Текущее время: 17 май 2025, 12:59

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 36 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Визир
СообщениеДобавлено: 28 окт 2011, 23:20 
Борец

kam писал(а):
перед номером должны быть буквы указаны.

У постановы не то что серия, там даже дата не указана.

aktivist писал(а):
постанову гайдонів скасовано,чи ні?

Конечно нет. Но постанову я пока в глаза не видел.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 окт 2011, 23:23 
Борец

artobstrel писал(а):

ну так може варто написати запит.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 окт 2011, 23:25 
Борец

aktivist писал(а):

Зачем, если ясно, что она есть? Пойду в ДВС и возьму.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 окт 2011, 23:26 
Борец

artobstrel писал(а):

може це просто розводняк був?

Последний раз редактировалось aktivist 28 окт 2011, 23:31, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 окт 2011, 23:30 
Борец

artobstrel писал(а):
aktivist писал(а):

Зачем, если ясно, что она есть? Пойду в ДВС и возьму.

краще все роби в письмовому вигляді,бо вони потім відморозяться що все було не так
після того як віддадуть постанову,вказуй в позові клопотання про поновлення строків

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 окт 2011, 00:19 
Борец

спочатку напиши до ДВС такий запит:

Начальнику відділу ДВС ...ського
міськрайонного управління юстиції
м. ..............

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

Згідно листа № .......... від .........2011р. державної виконавчої служби ського міськрайонного управління юстиції державним виконавцем Івановим І.І. винесено постанову АА № .......................

Відповідно до ст.5 Закону України «Про інформацію» кожен має право на інформацію, що передбачає можливість вільного одержання, використання, поширення, зберігання та захисту інформації, необхідної для реалізації своїх прав, свобод і законних інтересів.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції Україні, ст.1, 15, Закону України «Про звернення громадян» ст. 2, 5, 20, Закону України "Про інформацію", ст. 3, 4, Закону України "Про доступ до публічної інформації", ст. 11-1 Закону України «Про виконавче впровадження»

ПРОШУ:

1.В передбачений законом термін письмово надати мені повну інформацію щодо наявності та стану виконавчих проваджень щодо мене в ............ському відділу ДВС міськрайонного управління юстиції ............ської області.
2. Надати мені (за наявністю) копії матеріалів виконавчого провадження відносно мене у повному обсязі.
3. Про результати розгляду запиту повідомити мене за вище вказаною адресою в письмовому вигляді.

після того як отримаєш відповідь в тебе є 10 днів,пишеш приблизно так:

До суду…………
………………..

КЛОПОТАННЯ
про поновлення строку на оскарження Постанови АА № ……… в справі про адміністративне правопорушення від 00.00.2011р.

00.00.2011р. мною було отримано Постанову про відкриття виконавчого провадження від 00.00.2011р. винесену державним виконавцем Івановим І.І. про стягнення з мене 255грн. штрафу.
Як вбачається із змісту даної Постанови виконавче провадження було відкрите на підставі Постанови АА № …………..
Необхідно зазначити що постанову ВДАІ,якою мене притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу я не отримував.
Для з*ясування обставин я звернувся до відділу виконавчої державної служби …..кого районного управління юстиції де мені надано було копію постанови ВДАІ АА № ..………… на підставі якої мене притягнуто до адміністративної відповідальності.
Із зазначеною Постановою я не згоден, вважаю її не законною та маю намір оскаржити її в судовому порядку, але на оскарження даної постанови визначений законодавством 10-ти денний термін.
Відповідно до ст.285 КУпАП копія постанови протягом 3-х днів вручається, або висилається особі,щодо якої її винесено,
Зважаючи на те що постанова була винесена 00.00.2011р., її слід було відправити на мою адресу не пізніше 00.00.2011р.
Як зазначалося вище працівниками ВДАІ зазначена постанова мені не направлялася, у зв*язку з чим було грубо порушено моє правао на захист передбачене Конституцією України, а тому мною, з незалежних від мене обставин, було пропущено визначений законодавством строк на оскарження Постанови.
Відповідно до ч.1 ст.2 КАСУ, пропущений з поважних причин процесуальний строк, встановлений законом,може бути поновлений, а процесуальний строк, встановлений судом,- продовжений судом за клопотанням особи, яка бере участь у справі.

На підставі вищевикладеного, та керуючись ч.1 ст.2 КАСУ,
ПРОШУ:

Поновити, пропущений з поважних причин процесуальний строк на оскарження Постанови в справі про адміністративне правопорушення АА № ……….. від 00.00.2011р.

П.І.Б

ще раз наголошую,нікуди не йди,роби все в письмовому вигляді,бо строк оскарження починається з того моменту коли ти дізнався про наявність постанови.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 36 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа