Shetinin писал(а):
То есть если я буду что то делать с машиной (например с учета снимать или тому подобное) то этого штрафа видно не будет?

В протоколе ведь я уверен, что номера моей машины писали (хоть у меня его и нет).
я б порадив починать розкручувать цю справу оскільки якщо колись будеш з обліку знімать чи ще щось таке,потім деякі дебіли рогом упруться і нічого не доведеш,оскільки висяк буде семе на ТЗ
тому пропоную:
якщо підеш сам до ДВС бери всі доки-постанови і протоколи даі,постанови про відкриття виконавчого провадження та все що там буде по твої справі і починай оскаржувать,а якщо не хочеш бігать по виконавчих напиши в письмовому вигляді так :
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
Відповідно до ст.5 Закону України «Про інформацію» кожен має право на інформацію, що передбачає можливість вільного одержання, використання, поширення, зберігання та захисту інформації, необхідної для реалізації своїх прав, свобод і законних інтересів.
Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції Україні, ст.1, 15, Закону України «Про звернення громадян» ст. 2, 5, 20, Закону України "Про інформацію", ст. 3, 4, Закону України "Про доступ до публічної інформації", ст. 11-1 Закону України «Про виконавче впровадження»
ПРОШУ:
1.В передбачений законом термін письмово надати мені повну інформацію щодо наявності та стану виконавчих проваджень щодо мене в ********ському відділу ДВС управління юстиції ***********ської області.
2. Надати мені (за наявністю) копії матеріалів виконавчого провадження відносно мене у повному обсязі.
Можна доповнить:
(Копію постанови про відкриття виконавчого провадження, копію виконавчого документу, тощо)
3. Про результати розгляду запиту повідомити мене за вище вказаною адресою в письмовому вигляді.