Текущее время: 10 апр 2026, 08:35

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 19:37 
Постоялец

вовка28 вон вообще не выходит с машины.... ))) я пока сокращаю время при разговоре с идпс до 3-4 минут и в этот же день улетает заява...

идпс чото надулись, замолчали и удрали... наверно поняли, что это "залет"...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 19:47 
Постоялец

как обычно гаи уехало не попрощавшись только можно было еще вызвать дежурного по городу

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 20:05 
Борец

мда... програсса нет - гайишник - это тупикова ветвь человечества

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 20:06 
Борец

Психиатр писал(а):

А вы ждали от них прогресс?? :shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 20:57 
Постоялец

Не много ли я требованиях написал? ;)

Цитата:
УДАІ ГУМВС України в м. Києві
01030, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 54

Копія: ВВБ МВС в м.Києвi
01025, м. Київ, вул. Володимирська, 15

ХХХХХ ХХХХХХ

З А Я В А
(про порушення ПДР, Наказу МВС111)
Згідно ЗУ «Про звернення громадян» ст. 1 - громадяни України мають право звернутися до органів державної влади із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності. Cт. 3 - заява – повідомлення про порушення чинного законодавства збоку державних органів влади, їх посадових чи службових осіб.
10 вересня 2012 року приблизно о 10 год. 00 хв. за адресою м.Київ., вул. Попудренко,8 мною було зафіксовано порушення ПДР з боку працівників ДПС. Водій транспортного засобу ДПС МВС України Suzuki Swift д.\н. знак 11-2144 (на синьому фоні) здійснив стоянку з порушеннями ПДР, чим порушив вимоги п.15.9 (г) ПДР України. Автомобіль ДПС був розташований безпосередньо на перехресті. Проблискові маячки на патрульному автомобілі не працювали, чим було порушено вимоги п.12.12 Наказу МВС №111. Два інспектора ДПС зупиняли біля перехрестя маршрутні транспортні засоби та перевіряли документи у водіїв.
Підійшовши до інспекторів ДПС я привітався та запитав чому інспектори порушують ПДР та вимоги наказу МВС №111. На що інспектор, н.з. КІ-1051 висловив впевненість, що він нічого не порушує та патрульний автомобіль нікому не заважає. На мою вимогу скласти на водія автомобіля Suzuki Swift д.н. 11-2144 адміністративний протокол за порушення ПДР п.15.9 за що передбачена відповідальність згідно ст. 122 ч. 1 КУпАП, мені було відмовлено, чим було порушено ЗУ «Про міліцію», проігноровано ЗУ «Про звернення громадян», про що інспекторам було повідомлено, але ніякої реакції на мої вимоги з боку інспекторів не було. Другий інспектор ДПС відмовився показати мені свій нагрудний значок, він був прихований під желеткою. Не дослухавши моє звернення, як до посадових осіб, згідно ЗУ «Про звернення громадян», інспектори мовчки сіли в патрульний автомобіль, не пристебнувшись ременями безпеки, за що передбачена відповідальність згідно КУпАП ст.121 ч5 та не ввімкнувши проблисковий маячок синього кольору, поїхали в невідомому напрямку.
Умови, що дозволяють відступати від вимог ПДР встановлюються пунктом 3.1 Правил дорожнього руху: водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху.
Водій автомобіля ДПС ДАІ без ввімкненого проблискового маячка синього або червоного кольору не має права відступати від вимог ПДР та несе відповідальність за їх порушення на загальних підставах.
Відповідальність за порушення 15.9 ПДР передбачена ст. 122 ч. 1 КУпАП та тягне за собою накладення штрафу від п'ятнадцяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Відповідно до ст. 254 КУпАП, про вчинення адміністративного правопорушення складається протокол уповноваженою на те посадовою особою.
Згідно «Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС», затвердженої наказом МВС України від 27 березня 2009 р. №111, начальники ГУМВС, УМВС та їх заступники відповідають за суворе дотримання законності й дисципліни особовим складом підрозділів ДПС, здійснення заходів щодо забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення, організацію належного прийому та своєчасного розгляду звернень громадян. Відповідно до розділу 6 вищевказаної Інструкції, працівник підрозділу ДПС під час несення служби зобов'язаний досконало знати ПДР, цю Інструкцію, організовувати безпечний та безперешкодний дорожній рух, постійно контролювати дотримання учасниками дорожнього руху правил, норм і стандартів, діючих у сфері безпеки дорожнього руху, під час службової діяльності дотримуватись законності, не допускати її порушень іншими працівниками.
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян», ПРОШУ :
1. Організувати повну та всебічну перевірку викладених в заяві фактів та надати за вказаною поштовою адресою вичерпну відповідь на всі питання в встановлені Законом строки.
2. Притягнути до адміністративної відповідальності водія патрульного автомобіля Suzuki Swift д.н. 11-2144 інспектора ДПС н.з. КИ-0000 за порушення ПДР п.15.9, за що передбачена відповідальність згідно ст. 122 ч. 1 КУпАП та надіслати мені за поштовою адресою копію квитанції про сплату штрафу.
3. Притягнути до адміністративної відповідальності 2-х інспекторів ДПС, що працювали на зазначеному патрульному автомобілі за порушення правил користування ременями безпеки, за що передбачена відповідальність згідно ст. 121 ч. 5 КУпАП та надіслати мені за поштовою адресою копію квитанції про сплату штрафу.
4. Притягнути до суворої дисциплінарної відповідальності інспекторів ДПС, що працювали на зазначеному патрульному автомобілі за порушення вимог Наказу МВС №111 п.12.12, ЗУ «Про міліцію», ЗУ «Про звернення громадян» та надіслати мені за поштовою адресою витяг з наказу про притягнення до відповідальності інспекторів ДПС.
5. Притягнути до відповідальності безпосереднє керівництво зазначених інспекторів згідно чинного законодавства за неналежний контроль знання Законів України та порушення ПДР зазначеними інспекторами ДПС та надіслати мені за поштовою адресою витяг з наказу про притягнення до відповідальності.
6. Провести додаткові навчання та іспити зазначених інспекторів ДПС на знання Конституції України, ЗУ «Про звернення громадян», ЗУ «Про міліцію», наказів МВС та інших нормативно-правових актів які повинен знати інспектор ДПС.
Додатки:
1. Відео в Інтернет: http://www.youtube.com/watch?v=aOtoI_Y29SE
2. Відео в Інтернет: http://www.youtube.com/watch?v=eh0tVakriZY

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 20:58 
Борец

Люди, вы такие длинные жалобы пишете! Как у вас так получается?? :lol: Я пишу на страничку. Ехал, увидел, проявил гражданскую позицию. сделал замечание, нагрубил, прошу. Всё!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 21:12 
Борец

Психиатр писал(а):

Неболшой прогрес есть! На окружной к нам уже бегут с развернутыми удостоверениями! 8-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 21:13 
Борец

Вот что мне нравится в Роме, так это его серьезность и лаконичность. Шикарен 8-)

Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то - только кислород в углекислый газ и пищу в говно. © Noize MC.
Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 21:20 
Постоялец

Передивився вже достатньо багато роликів різних авторів, і виникає питання, щановні форумчани цікаво: співробітникам дай не соромно, що громадяни знають закони і їх внутрішні накази краще за них, чи не давить жаба вищезгаданих співробітників, що у народу України така добра память :D :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 21:23 
Постоялец

5 Баллов! Не отнять ни добавить. Спокоен, уверен в себе - страх в глазах гаишников, побег с места правонарушения!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 21:50 
Борец

storm88 писал(а):
Передивився вже достатньо багато роликів різних авторів, і виникає питання, щановні форумчани цікаво: співробітникам дай не соромно, що громадяни знають закони і їх внутрішні накази краще за них, чи не давить жаба вищезгаданих співробітників, що у народу України така добра память :D :D

Нет, им всёравно! Главное-это сбор денег нечальнику и что бы и себя любимого не обидеть.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 21:51 
Постоялец

Код:
Нет, им всёравно! Главное-это сбор денег нечальнику и что бы и себя любимого не обидеть.

100%

:oops: всем спасибо... стараюсь... ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 21:54 
Борец

rr9898
Не красней! Всё отлично! ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 23:03 
Постоялец

Завулон писал(а):
Люди, вы такие длинные жалобы пишете! Как у вас так получается?? :lol: Я пишу на страничку. Ехал, увидел, проявил гражданскую позицию. сделал замечание, нагрубил, прошу. Всё!

Когда я был в Бориспольском гаи и там написал такую же заяву от руки за 20 минут, командир, когда ее увидел, сказал что я написал тут на расстрел для инспектора...)) Считаю тут есть все, заплатить, наказать самих и начальника, доказать что наказали, провести обучение и экзамены. По моему, так и надо, на будущее будет наука. Вот, через день наслаждаюсь образцовой работой патруля 2740 на броварском проспекте. Всегда им моргаю, они мне махают...))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 сен 2012, 23:19 
Постоялец

rr9898 писал(а):
Завулон писал(а):

Когда я был в Бориспольском гаи и там написал такую же заяву от руки за 20 минут, командир, когда ее увидел, сказал что я написал тут на расстрел для инспектора...)) Считаю тут есть все, заплатить, наказать самих и начальника, доказать что наказали, провести обучение и экзамены. По моему, так и надо, на будущее будет наука. Вот, через день наслаждаюсь образцовой работой патруля 2740 на броварском проспекте. Всегда им моргаю, они мне махают...))

Дивись уважніше вони на тебе ще протокол складуть за не правильне використання світлових приладів 8-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа