17.05.2012. Железнодорожный вокзал "Одесса Главная" Стояли 2 выпивших человека общались между собой. Шел мимо патруль ( большая часть из которого внутренние войска милиции ) подошли спросили. Слово за слово человек вытаскивает телефон и пишет на него разговор (если от нарушал бы, то смысл ему писать происходящее? ). Тут сзади подходит крадущийся мент и выхватывает у него телефон ( со словами "нас снимать нельзя!"). Человек естественно начал защищать свою собственность (телефон) и его скрутили. Парадокс менты которые типпа правы хотели стереть запись человека который типпа нарушил. Пишу в прокуратуру.
17.05.2012 на станції Одеса-Головна на піроні біля елекропотягу Одеса-Вапнярка о 17.15 мною було помічено непофесійні, брутальні, злочинні та такі що принижують честь та гідність громадянина Украіни дії працівників лінійного відділення міліції:
Двоє молодих людей які були у нетверезому стані мирно спілкувались біля потягу. До них підійшов патруль та почали спілкування. Не назвавши причину патруль почав просити піти до відділку при цьому не було складено жодного протоколу затримання. Так як до відправлення потягу залишилось 15 хвілин хлопці відмовились та один з них достав телефон та почав знімати незаконні дії працівників міліції. Один з працівників мілиції зайшов сзаду та хтів вкрасти (вирвати для привласнення мабудь) мобільний телефон одного з хлопців. Той почав боронитіи свою власність та вікручувати свій телефон з рук грабуючого чоловіка ( так, як він не представився та не показав посвідчення це віглядало саме так ) Тут накинулись всі 6-8 міліціонерів та зкрутили чоловіка. Чоловік благав не натягувати кайданки а коли їх натянули на колінах благав послабити їх бо синіло руки але працівники міліції надалі знущались з нього. Повиходили люди з обох потягів та почали боронити людину. Неможливо було дивитись на те як над ним знущаюця. Коли він лежав у наручниках йому на грудну клітину міліціонер пригнув ( на відео). Чоловік знаходився у стані єфекту після таких дій міліції та боронив себе на підставі 28 статті Конституції. Біля 30 людей спостерігали та осуджували дії працівників міліції як вони порушують 29 статтю Конституції. Всі вони стали свідками цих дій. Це бачили гості нашого міста. Ганьба. Також коли я повідомив, що я журналіст але мені в порушення 171 ст. Карного Кодексу були створені перешкоди в фіксуванні дій працівників міліції. До мене підходили працівники міліції та намагались заборонити земку.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Керуючись Законом України «Про звернення громадян», Законом "про міліцію" , Конституцією України Вимагаю:
Провести перевірку дій працівників міліції та повідомити про результати мене письмово. По можливо долучити мене особисто до розгляду справи. Якщо права людини не будуть поновлені буду звертатись до Генеральної Прокуратури, Суду та ЗМІ.
18,05,2012 С. В. тел.
_________________ - для громадян - дозволено все, що прямо не заборонено законом, - для органів державної влади, ... - заборонено все, що прямо не дозволено законом.
я уже отослал прокурору посмотрим реакцию. Еще бы в новость кинуть.
_________________ - для громадян - дозволено все, що прямо не заборонено законом, - для органів державної влади, ... - заборонено все, що прямо не дозволено законом.
Убирай сразу! Никаких оценок состояния - это прерогатива нарколога, а так - ты дашь лазейку типа: "Они были пьяные, мы оберегали покой граждан! Даже граждане пишут, что парни - были пьяные!"
ПС никогда не оценивайте состояние "на глаз" - как психиатр скажу - добром не кончится
И более четко - либо ШЕСТЬ либо ВОСЕМЬ - никаких 6-8, а то ещё тебя назовут "в нетрезвом состоянии - посчитать не смог"
Больше фактов, меньше эмоций, язык казенно-протокольный - только так!
_________________ В случаях нарушения закона ГАЙцами - вызывайте 102, пусть преступниками занимается настоящая милиция!
Убирай сразу! Никаких оценок состояния - это прерогатива нарколога, а так - ты дашь лазейку типа: "Они были пьяные, мы оберегали покой граждан! Даже граждане пишут, что парни - были пьяные!"
ПС никогда не оценивайте состояние "на глаз" - как психиатр скажу - добром не кончится
И более четко - либо ШЕСТЬ либо ВОСЕМЬ - никаких 6-8, а то ещё тебя назовут "в нетрезвом состоянии - посчитать не смог"
Больше фактов, меньше эмоций, язык казенно-протокольный - только так!
он сам сказал, что выпил. я констатирую только факт. пока он никого не тронул он не нарушитель. читай ответ министра в конце! http://roadcontrol.org.ua/node/1463
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 25