Текущее время: 19 июл 2025, 18:12

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 110 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: собака дикая и гаи
СообщениеДобавлено: 19 сен 2012, 23:24 
Постоялец

отправил почтой жалобу в прокуратуру с такой преамбулой

Ознакомившись с Выводами по рассмотрению материалов ДТП № 2028(208) от 26.08.2012 года я пояснил работнику ГАИ, что данный документ не соответствует действительности, в связи со следующим:
1) Выводы противоречат процессуальным требованиям, а именно:
а) не имеют дату составления данных выводов по указанному документу;
б) не имеют подписи на утверждения начальника ОГАИ Киевского РО ОГУИ.М.Узун;
в) не имеют числа утверждения начальника ОГАИ Киевского РО ОГУИ.М.Узун, а только лишь «____» 09.2012 года, без указания даты
2) Выводы противоречат материальным требованиям законодательства Украины ,ПДД действительности и , а именно:
а) я на автомобиле Хаммер, государственный номер Т313НЕ не мог 26.08.2012 года в16 .00 , согласно обьясениям соседей , совершить наезд на беспризорную собаку по адресу: Одесса, ул. Пер. Достоевского дом 8, так как в данный момент указанный автомобиль находился по адресу: Одесса, ул. Парк Шевченко , стадион Черноморец, где я катался на роликах .
в концовка - прошу все незаконное отменить а права вернуть

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 сен 2012, 23:26 
Постоялец

отнес запрос в гай по сути такой

ПРОШУ, у встановлений законом термін 5 днiв з посиланням на норми діючого законодавства надати письмову відповідь.
Чи підлягає реєстрації як дорожньо транспортна пригода /ДТП/наїзд на безпритульну тварину, якщо внаслідок пригоди не загинули та не поранені люди, а також не завдано матеріальних збитків?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 сен 2012, 22:19 
Постоялец

как написать предьяву в Службу внутренней безопасности ?
кто подскажет ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 сен 2012, 22:31 
Борец

medhavi писал(а):
как написать предьяву в Службу внутренней безопасности ?
кто подскажет ?

точно так же, как и в любую другую службу

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 сен 2012, 22:52 
Постоялец

т.е . произвольно ? просто включив фантазию ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 сен 2012, 22:54 
Борец

шо ты хочешь написать?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 сен 2012, 22:59 
Постоялец

шо нибуть колкое , про коррупцию и предвзятость того инспектора , его проф непригодность , превишение полномочий , про явно заказное расследование , состряпанное из воздуха дело ни о чём

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 сен 2012, 23:41 
Борец

про коррупцию надо отдльную заяву писать и ссылаться на зу про засади запобігання корупції
например
Цитата:
Начальнику ГУ МВС України в м.Києві
01025, м.Київ, вул.Володимирська, 15

...

ЗАЯВА
про вчинення корупційних дій.

Згідно листа № 10/Л-851 від 27.04.2012р. УДАІ ГУМВС України в м. Києві дорожні знаки і таблички, які встановлені по вул. Оболонській,13, погоджені з Департаментом ДАІ МВС України в жовтні місяці 2009 року.
Згідно листа № 55/Л-1107 від 15.05.2012р. Подільського РУ ГУМВС України в м. Києві табличку з написом «Для автомобілів ТОВ «Екотехпром» на перехресті вул. Турівської – вул. Оболонської погоджено з УДАІ МВС України в жовтні 2009 року.
Згідно листа № 4/Л-332 від 22.06.2012р. Управління ДАІ МВС України розміщення на вул. Оболонській (в районі перехрестя з вул. Турівською) таблички «Для автомобілів ТОВ «Екотехпром» узгоджено з Департаментом ДАІ МВС України у 2009 році.

Вважаю, що посадовими особами УДАІ ГУМВС України в м. Києві, Подільського РУ ГУМВС України в м. Києві та Управління ДАІ МВС України надано мені недостовірну інформацію, чим порушено вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації» та п.1 ст.16 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» в частині надання недостовірної інформації.

Влаштування місць для зупинок транспортних засобів, стоянок і відпочинку учасників дорожнього руху та створення інших об'єктів дорожнього сервісу, обладнання доріг, вулиць та залізничних переїздів технічними засобами регулювання дорожнього руху та їх утримання належить до компетенції власників автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів або уповноважених ними органів у сфері дорожнього руху відповідно ст.9 Закону України «Про дорожній рух».
Головне управління транспорту та зв’язку виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) не надавало погодження на розміщення паркувального майданчика на вул. Оболонській, що підтверджується листом № 063-8712 від 17.06.2012р.

Таким чином, посадові особи УДАІ ГУМВС України в м. Києві, Подільського РУ ГУМВС України в м. Києві та Управління ДАІ МВС України неправомірно сприяли у здійсненні ТОВ «Екотехпром» господарської діяльності та неправомірно погодили розміщення дорожніх знаків і паркувального майданчика на користь ТОВ «Екотехпром» на вул. Оболонській, чим порушили вимоги ст. 6 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст. 23 Закону України "Про доступ до публічної інформації", ст. ст. 1, 4 Закону України “Про звернення громадян”, ст. 27, 29 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»,

ПРОШУ:

1. Притягнути осіб, винних в порушенні вимог ст.ст. 6, 16 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», до відповідальності згідно ст.21 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»;

2. Письмово повідомити мене про результат розгляду цієї заяви та вчинені дії на виконання цієї заяви, забезпечивши мені тим самим моє Конситуційне право на оскарження дій органів державної влади.

Додатки:
1. Копія листа № 063-8712 від 17.06.2012р. Головного управління транспорту та зв’язку виконавчого органу Київської міської ради - на одному аркуші;
2. Копія листа № 4/Л-332 від 22.06.2012р. Управління ДАІ МВС України - на одному аркуші;
3. Копія листа № 55/Л-1107 від 15.05.2012р Подільського РУ ГУ МВС України в м. Києві - на двох аркушах;
4. Копія листа № 10/Л-851 від 27.04.2012р. УДАІ ГУМВС України в м. Києві - на одному аркуші.

в свб надо писать на деяния и злупотребления сотрудника
например
Цитата:
Начальнику управління внутрішньої безпеки
в м.Києві ДВБ МВС України
01025, м.Київ, вул.Володимирська, 15
...

ЗАЯВА.

Дійсним повідомляю, що невстановленою особою, яка відрекомендувалась посадовою особою ГУ МВС України в м. Києві Дмитром Володимировичем, було скоєно щодо мене, ...а, неправомірні дії.

Впродовж 14.05.2012р. та 15.05.2012р. Дмитро Володимирович розшукав мене за допомогою телефонного номера, закріпленого за адресою мого проживання. Дмитро Володимирович дзвонив з телефонних номерів 256-05-06 та (067) 906-10-23.

15.05.2012р. Дмитро Володимирович зателефонував мені і запропонував прибути 16.05.2012р. в другій половині дня до ГУ МВС України в м. Києві з метою допиту за моєю скаргою щодо дій посадових осіб Подільського РУ ГУ МВС України в м. Києві.

Я повідомив Дмитру Володимировичу, що скарг до ГУ МВС не направляв. Стосовно неправомірних дій (бездіяльності) посадових осіб Подільського РУ ГУ МВС України в м. Києві я направляв заяви № 213-19 від 14.04.2012р та № 212-17 від 14.04.2012р.
Прибути до ГУ МВС України в м. Києві для додаткового опитування я відмовився, оскільки Законом України «Про звернення громадян» не передбачається обов’язкової присутності громадянина при розгляді заяв.
Окрім того, свої доводи я виклав в заявах № 213-19 від 14.04.2012р та № 212-17 від 14.04.2012р. в повному обсязі з посиланням на відповідні нормативно-правові акти, додав відповідні документи і фотографії.
Також я повідомив Дмитру Володимировичу, що не маю права бути відсутнім на робочому місці без поважної причини, тому Дмитро Володимирович має викликати мене до ГУ МВС офіційно.

Під час розмови Дмитро Володимирович висловив неповагу до мене, як до громадянина України, і повідомив, що заяви розглядає упереджено.
Так, з метою надання недостовірної відповіді на зазначені заяви Дмитро Володимирович піддав сумніву надані фотографії, намагався вияснити, коли їх було зроблено.
Я повідомив Дмитру Володимировичу, що місця встановлення знаків вказані в заявах, тому він може пересвідчитись особисто, що дорожні знаки стоять таким же чином і на тих же місцях, як зазначено на фотографіях. Хронології подій, викладені в заявах № 213-19 від 14.04.2012р та № 212-17 від 14.04.2012р., задокументовані Управлінням ДАІ ГУ МВС України в м. Києві , Подільським РУ ГУ МВС України в м. Києві та Комунальним підприємством «Київдорсервіс».
Таким чином встановлення автентичності фотографій є особистою забаганкою Дмитра Володимировича та не має відношення до розгляду заяв № 213-19 від 14.04.2012р та № 212-17 від 14.04.2012р.

Окрім того, станом на 15.05.2012р. Дмитро Володимирович не дослідив обставин справи, не ознайомився з вимогами зазначених в заявах нормативно-правових актів, тому не виявив, які саме вимоги містяться в заявах № 213-19 від 14.04.2012р та № 212-17 від 14.04.2012р.

Також під час телефонної розмови Дмитро Володимирович проявив нестриманість, некомпетентність, упередженість і психічну неврівноваженість, чим порушив вимоги ст.ст. 3, 5 Закону України «Про міліцію», ст. 7 Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ України.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст. ст. 1, 4 Закону України “Про звернення громадян”,

ПРОШУ:

1. Встановити посадову особу на ім’я Дмитро Володимирович, яка розглядає заяви ...;

2. Притягнути до дисциплінарної відповідальності посадову особу на ім’я Дмитро Володимирович, яка розглядає заяви ...
3. Відсторонити посадову особу на ім’я Дмитро Володимирович від розгляду заяв ...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 сен 2012, 12:17 
Постоялец

восторг :mrgreen:
ну заяц , ну погоди

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 сен 2012, 12:29 
Постоялец

ещё ко всем просьба - подскажите где распечать пояснение ЦБДР /центра безпеки дорожнього руху \ что толкование и пояснения к ПДД , то что написано под самими пунктами правил - не есть нормативными актами , я знаю точно писал запрос составитель Антошкиного формуляра Глывин ,и есть такой ответ . Где распечатать ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 сен 2012, 12:47 
Постоялец

ну вот , то чего я и все так ждали свершилось - первый гвоздь в крышку гроба забит , вот ответ на запрос из ГАи
Изображение
ну и собственно сам запрос
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 сен 2012, 12:49 
Постоялец

что то с этим нужно сделать :mrgreen: :mrgreen: ,
что ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 сен 2012, 12:54 
Борец

напомни на каком там ща этапе дело в гаи?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 сен 2012, 13:34 
Борец

Первый ответ шикарен... теперь идешь в ГАИ, просишь или пишешь заяву на ознакомление с делом... смотрим, шо они там наварганили и если пытаются тебя привлечь начинаем штурм по всем фронтам... прокуратура, СВБ, ГУ МВС и суд... и п...зда тому умнику который все это затеял...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 сен 2012, 13:38 
Борец

відповідь БОМБА!!!
ну тепер можна опускати гайдона :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 110 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа