в общем такая ситуация:
ехал кум с прицепом по селу.дорога в том месте-ещё та,больше 40-опасно.останавливают феи,давай документы.полез в бардачок,оттуда выпала страховка на прицеп,жёлтого цвета.ну,его начали разводить-жёлтая не действительна,прицеп забираем,и т.д.потом-мы мол пацаны классные,давай напишем превышение-и тебе дешевле,и нам хорошо.ну,в общем этот ........... сам всё подписал.копий,ему естественно не дали,я узнал только два дня спустя.поехали в гаи,узнали фамилию идпс,требуем копии.тут подходит капитан,представляется нач рай гаи,просит рассказать,в чём дело.ну,рассказываем,как было.ответ-убил:так зачем что-то делать,они ведь
договорились.я в шоке!!!ну,кум после нашего разговора узнал о себе мноого нового.вот копии

.
с таким не сталкивался,прошу помощи .пока взял за основу жалобу с памятки.
Цитата:
Начальнику Управління Державтоінспекції
УМВС України в Хмельницькій обл..
підполковнику міліції
ХУТНЯК Олександру Миколайовичу
вiд гр. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
проживаючого за адресою:
м.Хмельницький,вул xxxxxxxxxxxxxx
тел xxxxxxxxx
СКАРГА
«10» грудня 2011 року стосовно мене було складено протокол, серiя: ВХ1 №191575 (копiя додається) та винесено постанову про притягнення до адміністративної відповідальності серiя ВХ1 № 098144 (копiя додається) за порушення правил дорожнього руху. Протокол та постанову склав iнспектор ДПС ВДАI Хмельницького РВ л-нт міліції Осацький Євген Васильович (надалi за текстом-IДПС)
По сутi справи:
Я, xxxxxxxxxxxxxxxxx, близько 10-00 г. на автомобiлi марки «ВАЗ 21063» держ. номер: xxxxxxxx з причепом рухався с Грузевиця,по вул. Леніна зі швидкістю близько 40 км/год,так,як дорожнє покриття на данному відрізку в багатьох місцях пошкоджене,рухатись з більшою швидкістю небезпечно.
Там мене зупинив чоловік в формі співробітника ДАІ,який не представившись,почав вимагати документи на автомобіль та причіп.Я передав посвідчення водія,реєстраційні документи.Даний чоловік взяв мої документи,та пішов в сторону патрульного автомобіля.Через деякий час він повернувся,та погрожуючи мені змусив підписати протокол та постанову,не надавши можливості ознайомитись Я підписав, остерiгаючись протиправних дiй.Копії протокола та постанови мені не надали.Тільки прийшовши в відділення ДАІ,я зміг отримати копії протоколу та постанови,а також взнати прізвище та посаду даного чоловіка.ним виявився iнспектор ДПС ВДАI Хмельницького РВ л-нт міліції Осацький Євген Васильович.Також тільки з цих документів я дізнався,за яке нібито правопорушення на мене був складений адмінпротокол.
Вважаю,що дii IДПС можливо квалiфiкувати як «службове пiдроблення» ст. 366 Карного Кодексу Украiни
ПІДСТАВИ ДЛЯ СКАСУВАННЯ ПОСТАНОВИ
Показники швидкості, встановлені приладом „Беркут” № 0510035 , не можуть вважатись доказом скоєння саме мною правопорушення, оскільки я не погоджуюсь, що приладом зафіксовано швдкість саме мого автомобіля. Протокол складено з порушенням “Інструкції з організації провадження та діловодства у справах про адміністративні порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху”, а саме пункту 2.13 у якому зазначено: „ До протоколу, складеного з використанням показань технічних приладів, долучаються фото-, відео- або інші матеріали, на яких зафіксовані показання цих приладів, та довідкові матеріали про власника транспортного засобу або особу, яка має право керування цим транспортним засобом” а також ст. 251 КУпАП. Прошу закрити справу у зв`язку з невідповідністью протоколу вимогам ст. 256 КУпАП та відсутністю складу адміністративного правопорушення на підставі ч.1 ст. 247 КУпАП.
ПРОШУ:
1. Прийняти скаргу до розгляду
2. Визнати протиправною та скасувати Постанову про притягнення до адміністративної відповідальності ВХ1 № 098144 від «10» грудня 2011 року.
3. Провести службове розслідування діяльності та методів роботи інспектора Нестифоренко О.Н.
4. Сповiстити мене письмово, або за телефоном xxxxxxxxxx, про результати розгляду скарги.
ДОДАТКИ:
1. Копiя протоколу (1 примiрник)
2. Копiя постанови (1 примiрник)
Якщо моя скарга не буде належним чином розглянута, або не буде прийнято рiшення по даннiй справі у належний термн, мною буде поданий Адміністративний позов до суду, та звернення до прокуратури про впровадження прокурорського нагляду по даннiй справ.
«17» грудня 2011року ________________xxxxxxxxxxxxxxx