Текущее время: 16 мар 2026, 21:14

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 15 окт 2013, 17:39 
Постоялец

phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 окт 2013, 17:45 
Борец

:shock: :shock: :shock: наглое гаишное говно

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 окт 2013, 17:54 
Постоялец

А это у нас такие с Кравченко С.И. дороги по Луганску
phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 окт 2013, 18:05 
Борец

Типичное гаишное быдло-показало свое истинное лицо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 окт 2013, 21:45 
Постоялец

Автору респект. Попустил гопника. Еще бы "скаргу" ну так чтоб совсем красиво закончить :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 07:41 
Постоялец

Может кто поможет с жалобой, накидает образец? Не силен я в этом плане, а так аж бегом бы направил! :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 07:45 
Постоялец

Ментяра провалил экзамен на профпригодность :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 12:24 
Постоялец

муссоридло упыророгое. :evil: Автору удачи!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 12:55 
Постоялец

интересно , как отреагирует МВД на "данную выходку" жест , ведь общественность взяла на контроль этот сюжет. А министру МВД нужно знать какие "орлы" "трудятся" в его ведомстве.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 13:14 
Борец

Прям как в анекдоте :)

Останавливает гаишник адвоката...
Подходит неторопясь...
А адвокат сразу ему диктофон под нос и говорит:
- Все, что вы скажете, будет использовано против вас в суде!!!
Гаишник, задумавшись, спрашивает:
- А эта штука только записывает или еще и на видео снимает???
- Только записывает!
- Ну тогда, (показывает "фак") СЧАСТЛИВОГО ПУТИ!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 13:16 
Борец

driver75 писал(а):
Может кто поможет с жалобой, накидает образец? Не силен я в этом плане, а так аж бегом бы направил! :D

Я писал так, можешь подправить под себя.
Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику Управління державної автоінспекції Управління Міністерства внутрішніх справ в Миколаївській області.
вул. Новозаводська, 1-Б м.Миколаїв, 54056.

КОПІЯ: До Адміністрації Президента України:
01220, м. Київ, вул. Банкова, 11

ХХХХХХХХХХХХ
м. Первомайськ Миколаївська обл.
ХХХХХХХХ

Скарга

Предметом даної заяви є повідомлення про невиконання працівником ДАІ МВС України вимог Доручення Президента України від 01.09.2011 року.

Відповідно до вимог Доручення Президента України від 01.09.2011 року доручається голові МВС України забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо:
права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.

31.03.2013р. Я рухаючись на власному авто по вул. Революції, на перехресті с вул. 25 років Жовтня, що у м. Первомайськ, був зупинений прапорщиком Петрушенко С.А. взводу супроводження. Після моєї зупинки працівник міліції висловив вимогу, щоб я надав йому документи при цьому не повідомивши мені причину зупинки та суті скоєного правопорушення. Тільки після мого зауваження, прапорщик Петрушенко повідомив, що я ніби порушив ПДР України. На моє прохання надати доказ мого порушення та скласти протокол працівник міліції продовжував наполягати, щоб я надав йому документи. Все наше спілкування було заснято на відеореєстратор, встановлений в моєму авто. З відеозаписом Ви можете ознайомитися за адресою http://youtu.be/RmKCLXCcLeg З запису чітко видно, що порушення в якому мене звинувачено я не скоював, а сам працівник міліції порушив як розпорядження президента, так і інші закони та накази регламентуючі діяльність міліції в цілому, та підрозділів ДАЇ зокрема.

Також прапорщик Петрушенко С.А. повідомив мені, що перехрестя вул. Революції та вул. 25 років Жовтня є місцем концентрації ДТП. Хочу звернутися до Вас з проханням вжити заходів щодо усунення недоліків в організації дорожнього руху на зазначеному перехресті, яке зі слів працівника міліції є місцем концентрації ДТП - відсутні знаки пріоритету на перехресті, відсутня розмітка та чисельні глибокі вибоїни, як на самому перехресті, так і на під'їзді до нього.

На підставі ст.ст. 18,19,20 Закону України «Про звернення громадян», ст. 40 Конституції України, прошу:

• Провести ґрунтовну та всебічну перевірку даної заяви, притягнути до дисциплінарної відповідальності винного працівника ДАІ та його безпосереднє керівництво за ігнорування вимог Закону України «Про міліцію» та Доручення Президента України від 01.09.2011 року.
• Вжити заходів по усуненню недоліків в організації дорожнього руху на перехресті вул. Революції та вул. 25 років Жовтня, що в м. Первомайську.
• Притягнути до відповідальності осіб які відповідають за стан дорожнього покриття, дорожніх знаків та розмітки на зазначеному перехресті. .

А такую я отправил вчера.
Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику ДЕРЖАВТОІНСПЕКЦІЇ УМВС України ЧЕРКАСЬКIЙ ОБЛАСТІ

ХХХХХХ
ХХХХХХХХ
м. Первомайськ Миколаївська обл. 55212

Скарга

13 жовтня 2013р. я рухаючись на своєму автомобілі був зупинений на стаціонарному посту на трасі Одеса-Київ біля м. Умань прапорщиком Слюсаренко В.Ф. який не представившись звинуватив мене в перевищенні швидкості на 55 км\год, ніби я рухався зі швидкістю 105 км\год в зоні дії знаку обмеження максимальної швидкості 50км\год. Я не погодився з його звинуваченням і тоді працівник міліції запропонував ознайомитися з зафіксованою швидкістю мого автомобілю. Я попросив принести прилад і ознайомити мене з його показниками, на що працівник міліції сказав "нє". розвернувся і пішов геть. Мене це дуже обурило і я підійшов до місці де було ШІСТЬ працівників ДАЇ і забажав щоб даний працівник міліції надав своє посвідчення для встановлення його особи та подальшого оскарження його дій. В цей час інші працівники ДАЇ, які знаходились поруч, почали переконувати мене що їх дії є законними, а я порушив ПДР. Тоді я зажадав щоб на мене було складено протокол, як того вимагає КУпАП, але мені повідомили що я був попереджений усно! Але за порушення в якому мене було звинувачено не передбачено усних зауважень. Більш того, перевищення швидкості на 55 км\год є грубим порушенням ПДР і повинно розглядатися виключно судом, тобто працівники міліції мали право лише на складання протоколу про адміністративне порушення, а відповідальність за нього визначає виключно суд. Одним з цих працівників міліції, які переконували мене в порушенні, бум капітан Миколюк, який особисто проводив фіксуванні швидкості проїжджаючих автомобілів приладом схожим на ТруКам. Саме цей капітан переконував мене, що я порушив ПДР і внутрішній наказ МВД вищий за ПДР та ДСТУ!
Все що відбувалось було зафіксовано мною на відео з яким ви можете ознайомитись по наступних посиланнях:
http://youtu.be/fGBBb7LUzi0
http://youtu.be/kVA4q_kHhpM
Також хочу звернути Вашу увагу на кількість працівників міліції та на те що у них у всіх відсутні нагрудні знаки.
Беручи до уваги все написане вище можна прийти до висновку, що працівники міліції або не виконали свої обов'язки та не притягнули мене до адміністративної відповідальності, або намагалися ввести мене в оману переслідуючи якусь ціль, тому що з кожним дорожнім знаком 3.29 ”Обмеження максимальної швидкостi” (90 км/год; 70 км/год; 50 км/год) якi встановленні перед постом ДАI обов'язково, додатково встановлюється вiдповiдний дорожній знак, який попереджає про характер небезпеки та/або наближення до вiдповiдного об'єкта (згідно відповіді Центру Безпеки Дорожнього Руху та Автоматизованих Систем № 45/Д-126зi вiд 02.10.2012р. (копiя додається)).
Для з'ясування причин такої поведінки Ваших підлеглих я також маю намір звернутися до органів прокуратури.
Згідно з ст.ст. 18,19,20 Закону України «Про звернення громадян», ст. 40 Конституції України, прошу:

• Провести ґрунтовну перевірку фактів зазначених в цій заяві;
• Вжити заходи дисциплінарного впливу до прапорщика міліції Слюсаренко В.Ф. та капітана Миколюк;
• Провести додаткові зайняття з даними працівниками ДАЇ для поліпшення їх знань нормативно-правових документів.
• Видати припис відповідним службам для усунення недоліків органiзацiї дорожнього руху поблизу стаціонарного посту ДПС ДАІ МВС України Умань 209 км а/д М-05.

Залишаю за собою право звернутися до органів прокуратури, СВБ та ЗМІ.
От блин, забыл в ней указ преза про беспричинные остановки упомянуть. (

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 14:08 
Постоялец

Уже, вроде накидал. Буду отправлять, всем спасибо! Ждемсссс! :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 ноя 2013, 08:33 
Постоялец

больной инспектор с артритом на может работать в ГАИ. именно на артрит будет ссылаться инспектор, мол мало-мало пальцы скрутило.
(Клиническая картина - характерны покраснение кожи, ограничение подвижности в суставе, изменение его формы!
Прогноз - условно неблагоприятный, заболевание хроническое медленно прогрессирующее, лечение лишь замедляет скорость его развития. Исходом является утрата функции пораженных суставов и инвалидизация больного.)
Желаю условно-досрочного выздоровления.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 ноя 2013, 11:39 
Борец

Немного расставлю акценты про порядок действий "протокол<->доказательства". Часто у народа аргументации не хватает.
Что бы аргументация была желебетонной раскладываем все по-полочкам:

3. Стаття 254. Складення протоколу про адміністративне правопорушення.
Про вчинення адміністративного правопорушення складається протокол...

Т.е. по-факту, в уже прошедшем времени.

2. И вот этот, уже свершившийся факт необходимо доказать.
Не буду цитировать ст. 251 - все итак знают.

1. Зацепились. Выдвигаем обоюдные "условия", спорим, показываем друг другу свое видение ситуации. Мнения разошлись.
Стаття 248. Розгляд справи про адміністративне правопорушення на засадах рівності громадян
Розгляд справи про адміністративне правопорушення здійснюється на засадах рівності перед законом і органом (посадовою особою), який розглядає справу, всіх громадян ...

Специально разложил действия в обратном порядке потому, что обычно именно так оно происходит в жизни. Данный ролик - не исключение. А действия в КУпАП построены наоборот (см. номера статей)!!!

Итого. Если Вас остановили и чего-то впаривают то:
1. Несогласен. Бодаемся! Ст. 248 - равноправие
2. Обвиняют. Сначала доказательства уже состоявшегося факта нарушения! ст. 251. И доказать обязана сторона обвинения. И не в суде, не в момент составления протокола, а до этого!!!
3. И только по доказанному факту составляется протокол. ст.254

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 ноя 2013, 21:29 
Постоялец

Сегодня пришло последнее письмо- ответ на жалобу, чуть позже выложу ответ от их руководства.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа