Воювати насправді часу немає, ходити по всіх інстанціях і доказувати що ти не верблюд бажання також нема. На юридичному форумі відписали на рахунок подачі звернень: "Якщо відразу в прокуратуру-то перенаправлять в даі. " Тому на начальника обл. ДАІ подаєм заяву слідуючого змісту, а потім подивимся що з того вийде:
20.05.2011 року я, ******* ***** ***** рухався по трасі Тернопіль — І.Франківськ, та здійснив об'їзд вантажного автомобіля, що рухався зі швидкістю меншою 20-25км./год., на ділянці дороги без розмітки та з достатньою видимістю для такого маневру. Цими діями ніяких перешкод нікому не спричинив. Після здійснення маневру, я був зупинений інспекторами ДАІ (а саме патрулем з державним реєстраційним номером автомобіля 0330). Інспектор, Брудньовський Ігор Васильович, з нагрудним знаком ТЕ 0283 (надалі інспектор) взяв мої документи для складання протоколу по інкримінованому мені порушенні ПДР і після цього мною були виявлені ряд порушень норм законодавства України, а саме:
1. Автомобіль інспекторів, під час несення служби, був припаркований на перехресті з здійсненням перешкоди виїзду на дане перехрестя. (Зазначено на фото 001.jpg, 002.jpg, 003.jpg на доданому диску) Чим грубо порушили ПДР. 15.9 (в), за що передбачена відповідальність ч1., ст.122 КУпАП; 2. Перший свідок в протоколі був вписаний ще до того як інспектор заповнив протокол. (видно на фото 007.jpg на доданому диску); 3. Другий свідок Сеньків Володимир Михайлович, під'їхав за 10-15хв, після того як мене зупинили інспектори.(він був викликаний, скоріш за все, по телефонному дзвінку інспектора) Тому не міг бути свідком по суті справи (сам інспектор це визнає на відео 001.mov, 002.mov на доданому диску). Проте інспектор його вписав другим свідком у даному протоколі (коли я звернув на це увагу — інспектор відповів: “Ну, на всякий пожарний, я його вписав....”) — чим порушив ст. №366., ч1. ККУ;. 4. Саме цей, другий свідок приїхав на автомобілі НИВА з державним реєстраційним номером ВО8727АН, і припаркував свій авто “прямо” на перехресті, чим грубо порушив п.п. 15.9 (в) (видно на фото 004.jpg, 005.jpg на доданому диску), проте інспектори це проігнорували і тим самим проігнорували свої посадові обов'язки і не склали протокол на дану особу. Чим грубо порушили ст. №367 ч.1 ККУ; 5. Інспектор дав на підпис не до кінця заповнений протокол, зокрема, не було заповнено пункт ПДР, що я порушив, частини та статті КупАП (видно на фото 007.jpg на доданому диску). Чим грубо порушили ст. №367 ч.1 кримінального кодексу України; 6. Інспектор в протоколі вписав що я здійснив обгін на дорозі з обмеженою оглядовістю, а в постанові, ще ДОПИСАВ, що я перетнув суцільну лінію. Чим грубо порушив ст.№365 ч.1 ККУ;
ПРОШУ: 1. Провести перевірку за протоколами ІДПС ВДАІ, що склав вищезгаданий інспектор, з метою виявити, скільки разів фігурує вказаний у протоколі свідок №2 у його протоколах за останні щонайменше півроку. 2. Скасувати постанову 3. Вжити дисциплінарні міри відносно інспектора Брудквовскього Ігора Васильовича; 4. Повідомити мене офіційним листом про вжиті міри за адресою
|