Текущее время: 02 апр 2026, 23:35

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 56 ]  На страницу 1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Інспектор передаст
СообщениеДобавлено: 13 фев 2013, 23:47 
Борец

в черговий раз заїхали Франківські колядувальники. так як вони стояли з порушенням ПДР, я зателефонував на телефон Довіри і попросив усунути дане порушення, вони троха помукали і включили аварійку, я ще раз зателефонував і геї дістали серйозніший порцак від начальства. що після цього вийшло на відео.
скажу чесно, давно чекав такий Джек-Пот. тепер цього гайдона буду абати по повній програмі.
phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Інспектор передаст
СообщениеДобавлено: 13 фев 2013, 23:52 
Постоялец

что с видео?

чтобы стать мусором,ты должен быть низкоинтеллектуальным чмошником, с трудом отучиться в бурсе, попивая дешевое вино и мучая беззащитных зверушек т.к. остальные могут вломить... И после этого тебе прямая дорога в мусара. Там получишь ствол и индульгенцию. И пойдешь мстить за свою недоразвитость

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 фев 2013, 23:54 
Борец

поправив

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 фев 2013, 23:59 
Борец

Дякую Vitalino за допогу з монтажем

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 фев 2013, 01:35 
Борец

минута кайфа! браво автору!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 фев 2013, 08:26 
Борец

BigFAN писал(а):
тепер цього гайдона буду абати по повній програмі.

пиздець підарасу :lol:
напишу но і я якогось запита про ввічливе і культурне поводження із громадянами...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 фев 2013, 08:52 
Борец

тепер мені треба терміново узнати дані гайдона

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 фев 2013, 08:52 
Борец

BigFAN
номера а/м, дату і час маєш? тоді самі все дадуть в управлінні

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 фев 2013, 09:07 
Борец

BigFAN

ему надо не к врачу, а в клуб "Голубая устрица" :lol: :lol: :lol:

p.s. Виталик, можно залить себе на канал?

Френсіс Бекон

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 фев 2013, 09:19 
Борец

AMG63 писал(а):
BigFAN

ему надо не к врачу, а в клуб "Голубая устрица" :lol: :lol: :lol:

p.s. Виталик, можно залить себе на канал?

Костя можна))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 фев 2013, 19:20 
Борец

закинув посилання з відео на декілька ЗМІ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 фев 2013, 02:10 
Постоялец

:shock: треба запускати процедуру імпічменту інспектора "передаста"
щось ваші Франківські гайдони уж больно матюкливі останнім часом- НА ПАЛЮ ЇХ ВСІХ!!! підар..сів нешуганих :evil: :evil: :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 фев 2013, 11:34 
Борец

andrijan писал(а):
:shock: треба запускати процедуру імпічменту інспектора "передаста"
щось ваші Франківські гайдони уж больно матюкливі останнім часом- НА ПАЛЮ ЇХ ВСІХ!!! підар..сів нешуганих :evil: :evil: :evil:
процедура запущена, до вечора допишу скаргу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 фев 2013, 23:59 
Борец

получилась така скарга, може хтось щось підправить
Скарга

13.02.2013 року в м.Косів Івано-Франківській області на перехресті вулиць Чорновола та Шевченка я помітив що автомобіль Державтоінспекції, марки Фольксваген Пассат зеленого кольору, державний номерний знак 0058 регіон 09, який стояв з порушенням ПДР п 15.9 чим
перекривав оглядовість під час руху з сторони вул..Шевченка, зважаючи на ожеледь на дорозі це могло спровокувати ДТП. Три працівники ДАІ що находились поблизу даного автомобіля, зупиняли інші транспортні засоби з порушенням ПДР прямо на перехресті, чим ще більше ускладнювали рух на даній ділянці.
Проїхавши дане перехрестя я припаркував свій автомобіль, повернувся до перехрестя та стоячи на тротуарі попросив працівників ДАІ усунути порушення ПДР п. 15.9, на що інспектори відмовились відреагувати та продовжили порушувати ПДР. За відсутності будь-якої реакції на моє звернення, я був змушений зателефонувати на «Телефон Довіри» в Івано-Франківській області і відповідальний прийнявши мою інформацію, сказав що зв’яжеться з даним екіпажем і вони усунуть порушення ПДР. За декілька хвилин до службового автомобіля підійшов інспектор та включив аварійний сигнал, та спитався: «тобі що робити намає що?» . Я попросив його усунути порушення п. 15.9 ПДР, але він проігнорував моє зауваження, в зв’язку з цим я знову зателефонував на «Телефон Довіри» в Івано-Франківській області і повідомив відповідального що інспектори відмовляються усунути порушення та розмовляють зі мною в грубій формі, на що відповідальний відповів що інспектори йому повідомили що службовий автомобіль стоїть на «острівці безпеки» з включеним аварійним сигналом. Я повідомив відповідального що в м. Косів немає жодного «острівця безпеки» який позначається розмітками: 1.17.1, 1.17.2, 1.17.3, 1.17.4 зазначених в ПДР, таким чином інспектор що спілкувався з відповідальним увів його в оману. Мені повторно пообіцяли по телефону що порушення буде усунуте.
Після мого повторного дзвінка на «Телефон Довіри» інспектори підійшли до автомобіля і один з них безпідставно почав висловлювати підозру що я знаходжусь в стані алкогольного сп’яніння бо я без автомобіля. Я відповів що готовий під’їхати на своєму автомобілі якщо він пообіцяє провести освідчення. Та на мою пропозицію інспектор обізвав мене БИЧАРА а ще через декілька секунд ПІДОРАСОМ. В наслідок такої поведінки інспектора я отримав важку моральну травму і ще довго перебував в пригніченому стані.
Вважаю дії інспектора ДАЇ в Івано-Франківській області , протиправними за наступних підстав:
Закон України «Про міліцію», Присяга працівника ОВС України, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.1991 року № 382, Кодекс честі працівника ОВС України, затверджений наказом МВС України від 11.01.1996 року №18, Етичний кодекс працівника ОВС України, затверджений рішенням колегії МВС України №7км/8 від 05.10.2000 року, вимагають від працівника міліції суворого додержання Конституції України, діючого законодавства України, виконання вимог статутів, які видаються у межах їх повноважень. Відповідно до ст. 25 Закону України «Про міліцію» працівник міліції у межах повноважень, наданих цим Законом та іншими законодавчими актами, самостійно приймає рішення і несе за свої протиправні дії або бездіяльність дисциплінарну чи кримінальну відповідальність.
Відповідно до ст. 1 Закону України «Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України» службова дисципліна - дотримання особами рядового і начальницького складу Конституції і законів України, актів Президента України і Кабінету Міністрів України, наказів та інших нормативно-правових актів Міністерства внутрішніх справ України, підпорядкованих йому органів і підрозділів та Присяги працівника органів внутрішніх справ України.
Відповідно до Наказу МВС України №111 від 27.03.2009 року п. 2.1., працівники підрозділів ДПС повинні мати необхідну професійну підготовку, високі моральні якості, бути дисциплінованими та пильними, стійко переносити труднощі, пов'язані зі службою, бути ввічливими й тактовними в спілкуванні з громадянами.
Відповідно до Присяги працівника органів внутрішніх справ України, що затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 1991р. №382, працівник органів внутрішніх справ України присягає з високою відповідальністю виконувати свій службовий обов'язок, вимоги статутів і наказів, постійно вдосконалювати професійну майстерність та підвищувати рівень культури, всіляко сприяти зміцненню авторитету органів внутрішніх справ.
Дисциплінарний проступок, згідно із статтею 2 Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ України, затвердженого Законом України від 22.02.2006 року № 3460-IV (далі - Дисциплінарний статут), - це невиконання чи неналежне виконання особою рядового або начальницького складу службової дисципліни.
Згідно ст. 7 Дисциплінарного статуту , службова дисципліна базується на високій свідомості та зобов'язує кожну особу рядового і начальницького складу: дотримуватися законодавства, неухильно виконувати вимоги Присяги працівника органів внутрішніх справ України, статутів і наказів начальників; захищати і охороняти від протиправних посягань життя, здоров'я, права та свободи громадян, власність, довкілля, інтереси суспільства і держави; поважати людську гідність, виявляти турботу про громадян і бути готовим у будь-який час надати їм допомогу; дотримуватися норм професійної та службової етики; берегти державну таємницю; у службовій діяльності бути чесною, об'єктивною і незалежною від будь-якого впливу громадян, їх об'єднань та інших юридичних осіб; стійко переносити всі труднощі та обмеження, пов'язані зі службою; постійно підвищувати свій професійний та культурний рівень; сприяти начальникам у зміцненні службової дисципліни, забезпеченні законності та статутного порядку; виявляти повагу до колег по службі та інших громадян, бути ввічливим, дотримуватися правил внутрішнього розпорядку, носіння встановленої форми одягу, вітання та етикету; з гідністю і честю поводитися в позаслужбовий час, бути прикладом у дотриманні громадського порядку, припиняти протиправні дії осіб, які їх учиняють; берегти та підтримувати в належному стані передані їй в користування вогнепальну зброю, спеціальні засоби, майно і техніку.
На сьогодні існує справедлива думка, що потреби громадян явно не є пріоритетом у роботі міліції, яка не виконує повним обсягом свої основні функції, залишаючи звичайних людей незахищеними перед злочинністю.
У населення країни складається враження, що свавілля стало невід'ємною складовою роботи органів внутрішніх справ через факти безпосереднього зловживання службовиим становищем, що мало місце 13.02.2013 року у м.Косів
Незважаючи на принципову позицію керівництва Міністерства покласти край зазначеним порушенням, вони продовжують мати місце через нерозуміння ряду керівників органів внутрішніх справ того, що без наведення порядку у вмінні працівників ДАЇ в Івано-Франківській області спілкуватися з громадянами, неможливо забезпечити безпеку пересічного громадянина, захистити гарантовані Конституцією України його права і свободи. Ці факти набувають широкого розголосу в суспільстві негативно впливають на імідж міліції, підривають віру громадян у спроможність міліції неупереджено на високому професійному рівні виконувати покладені на неї службові обовязки.
Через відсутність належного контролю з боку керівництва, працівники ДАЇ Івано-Франківської області, керуючись хибним розумінням своєї безкарності, з причини приналежності до системи МВС порушують всі можливі Закони та Накази МВС, є невихованими, некультурними, зухвалими, грубо та зневажливо спілкуються з громадянами.
Керуючись Законом про звернення громадян
Прошу:

1.Обєктивно та грунтовно розглянути дану скаргу.
2. З’ясувати та повідомити мені посаду, ФІП, серію та номер нагрудного знаку інспектора що зображеній на фотографії та відеозаписі.
3. За грубе порушення вимог Закону України «Про міліцію» щодо поведінки працівника міліції при взаємовідносинах з громадянами, Кодексу честі та Етичного кодексу працівників міліції з дотримання у службовій діяльності чинного законодавства і норм професійної етики, вимог Інструкції з питань діяльної підрозділів ДПС ДАІ МВС України, низький рівень професійних знань інспектора ДАІ зображеного на фотографії та відеозаписі звільненити з займаної посади.

4.Встановити та притягнути до дисциплінарної відповідальності напарників, які не припинили протиправні дії з боку свого напарника .

19.02.2013 року

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2013, 19:29 
Борец

BigFAN

критических ошибок нет!
если есть желание можешь продублировать в ГПУ и как писал Рост центральный аппарат МВД на Богомольца 10 и в Службу внутренней безопасности МВД на Владимирской 15

так сказать для закрепления аффекта :)

Френсіс Бекон

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 56 ]  На страницу 1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа