|
УДАI ГУМВС України в Львiвськiй областi Адреса: м. Львів, вул. Перфецького, 19 Поштовий індекс – 79053
ВДАІ Львова Адреса, м. Львів, вул. Городоцька, 124 Поштовий індекс – 79015
від ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ Адреса: м.Луцьк ХХХХХХХХХХХХХ Поштовий індекс – 43000 Email: ХХХХХХХХХХ моб.ХХХХХХХХ
У відповіді від 07.07.2012 № 36/К-229/1, на мою скаргу від 04.07. 2012 року, було викладено все, але не з тих питань, що були поставлені перед керівництвом УДАI ГУМВС України в Львiвськiй областi, та ВДАІ Львова, а саме:
1. З якою метою інспектором ДАІ були переписані мої персональні данні з моїх документів, яким чином забезпечено їх конфіденційність та захист від протиправного використання? 2. Чи має право інспектор ДАІ користуватися незахищеними носіями інформації (наприклад, клаптиками паперу, блокнотами, зошитами і т.п.) для занесення до них персональних даних водія транспортного засобу? 4. Чи повинен був інспектор ДАІ довести факт адміністративного правопорушення? 5. Прошу повідомити мені чи складено відносно мене інспектором ДАІ, або іншою посадовою особою адміністративний протокол чи постанову від 30 червня 2012, якщо так, то прошу надіслати мені їх копії за адресою: 43000 м. Луцьк ХХХХХХХХХХХХХХХ. 6. Прошу провести повну, всебічну, грунтовну перевірку порушених інспектором ДАІ м. Львова с-том Бараном О.В. моїх Конституційних прав у частині статті 33 Конституції України, та провести з особовим складом ДАІ м. Львова семінар, лекцію, з вивчення діючого законодавства, Конституції України, та ПДР, та культури спідкування з учасниками дорожнього руху. Про результати перевірки повідомити на мою поштову адресу.
Керівником Мицак Б.Ф. була надана лише одна відповідь:
- інспектор ДПС роти ДПС ДАІ при ЛМУ ГУМВС України у Львівській області Баран О.В. протокол про адміністративне правопорушення відносно Вас не складав, що підтверджується комп'ютерною базою обліку правопорушень «АРМОР».
Тому у зв’язку з вище наведеними фактами та керуючись ст. 40 Конституції України, ст. 10 ЗУ "Про інформацію", а також ст. 3, 4, 5, 10, 14, 20 ЗУ "Про доступ до публічної інформації" ; ПРОШУ з дня отримання в термін згідно Закону «Про звернення громадян», а саме ст. 20 « Термін розгляду звернень громадян»: «Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня їх отримання.» та надати мені повну і вичерпну відповідь на такі запитання:
1. З якою метою інспектором ДАІ були переписані мої персональні данні з моїх документів, яким чином забезпечено їх конфіденційність та захист від протиправного використання? 2. Чи мав право інспектор ДАІ користуватися незахищеними носіями інформації (наприклад, клаптиками паперу, блокнотами, зошитами і т.п.) для занесення до них персональних даних водія транспортного засобу, і на підставі якого нормативно-правового акту чи Закону України? 4. Чи повинен інспектор ДАІ довести факт адміністративного правопорушення, якщо ні то наведіть на підставі якої мтатті КонституціїУкраїни чи Закону України? 5. Прошу провести повну, всебічну, грунтовну перевірку порушених інспектором ДАІ м. Львова с-том Бараном О.В. моїх Конституційних прав у частині статті 33 Конституції України, та провести з особовим складом ДАІ м. Львова семінар, лекцію, з вивчення діючого законодавства, Конституції України, та ПДР, та культури спілкування з учасниками дорожнього руху та недопущення в майбутньому безпідставного зупинення транспортних засобів, та обмеження Конституційних прав громадян України. 6. Про результати перевірки повідомити на мою поштову адресу.
«___» липня 2012 року ____________
|