Текущее время: 22 фев 2025, 08:11

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 712 ]  На страницу Пред.  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 48  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Ровно и область (!)
СообщениеДобавлено: 21 дек 2012, 17:33 
Борец

Опять видел Кобру :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 дек 2012, 22:57 
Постоялец

grinder писал(а):
Опять видел Кобру :mrgreen:

где?!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2013, 18:23 
Борец

Сегодня остановил меня пр-к Тарасюк № авто 0301, в принципе все гуд, но долго ломался "на показать удостоверение", вначале мол покажи свое, а потом еще начал со своей подружкой звиздеть мол почему я с ним по русски разговариваю.
Кто-то делал запрос на видпарцювання в период 29.12.12-07.01.13????

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 янв 2013, 10:49 
Постоялец

grinder писал(а):
Сегодня остановил меня пр-к Тарасюк № авто 0301, в принципе все гуд, но долго ломался "на показать удостоверение", вначале мол покажи свое, а потом еще начал со своей подружкой звиздеть мол почему я с ним по русски разговариваю.
Кто-то делал запрос на видпарцювання в период 29.12.12-07.01.13????

Зачем? Сам сделай! Хоть какая-то польза!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 янв 2013, 11:30 
Борец

OsNaz
Вообще то я спрашивал чтобы знать возможный ответ. Хотя после срача, сами боритесь.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 янв 2013, 11:49 
Постоялец

Сори! Но ты сам видишь какая напряженка возникает между своими если разводить срач. Прими это к сведению!
На то видео что ты выставил и в отношении Ю.Ф. я бы не писал ... так, рекомендация. Ответ обычный ... в діях .... правопорушень не виявлено. У меня таких ответов пару пачек лежит ... Что касаемо обласников ... за последнее время (хотя есть и исключения) стараются не нарушать ПДД (во всяком случае у меня в городе), в остальном как и везде ... лохов водил, как и любителей "под мухой" - хватает, ну и останавливают они всех в основном на нюх-нюх ..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 янв 2013, 18:48 
Прохожий

Привіт, народ. Допоможіть будь-ласка хтось із правильним оскарженням протоколу
http://www.youtube.com/watch?v=Z6VdNdJreOw
ось відео, по якому склали протокол, написали, що я порушив п.8,7,3г ПДР і поїхав на червоне світло.
відео з мого реєстратора даішники не дивилися, та і пояснень теж не слухали. Сказали, що постанову (походу таки її) пришлють поштою.
Це мій перший оформлений протокол, ну і відповідно, які я повинен приймати міри?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 янв 2013, 18:58 
Борец

zbuduna
Вообще нужно хотя бы скан увидеть и хотя бы в двух словах свою выкладку (ведь по видео ты реально на желтый проехал). Где то тут на форуме есть диск со всем необходимым, а в ПДД есть соответствующий пункт разрешающий резко не тормозить.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 янв 2013, 19:08 
Прохожий

grinder
http://pixs.ru/showimage/IMG7363JPG_5063634_6746521.jpg

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 янв 2013, 21:59 
Постоялец

zbuduna писал(а):

якщо пришлють постанову..

До Шевченківського районного суду м. Чернівці
58000, м. Чернівці, вул. Кафедральна, 4
тел. (0372) 55-17-02
Позивач:__________
"Відповідач 1-Управління Даі в Чернівецькій обл(адреса,№ тел.) Відповідач 2-Інспектор ДПС(Прізвище,Ім"я,По батькові,адреса)
АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
про визнання протиправною та скасування
постанови про притягнення до адміністративної відповідальності
№ 081107 від «8» липня 2009 року
8 липня близько 14 год. 15 хв. я рухався автомобілем VW Golf, державний реєстраційний номер 82869МО, по вул. Комарова в м. Чернівці. Коли я під’їжджав до регульованого перехрестя вулиць Комарова та Червоноармійська, на світлофорі горіло зелене світло. Безпосередньо, перед тим як я проїхав перехрестя, світлофор показував миготливе зелене, однак в момент коли я проїжджав перехрестя загорілося жовте світло. Я повертав вправо, був перший перед світлофором, позаду були машини, і для того щоб екстрено не гальмувати, і не створювати аварійної ситуації, я проїхав перехрестя, при чому не створивши для жодного учасника дорожнього руху перешкоди. Метрів за 5-10 одразу за перехрестям, сховавши службову машину на узбіччі між деревами (біля маг. Роксолана), мені був поданий сигнал зупинки інспектором ДПС. На моє запитання про причину зупинки, інспектор відповів, що я порушив п.8.3.7 ПДР, тобто проїзд на заборонений сигнал світлофора, за що передбачається відповідальність згідно ч 2. ст.122 КУпАП. На мої зауваження, про те, що я не порушував ПДР, інспектор не відреагував, перевірив серійний номер на двигуні, забрав документи та відійшов в службову машину. Після чого на мене був складений протокол про адміністративне правопорушення та згідно якого винесена постанова про притягнення до адміністративної відповідальності, які мені були надані на підпис. Слід зазначити, що інспектор ДПС запропонував мені написати в поясненні що я порушив, однак я відмовився, і дав власні пояснення, які зазначені в протоколі. Будь-яких доказів, які б підтверджували мою вину у вчиненні адміністративного правопорушення, інспектор в протоколі не зазначив. Після чого інспектор ДПС. видав мені копію постанови, однак на моє законну вимогу видати мені копію протоколу, видати копію протоколу він відмовився, мотивуючи це тим що в нього немає часу, для заповнення копії.
Вважаю, що притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 122 КУпАП є незаконним та необґрунтованим, з наступних причин:
1. В моїх діях не вбачаю складу адміністративного правопорушення, адже я в’їжджав на перехрестя на дозволений сигнал світлофора, який перебував у режимі миготіння, згідно п. 8.7.3.ПДР підпункт в). А також виконав вимогу п. 8.11.ПДР (Водіям, які в разі ввімкнення жовтого сигналу або підняття регулювальником руки вгору не можуть зупинити транспортний засіб у місці, передбаченому пунктом 8.10 цих Правил, не вдаючись до екстреного гальмування, дозволяється рухатися далі за умови забезпечення безпеки дорожнього руху). Отже відповідно до п.1 ст. 247 КУпАП провадження в справі про адміністративне правопорушення не могло бути розпочато у зв'язку з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.
2. Положенням ст.251 КУпАП встановлено, що доказами в справі про адміністративне правопорушення є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.
Разом з тим, положення даної статті вказує на те, що належними доказами можуть бути також показання технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, протоколом про вилучення речей і документів, а також іншими документами.
Однак суб’єктивна думка чи припущення інспектора ДПС, а також його бажання за будь-яких умов притягнути мене до адміністративної відповідальності, не можуть буди належними та достатніми доказами, що підтверджують вчинення мною адміністративного правопорушення
3. Відмова видати мені копію протоколу є прямим порушенням ч.2 ст.254 КУпАП, в якій вказано, що протокол про адміністративне правопорушення, у разі його оформлення, складається у двох екземплярах, один з яких під розписку вручається особі, яка притягається до адміністративної відповідальності. Доказом даного факту, є відсутність такої розписки на оригіналі протоколу.
Враховуючі вищевикладене вважаю, що постанова № 081107 по справі про адміністративне правопорушення від 8 липня 2008 року прийнята з порушенням чинного законодавства, тому є незаконною, а також необґрунтованою.
На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 7, 276, 287, 288, 289, п. 3 ст. 293 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 2, 6-11, 18, 19, 71, 104-106, 162 Кодексу адміністративного судочинства України, -
ПРОШУ:
1. Прийняти адміністративний позов до розгляду та відкрити провадження у справі.
2. Визнати протиправною та скасувати Постанову про притягнення до адміністративної відповідальності № 081107 від «8» липня 2009 року.
3. Стягнути з відповідача судові витрати по справі.
Додатки:
1. Ккопія постанови про притягнення до адміністративної відповідальності № 081107 від «8» липня 2009 року;
2. Копіі Адміністративного позову та додатків відповідно до кількості відповідачів у справі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 янв 2013, 14:38 
Прохожий

sasha_m_i писал(а):
zbuduna писал(а):

А якщо її не пришлють? То що тоді робити? Щоб штраф там не удвоївся..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 00:31 
Постоялец

zbuduna
А какого ты вообще во второй ряд полез то?Я тебе уже говорю, что не пришлют.Иди завтра с заявлением к Дещинскому с просьбой получить копию постановления.Он позвонит в админпрактикум и с умним лицом скажет тебе, что к сожалению мы уже ее отправили на рождество в выходной день.Заявление не захочет брать, но ты говори пусть принимает.Делает копию, оригинал оставляет себе. На копии расписывается и ставит входящий номер заявления,забираешь себе.Если одумается даст тебе копию постановления, если нет, едешь по своим делам.Ждешь пока не выйдет срок.Потом идешь в админпрактикум с видео, просишь постановление, тебе его отдают, расписываешься, но на постановлении делаешь отметку о том, получил и ставишь дату когда получил.В исковом заявлении описываешь, что тебя развели с постановлением и об этом есть отметка в гаи, копию делаешь и добавляешь к исковому заявлению.Я бы сделал так...Но если честно, ты нагло полез на перекресток еще и с 2 ряда(((

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 01:01 
Борец

zbuduna писал(а):
sasha_m_i писал(а):
zbuduna писал(а):

А якщо її не пришлють? То що тоді робити? Щоб штраф там не удвоївся..

Нікуди не ходіть. На випадок довгих відряджень і т.п. попередьте домашніх, щоб не отримували за Вас рекомендованих листів від ДАІ.
Відтепер всі процедурні упущення даі грають тільки на Вашу користь

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 01:29 
Постоялец

Jungle Bill писал(а):
Нікуди не ходіть. На випадок довгих відряджень і т.п. попередьте домашніх, щоб не отримували за Вас рекомендованих листів від ДАІ.

Ты хорошо подумал?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 01:32 
Борец

traderua писал(а):
Jungle Bill писал(а):

Ты хорошо подумал?

Аргументуй

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 712 ]  На страницу Пред.  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 48  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа