Текущее время: 25 апр 2026, 16:43

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 43 ]  На страницу 1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 01:01 
Новобранец

Активист Дорожно-Гражданского контроля заснял на видео, как инспектор ДПС г.Новомосковска на посту номер 1 объездной дороги Харьков-Симферополь Белан Олег берет взятку.

Последний раз редактировалось Миротворец 18 июн 2012, 01:20, всего редактировалось 3 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 01:06 
Постоялец

Идет по стопам Вавренюка.
Кто следующий?

Наша жизнь как сказка: Рикки-Тикки-Тави выясняет, что кобры хотят убить живущих в доме людей. Он вступает в поединок сначала с Нагом, а потом с Нагайной и уничтожает их невылупившихся детёнышей, чтобы спасти своих друзей.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 02:14 
Борец

Блин, точь в точь, как и Вавренюк... Кстати продолжение будет?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 02:16 
Постоялец

Ееее, а де відео з другої камери?! Трєбую! :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 02:39 
Постоялец

Обьясните дальнейшие действия. Вот позвонили вы 102, сказали что геевец взял взятку, есть видео. Дальше что? Должна же милиция приехать, задержать взяточника? или как?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 02:49 
Постоялец

...с купюры пальчики снять

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 05:59 
Борец

Миротворец
ахахаххаха. Класс! Братья с Вавренюком! :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 06:01 
Борец

Он даже внешне похож на Вавренюка! :shock: Реинкарнация! :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 06:15 
Борец

Не учит их, дебилов, жизнь...

Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то - только кислород в углекислый газ и пищу в говно. © Noize MC.
Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 07:57 
Борец

Их даже отстрел не остановит.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 08:12 
Борец

тупой мент, видно что не молодой и так попасться, теперь если не дать заднюю ждет его увольнение без сохранения пенсии

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 08:27 
Борец

Миротворец

момент передачи денег не виден по этому выкрутится + качество плохое + гакц ничего нормально и не просил

скажет как Вавренюк мне вместо доков дали какую-то хуету и я её выкинул :!: ;)

Френсіс Бекон

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 08:29 
Борец

Миротворец

вот пример заяви на Вавренюка может пригодится

Цитата:
До прокуратури Ленінського району м. Миколаєва
54043, м. Миколаїв, вул. Південна, 52.

Косенка Віталія Анатолійовича
73000, м. Херсон,

ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН
(в порядку ст. 95 КПК України)
22.10.2011г. приблизно о 12:20 я рухався на своєму автомобілі Mitsubishi Outlander XL д/н «ВТ 0000 АІ» по Херсонському шосе в напрямку м. Херсон.
Приблизно в цей час я був зупинений Інспектором ДПС взводу ДПС із забезпечення супроводження УДАІ УМВС України в Миколаївській області прапорщиком міліції Вавренюком А.В. за адресою Херсонське шосе 5.
Після зупинки свого транспортного засобу я дочекався поки інспектор підійде до мене та повідомить причину зупинки. Зі слів працівника міліції я нібито порушив ПДР України. Також хочу підкреслити що інспектор перебував у доброму гуморі та якось поводив себе підозріло.
В ході розмови інспектор прямо натякнув що може не складати на мене адміністративний матеріал. За таких обставин я витягнув купюру у «100 грн» та протягнув інспектору який одразу схопив «100 грн» та зажав її у руці.
Усвідомивши протиправні дії інспектора ДПС взводу ДПС із забезпечення супроводження УДАІ УМВС України в Миколаївській області прапорщиком міліції Вавренюка А.В., а також вимоги Ст. 369 КК України: особа, яка дала хабар, звільняється від кримінальної відповідальності, якщо стосовно неї мало місце вимагання хабара або якщо після давання хабара вона добровільно заявила про те, що сталося я одразу повідомив інспектора що в салоні мого автомобіля знаходяться камери спостереження.
Інспектора висловив здивування та нахилився в салон мого автомобіля та кинув купюру у «100 грн» за дверцята. Побачивши це я запропонував інспектору визвати відповідального та повідомити про те що сталося.
В свою чергу мною був здійснений дзвінок за телефоном довіри ДАІ, який знаходився на патрульному авто.
Дочекавшись безпосереднього керівника інспектора я розповів те що сталось, а також написав заяву до обласного управління ДАІ УМВС України в Миколаївській області за адресою: вул.. Новозаводська 1-Б.
Під час скоєння вищевказаних дій, в моєму автомобілі працював прилад відео реєстратор, який зафіксував всі події (копія відеозапису на компакт-диску додається).
Також хочу повідомити, що я є журналістом всеукраїнської правової газети «Дорожній Контроль» (копія посвідчення журналіста та довіреності додається).
Відповідно до ст. 21 Конституції України, усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними. Згідно ст. 22 Конституції, права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.
ст. Конституції встановлює право громадянина на повагу до його гідності: ніхто не може бути підданий такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.
Відповідно до ст. 3 ЗУ «Про міліцію», діяльність міліції будується на принципах законності, гуманізму, поваги до особи, соціальної справедливості, взаємодії з трудовими колективами, громадськими організаціями й населенням.
Згідно ст. 5 ЗУ «Про міліцію», міліція поважає гідність особи і виявляє до неї гуманне ставлення, захищає права людини незалежно від її соціального походження, майнового та іншого стану, расової та національної належності, громадянства, віку, мови та освіти, ставлення до релігії, статі, політичних та інших переконань. При звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення. У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти високу культуру і такт.
Відповідно до ст. 17 ЗУ "Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів", відповідальність за скоєння злочину проти журналіста у зв'язку з виконанням ним професійних обов'язків або перешкоджання його службовій діяльності прирівнюється до відповідальності за скоєння таких же дій проти працівника правоохоронного органу.
Вважаю, що в таких діях працівника ДАІ містяться ознаки складу злочину за ст. ст. 364, 365, 368, 370 КК України.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.94, 95, 97 КПК України,
ПРОШУ:
1. Порушити кримінальну справу відносно Вавренюка А.В.;
2. Прийняту постанову в порядку ст. 97 КПК та направити на мою поштову адресу у встановлений законом строк.
Додаток:
1. Копія посвідчення журналіста (1 арк.);
2. Копія довіреності на право здійснення діяльності журналіста (1 арк.);
3. Компакт-диск з відеозаписом (1 шт.);

27 жовтня 2011р. В. А. Косенко

Френсіс Бекон

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 09:03 
Постоялец

привыкли с протянутой рукой стоять и попрошайничать и прикрываться погонами,вот и попался,молодцы ребята что сняли его,а что там дальше?хотелось бы узнать,оно мус.....е величество еще работает или уже с метлой дворы подметает?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 09:09 
Постоялец

хорошо видно как выбрасывает купюру

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 43 ]  На страницу 1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа