1.05.13р. Львів Я побачив як даїшник ЛВ 0155 на патрульному авто 0216 погнався з сиреною за машиною з польськими номерами. Вони 2 хвилини поговорили, даішник забрав документи водія і поїхав. Водій поїхав за ним. Далі на відео. Побачивши мене, бідака почав заікатись, віддав документи і хотів вже навіть мені допомогти. Погано що більшість водіїв їх ще бояться
Передивляючись відео я помітив що даїшник на початку ховав жетон, а потім демонстративно виставив його напоказ.
Побачивши мене, бідака почав заікатись, віддав документи і хотів вже навіть мені допомогти.
_________________ ДАЙвінг(Гайвінг)-вид інтелектуально –фізичного спорту;боротьба- основною ціллю якої є відстоювання прав і свобод громадян,які порушуються неродовими, та корумпованими працівниками Державтоінспекції .
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 20