А давайте узнаємо що то було?
Код:
Начальнику Департамента Державної
автомобільної інспекції МВС України
Лозовому В.М.
04171, м. Київ, вул. Лук’янівська, 62
тел. 0 (44) 272-46-59
.
.
.
.
.
З А Я В А
Сьогодні , 15-03-2011р о 17.03 у м.Рівному по вул. ........., я був свідком того, як особа у формі працівника ДАІ вийшла з патрульного автомобіля кольору:хххххххххххххх, моделі ВАЗ 2109, зупинила автомобіль білого кольору марки ____ д.н.з. ХХХХХ, примусила зайти всередину цього автомобіля трьох осіб, проникла всередину цього ТЗ, взявши при цьому в праву руку зброю.
Відповідно до ст.3 ЗУ “Про міліцію” діяльність міліції будується на принципах законності, гуманізму, поваги до особи, соціальної справедливості, взаємодії з трудовими колективами, громадськими організаціями й населенням. Діяльність міліції є гласною. Вона інформує органи влади і управління, трудові колективи, громадські організації, населення і засоби масової інформації про свою діяльність, стан громадського порядку та заходи щодо його зміцнення.
На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 21, 22, 32, 33 ЗУ «Про інформацію», ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян»,
ПРОШУ ВІДПОВІСТИ ПИСЬМОВО НА ПИТАННЯ:
1.Що робив працівник МВС усередині ТЗ д.н.з. ХХХХХ ?
...
Також ПРОШУ:
1. Повідомити мене про можливість задоволення заяви письмово на адресу вказану у Заяві (див. вище) у термін передбачений ст. 33 ЗУ «Про інформацію»;
...
Додатки:
15 березня 2011 року ________________