Текущее время: 15 янв 2025, 07:09

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 205 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 11:01 
Прохожий

BigFAN писал(а):
andrijan має вже свій фанклуб в Коломиї і Косові, сьогодні вже отримав пару дзвінків. нарород преться від того шо чувак зі Львова так напряг інспектора і чекає продовження свята.

Привіт вам із Коломиї, писанкового міста і міста, яке зневажає таких ДАЙців :)
І справді слідкуємо за ситуацією, описуємо свої ситуації на нашому офіційному форумі міста (не сприймайте за рекламу) Відео про місцеве ДАІ :: Форум Коломиї
Всім цікаво чим це закінчиться і б поменше таких "професіоналів" в органах :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 11:09 
Борец

є вже інфа в ЗМІ http://www.report.if.ua/portal/video/inspektor-dai-poslav-vodiya-na-trasi-bilya-kolomyyi-video

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 11:16 
Прохожий

BigFAN писал(а):

почитав там коментарі та на ДК... не можу зрозуміти чи то коломийські ДАЙці пишуть коментарі, визначають на око швидкість over 9000км/с і захищають ДАЙця чи то народ в нас такий... Вони закривають очі на грубість і порушення прав ДАЙця і найбільше їх цікавить як їхав водій... Він що когось збив і прикривався законом? А ситуацію в ДАІ треба міняти, спс ДК за таку роботу :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 11:55 
Борец

BigFAN писал(а):

прочитал комменты внизу той статьи реально их писали геи, кому то жаль мента, кому то в кайф похаять на водилу, но ответ сам по себе простой- не водила послал мусора и назвал его хуйлом....
так что нехер п..здеть...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 11:57 
Новобранец

freeman john писал(а):
BigFAN писал(а):

прочитал комменты внизу той статьи реально их писали геи, кому то жаль мента, кому то в кайф похаять на водилу, но ответ сам по себе простой- не водила послал мусора и назвал его хуйлом....
так что нехер п..здеть...

+1 ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 14:17 
Новобранец

Только тогда когда мы всем миром поднимимся и уничтожим всю нынешнюю систему власти только тогда мы сможем избавить общество от таких ЦАРИняков.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 15:40 
Постоялец

Ой, думаю, что за это гайцу ничего не будет, пожурят пальчиком ну-ну и всё. Вот поэтому они такие борзые, и комментарии дают. Но бороться нужно обязательно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 16:18 
Борец

leonidus1967 писал(а):
Ой, думаю, что за это гайцу ничего не будет, пожурят пальчиком ну-ну и всё. Вот поэтому они такие борзые, и комментарии дают. Но бороться нужно обязательно.
при грамотній і напористій подачі будуть серйозніпроблеми ї гайця. якшо ще й керівництво ДК підклячетьсі і висвітлять даний інцедент на телебаченні, а він того вартий, проблєм буде дофіга.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 16:20 
Постоялец

6910 писал(а):
Только тогда когда мы всем миром поднимимся и уничтожим всю нынешнюю систему власти только тогда мы сможем избавить общество от таких ЦАРИняков.

я до этого момента не доживу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 19:11 
Борец

адресуй заяви сюди
Прокуратура Івано-Франківської області
вул. Грюнвальдська, 11
м. Івано-Франківськ
76018
ПРОКУРОР ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
державний радник юстиції 3 класу
Каліфіцький Олександр Анатолійович

Поштова адреса Управління МВС України в Iвано-Франкiвськiй областi
вул. Ак.Сахарова,15
м.Iвано-Франкiвськ
Україна, 76018
Генерал-майор міліції Варцаба Василь Миколайович,

ВВБ в Івано-Франківській області
Адреса: вул. Лепкого, 28

ДАІ області вул.Юностi, 23, м.Iвано-Франкiвськ, 76000

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 19:19 
Борец

ше новини http://firtka.if.ua/?action=show&id=22899

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 20:31 
Постоялец

Чистовик скарги готовий :!: :!: :!:
Що скажете :?:

Скарга

06.07.2012 року в м.Коломия, приблизно о 19год. 35хв. керуючи власним автомобілем Шкода д.н...... був безпідставно зупинений начальником відділу ДАЇ- Цариняком Тарасом Мирославовичем, нагрудний знак ІВ 0234, який звинувачував мене у порушенні правил дорожнього руху, в частині перевищення швидкості, з чим я був не згідний, оскільки даний інспектор ДАЇ не надав мені доказів мого порушення.
Після того коли я почав відстоювати свої Законні інтереси від безпідставного звинувачення, Цариняк Тарас Мирославович почав нервувати. Інший інспектор ДАЇ, що був поблизу, здійснював відеозйомку на невідомий прилад, не пояснив, для чого він це робить, та яким чином даний відеозапис буде зберігатися та використовуватися.
Цариняк Тарас Мирославович намагався мене звинуватити у непокорі працівнику міліції, його напрник телефонував для виклику евакуатора, на мене чинився психологічний тиск, з метою визнання порушення ПДР, якого я не скоював.
Зокрема звинувачував мене в тому, що я не маю необхідних документів на керування належним мені автомобілем, на 5.07 хвилині відео я предявив свої документи в розгорнутому вигляді, але Цариняк Тарас Мирославович не припиняв психологічно тиснути на мене, на 5.17 хвилині відео (в додатках) намагався незаконно проникнути до мого автомобіля, шляхом відкривання водійської дверки, тобто чинив протиправні дії, а його напрник, спостерігав за цим, та не намагався припинити протиправні дії з боку Цариняка Тараса Мирославовича, лише продовжував відеозйомку на невідомий прилад. Я попередив їх, що буду звонити на 102, з метою припинення протиправних дій відносно мене.

На 5.47 хвилині відео, начальником відділу ДАЇ м.Коломиї- Цариняком Тарасом Мирославовичем, нагрудний знак ІВ 0234 було сказано наступні вислови-ШО ТИ ЗА ХУЙЛО Є, ЇДЬ НАХУЙ ЗВІДСИ.

Отримавши порцію нецензурної лайки, я був приголомшений тим, як такий працівник міліції може виконувати свої службові обовязки з такою низькою культурою поведінки, очевидно весь особовий склад ДАЇ м.Коломиї, очолюваний Цариняком Тарасом Мирославовичем ,нагрудний знак ІВ 0234, так само спілкується з громадянами, оскільнки їхній начальник для них є прикладом.
Крім того повідомляю Вам наступне, що після спілкування з даними іннспкторами проїхавши лише декілька метрів,я відчув, якийсь сторонній шум зі сторони заднього правого колеса. Зупинившись, я побачив, що в колесі застрягла деревяна дощечка з цвяхом. Очевидно є те ,що це сталося завдяки напарнику Цариняка Тараса Мирославовича, який непомітно підклав мені деревяну дощечку з цвяхом з метою помсти-за відстоювання своїх Законних прав та інтересів.
Вважаю дії Цариняка Тараса Мирославовича, та його напрника, протиправними за наступних підстав-
Закон України «Про міліцію», Присяга працівника ОВС України, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.1991 року № 382, Кодекс честі працівника ОВС України, затверджений наказом МВС України від 11.01.1996 року №18, Етичний кодекс працівника ОВС України, затверджений рішенням колегії МВС України №7км/8 від 05.10.2000 року, вимагають від працівника міліції суворого додержання Конституції України, діючого законодавства України, виконання вимог статутів, які видаються у межах їх повноважень.
Відповідно до ст. 25 Закону України «Про міліцію» працівник міліції у межах повноважень, наданих цим Законом та іншими законодавчими актами, самостійно приймає рішення і несе за свої протиправні дії або бездіяльність дисциплінарну чи кримінальну відповідальність.
Відповідно до ст. 1 Закону України «Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України» службова дисципліна - дотримання особами рядового і начальницького складу Конституції і законів України, актів Президента України і Кабінету Міністрів України, наказів та інших нормативно-правових актів Міністерства внутрішніх справ України, підпорядкованих йому органів і підрозділів та Присяги працівника органів внутрішніх справ України.
Відповідно до Присяги працівника органів внутрішніх справ України, що затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 1991р. №382, працівник органів внутрішніх справ України присягає з високою відповідальністю виконувати свій службовий обов'язок, вимоги статутів і наказів, постійно вдосконалювати професійну майстерність та підвищувати рівень культури, всіляко сприяти зміцненню авторитету органів внутрішніх справ.
Дисциплінарний проступок, згідно із статтею 2 Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ України, затвердженого Законом України від 22.02.2006 року № 3460-IV (далі - Дисциплінарний статут), - це невиконання чи неналежне виконання особою рядового або начальницького складу службової дисципліни.
Згідно ст. 7 Дисциплінарного статуту , службова дисципліна базується на високій свідомості та зобов'язує кожну особу рядового і начальницького складу: дотримуватися законодавства, неухильно виконувати вимоги Присяги працівника органів внутрішніх справ України, статутів і наказів начальників; захищати і охороняти від протиправних посягань життя, здоров'я, права та свободи громадян, власність, довкілля, інтереси суспільства і держави; поважати людську гідність, виявляти турботу про громадян і бути готовим у будь-який час надати їм допомогу; дотримуватися норм професійної та службової етики; берегти державну таємницю; у службовій діяльності бути чесною, об'єктивною і незалежною від будь-якого впливу громадян, їх об'єднань та інших юридичних осіб; стійко переносити всі труднощі та обмеження, пов'язані зі службою; постійно підвищувати свій професійний та культурний рівень; сприяти начальникам у зміцненні службової дисципліни, забезпеченні законності та статутного порядку; виявляти повагу до колег по службі та інших громадян, бути ввічливим, дотримуватися правил внутрішнього розпорядку, носіння встановленої форми одягу, вітання та етикету; з гідністю і честю поводитися в позаслужбовий час, бути прикладом у дотриманні громадського порядку, припиняти протиправні дії осіб, які їх учиняють; берегти та підтримувати в належному стані передані їй в користування вогнепальну зброю, спеціальні засоби, майно і техніку.
На сьогодні існує справедлива думка, що потреби громадян явно не є пріоритетом у роботі міліції, яка не виконує повним обсягом свої основні функції, залишаючи звичайних людей незахищеними перед злочинністю.
У населення країни складається враження, що свавілля стало невід'ємною складовою роботи органів внутрішніх справ через факти безпосереднього зловживання службовиим становищем, що мало місце 06.07.2012 року у м.Коломиї .
Незважаючи на принципову позицію керівництва Міністерства покласти край зазначеним порушенням, вони продовжують мати місце через нерозуміння ряду керівників органів внутрішніх справ того, що без наведення порядку у вмінні працівників ДАЇ м.Кломиї спілкуватися з громадянами, неможливо забезпечити безпеку пересічного громадянина, захистити гарантовані Конституцією України його права і свободи. Ці факти набувають широкого розголосу в суспільстві негативно впливають на імідж міліції, підривають віру громадян у спроможність міліції неупереджено на високому професійному рівні виконувати покладені на неї службові обовязки. Через відсутність належного контролю з боку керівництва, працівники ДАЇ м.Кломиї, керуючись хибним розумінням своєї безкарності, з причини приналежності до системи МВС порушують всі можливі Закони та Накази МВС, є невихованими, некультурними, зухвалими, грубо та зневажливо спілкуються з громадянами.
Керуючись Законом про звернення громадян
Прошу:

1.Обєктивно та грунтовно розглянути дану скаргу.

2. За грубе порушення вимог Закону України «Про міліцію» щодо поведінки працівника міліції при взаємовідносинах з громадянами, Кодексу честі та Етичного кодексу працівників міліції з дотримання у службовій діяльності чинного законодавства і норм професійної етики, вимог Інструкції з питань діяльної підрозділів ДПС ДАІ МВС України, низький рівень професійних знань інспектора ДПС ВДАІ звільненити з займаної посади начальника відділу ДАЇ м.Коломиї- Цариняка Тараса Мирославовича ,нагрудний знак ІВ 0234.

3.Встановити та притягнути до дисциплінарної відповідальності напарника Цариняка Тараса Мирославовича, нагрудний знак ІВ 0234, який не припинив протиправні дії з боку свого керівника .

10.06.2012 року підпис…………

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 20:43 
Борец

в додатках посилання на відео в ютюб, або прописати додаток до скарги CD-диск із записом інциденту.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 21:06 
Прохожий

andrijan писал(а):

тільки не червень місяць! І справді вартує добавити посилання або (а ще краще "і") диск :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 21:18 
Борец

SPY писал(а):
andrijan писал(а):

тільки не червень місяць! І справді вартує добавити посилання або (а ще краще "і") диск :)

посилання і диск зайвими не будуть - ці додатки того стоять!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 205 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа