Текущее время: 29 ноя 2024, 13:45

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 106 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Проводимо РЕЙД в ЛУЦЬКУ!!!
СообщениеДобавлено: 03 апр 2012, 08:13 
Борец

блин, у прапора, когда он первый раз называл свою фамилию, звучит как ПИДАР))))))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 апр 2012, 08:59 
Борец

В кінці ролика порадувало 14.25))))
Цікаво чи це гра на камеру,чи дійсно після рейду ДК Київ в Луцьку щось змінюється на краще!
Строго не судіть,перше спілкування з ІДПС на камеру...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 апр 2012, 09:44 
Борец

Зачотно ;) камера великий вплив маэ :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 апр 2012, 12:02 
Новобранец

Нормально!!!! Красава!!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 апр 2012, 19:30 
Борец

Патруль знаходиться не в місці концентрації ДТП...
Відповідно хочу відправити скаргу зразок тут
Сообщение, не относящиеся к теме
Скарга
на дії працівників ДАІ
1 квітня 2012 р. близько 09 год. 30 хв. рухаючись вул. Глушець м. Луцьк зі сторони вулиці Дубнівська я побачив службову машину ДАІ державний номер 0243 («Ланос» білого кольору), біля якого знаходилися 2 працівника ДАІ (один назовні, один в машині) та здійснювали нагляд за дорожнім рухом, зокрема, вимірювали швидкість руху за домопогою ручного приладу, зупиняли автомобілі та перевіряли у водіїв документи. Коли я вирішив підійти та поцікавитись в ІДПС чому вони знаходяться на даній вулиці, що не являється місцем концентрації ДТП, помітивши мене інспектор що здійснював нагляд сів в службовий автомобіль покинувши місце несення служби без вагомих на то причин.
Згідно до відповіді УДАІ УМВС України у Волинській області № 11/1394 від 29 лютого 2012 р. ця ділянка не є місцем концентрації ДТП.
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України (ч. 2 ст. 19 Конституції України). МВС в межах своєї компетенції видає обов'язкові до виконання акти, зокрема, було видано наказ МВС №111 від 27 березня 2009 р. “Про затвердження Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС” (далі — Інструкція). Згідно з даними веб-сайту Верховної Ради України Інструкція є чинною, тобто обов'язковою до виконання. Ч. 2 п. 9.6 Інструкції містить однозначну вимогу: “Розташування наряду (службового автомобіля) ДПС для здійснення профілактичних заходів у схемі маршруту патрулювання визначається виключно в місцях концентрації ДТП з урахуванням часу доби, інтенсивності руху та виду правопорушень, з причини яких стаються ДТП”.
Про даний факт повідомив (здійснивши дзвінок на гарячу лінію ДАІ) помічника чергового Щерпакова Василя Юрійовича, мені відповіли, що службова машина «Ланос» державний номер 0243 знаходиться на вул. Глушець згідно маршруту патрулювання.
В зв'язку з викладеним, керуючись Законом України “Про звернення громадян” прошу:
1. Провести перевірку дотримання законодавства вказаним нарядом ДПС.
2. Дати відповідь,чи дійсно службова машина «Ланос» державний номер 0243,знаходилась на вулиці Глушець згідно маршруту патрулювання.
3. Про результати перевірки та прийняти рішення повідомити мене письмово за адресою.

04.11.12р.

Скарга заканає????чи може щось змінити?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 апр 2012, 21:54 
Постоялец

жалко що нема відео як ми підїхали до них...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 апр 2012, 22:28 
Борец

Scorpion4uk писал(а):
Патруль знаходиться не в місці концентрації ДТП...
Відповідно хочу відправити скаргу зразок тут
Сообщение, не относящиеся к теме
Скарга
на дії працівників ДАІ
1 квітня 2012 р. близько 09 год. 30 хв. рухаючись вул. Глушець м. Луцьк зі сторони вулиці Дубнівська я побачив службову машину ДАІ державний номер 0243 («Ланос» білого кольору), біля якого знаходилися 2 працівника ДАІ (один назовні, один в машині) та здійснювали нагляд за дорожнім рухом, зокрема, вимірювали швидкість руху за домопогою ручного приладу, зупиняли автомобілі та перевіряли у водіїв документи. Коли я вирішив підійти та поцікавитись в ІДПС чому вони знаходяться на даній вулиці, що не являється місцем концентрації ДТП відповідно до ..... додаток1, помітивши мене інспектор що здійснював нагляд сів в службовий автомобіль покинувши місце несення служби без вагомих на то причин. (ты этого не докажешь)
Згідно до відповіді УДАІ УМВС України у Волинській області № 11/1394 від 29 лютого 2012 р. ця ділянка не є місцем концентрації ДТП. (ответ приложи просто в додатках)
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України (ч. 2 ст. 19 Конституції України). МВС в межах своєї компетенції видає обов'язкові до виконання акти, зокрема, було видано наказ МВС №111 від 27 березня 2009 р. “Про затвердження Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС” (далі — Інструкція). Згідно з даними веб-сайту Верховної Ради України Інструкція є чинною, тобто обов'язковою до виконання. Ч. 2 п. 9.6 Інструкції містить однозначну вимогу: “Розташування наряду (службового автомобіля) ДПС для здійснення профілактичних заходів у схемі маршруту патрулювання визначається виключно в місцях концентрації ДТП з урахуванням часу доби, інтенсивності руху та виду правопорушень, з причини яких стаються ДТП”.
Про даний факт повідомив (здійснивши дзвінок на гарячу лінію ДАІ) помічника чергового Щерпакова Василя Юрійовича, мені відповіли, що службова машина «Ланос» державний номер 0243 знаходиться на вул. Глушець згідно маршруту патрулювання.
В зв'язку з викладеним, керуючись Законом України “Про звернення громадян” прошу:
1. Провести перевірку дотримання законодавства вказаним нарядом ДПС.
2. Дати відповідь,чи дійсно службова машина «Ланос» державний номер 0243,знаходилась на вулиці Глушець згідно маршруту патрулювання.
3. Про результати перевірки та прийняти рішення повідомити мене письмово за адресою.
4. притягнути до встановленної законом відповідальності ....

04.11.12р.

Скарга заканає????чи може щось змінити?

лишнее

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 апр 2012, 15:40 
Борец

Всьо сьогодні відправив заяву,побачимо як відреагують))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 апр 2012, 00:10 
Постоялец

Мужики, на Пасху буду в Луцке. Можете соберемся поищем ГАИшников? Стоять однозначно будут.. праздник все-таки.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 апр 2012, 08:12 
Борец

FullHD писал(а):
Мужики, на Пасху буду в Луцке. Можете соберемся поищем ГАИшников? Стоять однозначно будут.. праздник все-таки.

НА свята потрібно відпочивати ;) ...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 апр 2012, 08:17 
Новобранец

На пасху буду гостювати по Волинській обл.
Планую проїжати біля маневицького посту, буде можливість зайду..... привітаюсь..... ))))))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 апр 2012, 08:31 
Борец

Але не забувай про диктофон,і фото,відео)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 апр 2012, 20:55 
Прохожий

Мої вітання активістам. От вирішив і я записатися у ваші лави. Виходить так що довгий час цікавлюся законодавством щодо діяльності ДАІ та витікаючих відносин. Але чомусь ніколи не виходить поспілкуватися з інспекторами. За 4 роки стажу зупиняли 2 рази за явні порушення ще у 2008 році (один раз виїхав по хліб і невзяв документи та й страховка була прострочена, другий раз - підрізав автомобіль даі, ну і зелений ще був, не вмів спілкуватись) перший раз дав на лапу, другий раз судився але програв.
Зараз ніхто не хоче мене зупиняти, хоча скажу чесно правила часто але в незначній мірі порушую при крайній необхідності.
Маючи юридичну освіту допомагаю знайомим оскаржувати постанови ДАІ, Виконавчої про подвоєння штрафу, а також заставляю працювати ДАІ шляхом інформаційних запитів.
З великим задоволенням хотів би взяти участь у рейді по області місту чи взагалі західному регіоні.
Контакт: [email protected]
п.с. Користуючись нагодою вітаю адекватних працівників ДАІ з наступаючим професійним святом)))
п.с. Дякую skorpion4uk за запрошення.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 апр 2012, 07:53 
Новобранец

s-taras писал(а):
Мої вітання активістам. От вирішив і я записатися у ваші лави. Виходить так що довгий час цікавлюся законодавством щодо діяльності ДАІ та витікаючих відносин. Але чомусь ніколи не виходить поспілкуватися з інспекторами. За 4 роки стажу зупиняли 2 рази за явні порушення ще у 2008 році (один раз виїхав по хліб і невзяв документи та й страховка була прострочена, другий раз - підрізав автомобіль даі, ну і зелений ще був, не вмів спілкуватись) перший раз дав на лапу, другий раз судився але програв.
Зараз ніхто не хоче мене зупиняти, хоча скажу чесно правила часто але в незначній мірі порушую при крайній необхідності.
Маючи юридичну освіту допомагаю знайомим оскаржувати постанови ДАІ, Виконавчої про подвоєння штрафу, а також заставляю працювати ДАІ шляхом інформаційних запитів.
З великим задоволенням хотів би взяти участь у рейді по області місту чи взагалі західному регіоні.
Контакт: [email protected]
п.с. Користуючись нагодою вітаю адекватних працівників ДАІ з наступаючим професійним святом)))
п.с. Дякую skorpion4uk за запрошення.

Я зараз закидаю скаргами таких інспекторів: як Ключук М. Р.; Дубень ; Близнюк та Видра П. ; Вони їхдять на білих ланосах номери 0241; 0242 та 0243;
Якщо маєш якісь відео про їх порушення присилай мені, або від свого імені пиши скарги; Буду дуже вдячний......
Я зараз готую заяву про в обласну прокуратуру на ключука.........

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 апр 2012, 08:18 
Борец

s-taras в лічку моб. скинув, якщо що на звязку, !!! і по можливості скани запитів чи скарг,або заяв що Ви надсилали??

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 106 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа