1984romanchuk писал(а):
Доброго дня ! Мене звати Сергій і я дуже хочу розповісти свою історію про працівників ППС м. Рівного. Дуже багато вони вже чудять на вулицях Рівного, ось наприклад 21 березня 2011 року мене та мого друга затримав наряд ППС на вул. Степана Бандери близько 20:00 , метод затримки був шикарний, просто підійшли до нас, пирскнули в очі слізогінний газ і погрузили в машину. Все що я від них чув це брутальну мову і погрози, на запитання чому мене затримали я не отримав відповіді. Потім я намагався взагалі мовчати і виконувати їхні незаконні вимоги. Вони вже в дільничому пункті по вул Відінська 37 перевірили телефони , записали дані про нас. Але коли я почав виходити зі стану сліпоти то зміг зробити телефонний дзвінок, правда телефон у мене вирвали з рук. Мій телефонний дзвінок виявився успішним, до них передзвонили запитать чому нас затримали, вони зразу нас відпустили , та пригрозили щоб ми не розказували нікому і нічого. Справа в тому, що хлопці думали в нас конфіскувати трохі грошей таким методом, зарплата мала. Не враховуючи того що я приїхав додому вночі , бо не встиг на маршрутку, та що в мене дружина сама вдома з маленьким сином, все закінчилось добре, правда дуже болять очі і я відчуваю що зір повністю ще не відновився.
За медицинской помощью обращались? Еще чем-то можете свои слова подтвердить?