|
До прокуратури м. Луганськ 91000 м.Луганськ , вул. Леніна, 34 Ночовного Дмитра Олександровича м. Луганськ квартал Дзержинського 9/13
ЗАЯВА
(про вчинення адміністративного праовопорушення, передбаченого ст. 212-3 КУпАП України) 14.12.2011р., до Начальнику управління ДАЇ УМВС в Луганській області підполковнику міліції Шевченко В’ячеславу Івановичу був направлений інформаційний запит (копія запиту в додадках)
Згідно поштового повідомлення (копія додається), інформаційний запит був отрыманний 19.12.2011р. Станом на 14.02.2012р на зазначений запит відповіді в строки, установлені статтею 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», я не отримав.
Відповідно до частини 1 статті 212-3 КУпАП неправомірна відмова в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації що не відповідає дійсності, у випадках, коли така інформація підлягає наданню на запит громадянина чи юридичної особи відповідно до законів України «Про інформацію», «Про звернення громадян», «Про доступ до судових рішень», - тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів громадян. Згідно з п.11 частини 1 ст. 255 Кодексу України про адміністративне правопорушення (КУпАП) у справах про правопорушення, передбачені статтею 212-3 КУпАП, протоколи про правопорушення мають право складати прокурор або уповноважена ним особа з числа працівників прокуратури. На підставі вищевикладеного, та керуючись ст.ст. 212-3, 255 Кодексу України про адміністративне правопорушення, статтями 23,24 Закону України «Про прокуратуру», -
ПРОШУ: 1. Скласти протокол (про адміністративне правопорушення) за ст. 212-3 КУпАП України, направити його до суду та надіслати мені копію вказаного протоколу про адміністративне правопорушення. 2. Винести припис про усунення порушень Законів України «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації» і зобов’язати УДАI УМВС України в Луганській обл. розглянути інформаційний запит від 14.12.2011р. по суті, та надати відповідь в найкоротший термін. 3. Письмово повідомити мене про результати, та вчинені прокуратурою м.Луганська дії, на виконання цієї заяви за вищевказаною адресою.
Додатки: 1.Копія інформаційного запиту від14.12.2011р. 2.Копія повідомлення про отримання від 19.12.2011р. та квитанції від 14.12.2011р.
|