Текущее время: 31 июл 2025, 22:44

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 17 апр 2011, 20:56 
Прохожий

Проясніть ситуацію будь ласка.
Якщо батько колись порушив (в листопаді), але на руки ніякого протоколу не дали. Штраф за правопорушення - 360 гр. Він чекав листа, проходив час, була інформація про завантаженість судів і як наслідок прийшов лист з повідомленням про необхідність сплати 860 гр + 20 + 86 гр. у виконавчу службу. Де взялася така сума? В пошту дивиться постійно, нічого там не було. Що можна з цим зробити??? Куди першим ділом бігти і що писати.
Так я бачив подібні теми, але там стільки сторінок, що важко щось зрозуміти. Ось те що прийшло сьогодні:
Изображение
Будь ласка пыдкажыть що і як, бо там як я розумію діло термінове і треба сплатити завтра...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2011, 21:13 
Борец

viewtopic.php?f=84&t=6301

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2011, 21:27 
Прохожий

Да, я бачив. Зараз цю тему якраз і читаю. Але в топікстартера даної теми був час на оскарження, а вмене я так розумію цього часу немає... Чи я не правий???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2011, 22:00 
Борец

Підіть у ДВС і отримайте постанову на якій обов'язково нехай поставлять дату отримання (при умові, що батько не ставив підписи на протоколі і постанові, які не отримав). І з цього моменту на протязі 10 днів оскаржуйте,- або заплатіть 360 грн..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2011, 22:16 
Прохожий

Backfire писал(а):
(при умові, що батько не ставив підписи на протоколі і постанові, які не отримав).

Він ставив підпис на протоколі. Постанову і чекав по пошті... Зі штрафом згідний, але ж не з тою сумою, яка взялась ні звідки... На разі дякую....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2011, 22:38 
Борец

куясе :shock: совсем оборзели, я б за такое {суворе попередження} еще и на исполнителя в суд подал, що за нах? ни тебе исходящего № и даты, ни постановления об открытии исполнительного производства, даже не указано по какому исполнительному документу штраф, бла-бла-бла заплатите штраф 860 грн, а чего не мильён?
еще и штрафом за неявку пугают, совсем оборзели, суки.
MrRoma, правильно что в отдельной теме, ато потом найти что то нереально.

Необхідні документи - постанова ДАІ (про штраф), постанова ДВС (про відкриття виконавчого провадження) і ще бажано протокол про адмін правопорушення.

Що треба зробити:
- завтра поїхати до ДВС і отримати там копію Постанови ДАІ про штраф та копію постанови ДВС про відкриття виконавчого провадження. обов"язково нехай на вказаних копіях поставлять вихідний номер, дату, підпис - на кожній окремо.
- Далі викласти сканкопії вказаних документів тут.
Цитата:
Будь ласка пыдкажыть що і як, бо там як я розумію діло термінове і треба сплатити завтра...

ні, не обов"язково, тим більш у "суворому попередженні" стоїть дата коли треба з"явитись 15.01

Цитата:
а вмене я так розумію цього часу немає... Чи я не правий???

треба побачити документи, я думаю що можна подавати на оскарження

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 апр 2011, 08:28 
Прохожий

Зранку тато пішов у виконавчу і дали йому постанову ДАІ від 3.04 (здається) з його(лівим) підписом (!), яку він перший раз бачить. Штраф на ній 430 гривень...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 апр 2011, 08:34 
Борец

Тепер йдіть в ДАІ вимагайте щоб дали копію протоколу.кругом вимагайте щоб документи пронумерували і поставили дати. скани протоколу, постанови ДАІ та постанови ДВС сюди.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 апр 2011, 14:44 
Прохожий

дякую за допомогу, поради і підтримку! наразі батько пробує піти іншим шляхом. Знайомий пообіцяв що через певних людей можна буде анулювати те все... Що вийде - відпишусь.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 апр 2011, 15:18 
Борец

MrRoma
якщо вирішуєш "іншим шляхом", то сюди не треба було і звертатись. Ми тут намагаємось боротись із хабарництвом, а не сприяти йому.

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа