|
УДАI ГУМВС України в Львiвськiй областi Адреса: вул.Перфецького, 19, м.Львiв, 79053
ВДАІ Львова Адреса, м. Львів, вул. Городоцька, 124 Поштовий індекс - 79015
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ (на двох аркушах)
….. ……….. 2012 року, рухаючись по вулиці …….., що в місті …………, на власному автомобілі ……… д/н …….. ХХХХ ……, близько ……… год. …… хв. я був зупинений інспектором ДАІ …………, що знаходиться по вул. ………..
Інспектор відрекомендувався дуже нерозбірливо та на мою вимогу відмовився пред’явити службове посвідчення. На моє запитання про причину зупинки, інспектор повідомив мені, що я нібито порушив ПДР, потім інспектор відповів мені, що не буде складати протокол і в порядку ст. 22 робить мені усне попередження. Хоча жодних доказів про скоєне правопорушення мені не надано.
Оскільки протокол на місці не складався, я зрозумів, що довів інспектору свою невинуватість, проте існує безліч фактів службового підроблення протоколів працівниками ДАІ, які задля покращення статистичних показників своєї службової діяльності застосовують практику фальсифікацій. Я занепокоєний тим, що мої персональні данні можуть бути використані в протиправних цілях, наприклад, для фальсифікації заочного протоколу з фіктивними свідками та фіктивним порушенням. Тому у зв’язку з вище наведеними фактами та керуючись ст. 40 Конституції України, ст. 10 ЗУ "Про інформацію", а також ст. 3, 4, 5, 10, 14, 20 ЗУ "Про доступ до публічної інформації" ; ПРОШУ не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту надати мені повну і вичерпну відповідь на такі запитання:
1. З якою метою інспектором ДАІ були переписані мої персональні данні з моїх документів, яким чином забезпечено їх конфіденційність та захист від протиправного використання? 2. Чи має право інспектор ДАІ користуватися незахищеними носіями інформації (наприклад, клаптиками паперу, блокнотами, зошитами і т.п.) для занесення до них персональних даних водія транспортного засобу? 4. Чи повинен інспектор ДАІ довести факт адміністративного правопорушення? 5. Прошу повідомити мені чи складено відносно мене інспектором ДАІ, або іншою посадовою особою адміністративний протокол чи постанову від ………….2012, якщо так, то прошу надіслати мені їх копії за адресою:
«____»…………2012р. підпис
|