Красный_АвешкоРозпорядник інформації:
ГУМВС України в Луганській області
Адреса: вул. Луначарського, 38, м.Луганськ, 91000, Україна;
Електронные адреса:
[email protected]УДАI УМВС України в Луганськiй областi
Адреса: вул. Лiньова, 150, м.Луганськ, 91008
Запитувач інформації:
……………………….
……………………….
ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ
2 травня 2013 року приблизно о 10:15, на посту № 49 Лисичанськ 178 км а/д Р-66 Демино - Олександрівка -Сватове - Лисичанськ – Луганськ, був зупинений співробітниками ДПС ДАІ
нагрудний знак капітаном міліції ЛГ 0610 та ЛГ 0583, які начебто склали протокол про адміністративне правопорушення згідно копії №0457 роздруківки показника приладу газоаналізатора "Alcotest 6810" Drager .
Жодних копій документів мені надано не було, а також станом на день відправлення запиту поштою мені не надходило.
Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст. ст. 2, 5, 10, 20, Закону України "Про інформацію", ст. ст. 3, 4, 5, 10, 14, 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації",
ПРОШУ:
1. Повідомити, чи складено відносно мене протокол в справі про адміністративне правопорушення?
2. Повідомити, чи винесена відносно мене постанова в справі про адміністративне правопорушення?
3. Якщо протокол відносно мене складено і постанова в справі про адміністративне правопорушення винесена, прошу надати їх копії на поштову адресу Запитувача.
Відповідно до ст. 20 «Про доступ до публічної інформації» надати достовірну, повну, точну відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту на поштову адресу запитувача.
«…» травня 2013 року __________ (П.І.Б)
Якщо Ви не володієте даною інформацією, прошу направити цей запит належному розпоряднику з одночасним повідомленням запитувача, на вказану у запиті електронну та поштову адресу Запитувача, на підставі частини 3 статті 22 Закону Украйни «Про доступ до публічної інформації».