Текущее время: 18 апр 2026, 17:31

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 40 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: ГАИ Скадовск Хамовитый майор!!!
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 00:41 
Борец

Там в Скадовске гадючник ещё тот...
Вот на блоге министра внутр.дел
Сообщение, не относящиеся к теме
Гопанчук Микола Федорович
Міністру внутрішніх справ Міністру внутрішніх справ України

Захарченко Віталію Юрійовичу

вул. Академіка Богомольца, 10 , м. Київ,
поштовий індекс: 01024, т.г.л.0800507309

Гопанчук Микола Федорович,

який проживає за адресою:

вул. Поповича, буд.№185 «А»,

м.Скадовськ, Херсонська область,

поштовий індекс: 75 700, м.т.0956935669

Шановний Віталію Юрійовичу!

Змушений звернутися до Вас за терміновою допомогою по захисту моїх конституційних прав.

На протязі 8-ми років начальник слідчого відділення Скадовського РВ УМВС України в Херсонській області Іванюк Наталія Романівна та на той час начальник Скадовського РВ УМВС України в Херсонській області Цап Микола Миколайович, який на даний час займає посаду заступника начальника ВБЕЗ Херсонського обласного управління міліції використовуючи свої посадові повноваження на мої неодноразові звернення про скоєні тяжкі злочини проти мене та моєї сім’ї не порушували і не розслідувалися кримінальні справи. Причиною таких дій послужив той факт, що я працюючи на посаді начальника Скадовського міжрайонного відділу державної земельної інспекції виявив факти незаконної передачі в приватну власність земельних ділянок з грубим порушенням земельного законодавства України друзями начальника Скадовського РВ УМВС Цап М.М..

По суті мого звернення можу пояснити слідуюче:

02 квітня 2004 року з чергової частини УМВС України в Херсонській області по телефону на номер «02» в чергову частину Скадовського РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що 02.04.2004 року в м.Скадовську невстановленні особи незаконно заволоділи автомобілем, який належить Гопанчуку М.Ф., тобто мені.

03.04.2004 року від мене - Гопанчука М.Ф. поступила заява на ім»я начальника Скадовського РВ УМВС про те, що 02.04.2004 року особи кавказької національності погрожували розправою членам моєї сім»ї і відкрито заволоділи моїм особистим автомобілем «Мерседес», д.н. 715-50 ХО.

11 квітня 2004 року постановою дільничого інспектора Скадовського РВ УМВС України в Херсонській області в порушені кримінальної справи за вказаним фактом відмовлено на підставі п.2ст.6 КПК України.

26 квітня 2004 року постановою заступника прокурора Скадовського району радника юстиції Шевцової О.В. по матеріалам №464-04 вищевказана постанова скасована. Матеріали направлені до Скадовського РВ УМВС України в Херсонській області для додаткової перевірки. Це свідчить про те, що дільничий інспектор не вжив всіх передбачених законом заходів для всебічного, повного і об’єктивного дослідження обставин справи.

Після проведення начальником ВДІМ Скадовського РВ УМВС Горобцем С.О. досудової перевірки слідчим СВ Скадовського РВ УМВС Бондар В.Ф. 12 травня 2004 року порушено кримінальну справу №210271-04 за ознаками складу злочину, передбаченого ч.І ст.355 КК України - за фактом примушення до виконання цивільно-правових зобов'язань Гопанчука В.М..

Розслідуванням по кримінальній справі встановлено: 02.04.2005р. невідомі особи погрожуючи фізичною розправою, насильством над моєю дружиною та сином відкрито заволоділи належним мені автомобілем «Мерседес-Бенц» д.н.715-50 ХО своїми діями скоїли злочин

передбачений ч.З ст.289 КК України.

В зв'язку з вищевказаними погрозами моя дружина Гопанчук Г.В. важко захворіла, майже шість місяців лікувалася в неврологічному відділенні Скадовського ТМО. Через декілька діб були встановлені і підозрювані особи: Закарян А.Д., кримінальний авторитет кавказької національності по імені Арак та інші, які являються мешканцями смт. Велика Олександрівка,

Херсонської області. Тобто даний злочин було скоєно групою осіб за попередньою змовою.

Зневірившись у діяльності міліції по даній справі я звертався також неодноразово до Скадовського районного суду, оскаржуючи незаконне закриття даної справи, так:

25.06.2007 року Скадовський районний суд визнав незаконною та скасував постанову від 22.03.2007 року слідчого Скадовського РВ УМВС України в Херсонській області Іванюк Н.Р. про закриття кримінальної справи. Скадовським районним судом матеріали кримінальної справи №210271-04 направлені для проведення слідчих дій.

27.06.2007року Скадовський районний суд визнав незаконною та скасував постанову слідчого Іванюк Н.Р. про відмову в порушенні кримінальної справи. Скадовським районним судом матеріали кримінальної справи №210271-04 направлені для проведення слідчих дій.

23.10.2008р. Скадовський районний суд скасував постанову слідчого Гуцула Р.Б. від 17.03.2008р. про відмову в порушенні кримінальної справи за ст.289 КК України. Скадовським районним судом матеріали кримінальної справи №210271-04 направлені для проведення слідчих дій.

23.10.2008р. Скадовський районний суд скасував постанову слідчого Гуцула Р.Б. від 17.03.2008р. про закриття кримінальної справи №.210271-04 . Скадовським районним судом матеріали кримінальної справи направлені для проведення слідчих дій.

року підпалено мені автомобіль Мерседес та 01.03.2009 року порушено за цим фактом кримінальну справу, 06.02.2010 року мене визнано потерпілим. При допиті я слідчому дав покази де вказав свідків, які знали хто був замовником даного підпалу мого легкового автомобіля. Але даних свідків по цей день не допитано, а кримінальна справа призупинена до встановлення осіб підпалу автомобіля.
року до мене завітали незнайомі особи та вимагали припинити скаржитися на посадових осіб, погрожуючи в противному випадку фізичною розправою наді мною, членами моєї сім"ї та знищенням майна.
14.01.2010 року я - Гопанчук М.Ф. звернувся до начальника Скадовського РВ УМВС Цап М.М. із заявою в якій просив вжити стосовно мене та членів моєї сім"ї заходів забезпечення безпеки у зв"язку з погрозами від невідомих мені осіб яке мало місце 14.01.2010 року у зв»язку з моїми численними зверненнями із заявами на посадових осіб стосовно порушення земельного законодавства

При цьому в заяві я зазначав, що у мене є підстави побоюватися за своє життя, життя членів своєї сім»ї та майно.

06.02.2010 року я звернувся до начальника Скадовського РВ УМВС із заявою про забезпечення мені безпеки як особі яка повідомила про злочин та як потерпілого по кримінальній справі, однак відповідні заходи начальником Цап М.М. не прийняті.

Згідно супровідної від 15.02.2010 року начальник Скадовського РВ УМВС Цап М.М. спрямував мою заяву начальнику СВ Іванюк Н.Р. для приєднання до кримінальної справи та цією ж датою повідомив мені-заявника, що в порушенні кримінальної справи за фактом погроз відмовлено.

Відповідно до частини 3 ст. 52-1 КПК України орган дізнання отримавши заяву про загрозу безпеці зобов'язаний перевірити заяву і в строк не більше 3 днів, а у невідкладних випадках негайно, прийняти рішення про застосування чи відмову в застосуванні засобів забезпечення безпеки шляхом прийняття вмотивованої постанови яка відповідно до ч.6 доводиться до відома заявника.

03.10.2010 року невстановленими особами викрадено мій автомобіль. Вважаю, що викрадення автомобіля є пряме виконання погроз про які він звернувся до начальника Скадовського РВ УМВС, який не прийняв законного рішення та не забезпечив безпеки мойому майну

03.11.2010 року мені на мобільний телефон зателефонував невідомий, який поставив мене до відома, що причиною викрадення мого автомобіля є попередження мене посадовими особами Скадовського району, щоб я зупинився і перестав писати заяви про злочини скоєні посадовими особами району. Якщо я не зупинюсь це буде не останнє випадок такого попередження.

05.11.2010р. Скадовський районний суд скасував постанову слідчого Гуцула Р.Б. від 15.09.2010р. про закриття кримінальної справи. Скадовським районним судом матеріали кримінальної справи №210271-04

направлені для проведення слідчих дій.

05.11.2010р. Скадовський районний суд скасував постанову слідчого Гуцула Р.Б. від 23.03.2008р. про закриття кримінальної справи №.210271-04 . Скадовським районним судом матеріали кримінальної справи направлені для проведення слідчих дій.

08.11.2010 року мені зателефонувала таж сама особа, яка сказала мені, що з ними замовник по викраденню мого автомобіля не розрахувався і запропонував мені перерахувати на вказаний ним рахунок кошти в сумі 3 000 доларів США.

Я з цього приводу звернувся до Скадовського РВ УМВС України в Херсонській області та надав повну інформацію про розмову з невідомою особою, вказав номер мобільного телефону. Дзвінки невідомої особи з одного і того же мобільного телефону надходили мені по два раз на тиждень до 03.02.2011 року. Вищевказана кримінальна справа призупинена до встановлення осіб. Маючи такі можливості встановити осіб, які викрали мій легковий автомобіль працівники міліції Скадовського РВ УМВС України в Херсонській області своїми діями, точніше бездіяльністю підтвердили факт помсти мені за оскарження їх незаконних дій та винесені незаконні постанови про відмову в порушені кримінальних справ.

25 травня 2012 року постановою Голопристанського районного суду скасована постанова про закриття кримінальної справи по незаконному заволодінню моїм автомобілем.

Рішення суду обов’язкове для виконання громадянами та посадовими особами України але тільки не працівниками міліції Скадовського РВ УМВС України в Херсонській області.

Всі вищевказані рішення Голопристанського районного суду та Скадовського районного суду набрали законної сили і їх потрібно виконувати.

На даний час розслідування у кримінальних справах не завершене. Слідчі умисно не допитують прямих свідків скоєння злочину, на яких я неодноразово посилався у своїх показах і заявлених клопотаннях.

Зважаючи на вищевикладене я вважаю, що в діях бувшого начальника Скадовського РВ УМВС Цап М.М начальника слідчого відділення Скадовського РВ УМВС України в Херсонській області Іванюк Н.Р. присутній склад злочину, передбачений ст. ст. 364, 396 КК України.

Так, вищевказані посадові особи не проводячи відповідні слідчі дії на протязі 8 років фактично своєю бездіяльністю приховували та продовжують приховувати злочини.

Анологічні факти приховування тяжких злочинів начальником СВ Іванюк Н.Р. не поодинокі, а саме:

1. В 2003 році в результаті службового розслідування по відношенні до начальника СВ Іванюк Н.Р. було встановлено факт приховування (не зареєструвала в журналі) злочину встановленими особами, які причини тяжкі тілесні пошкодження потерпілому від яких він помер на місці злочину. По даному факту начальника СВ Іванюк Н.Р. було переведено начальником чергової частини. Через місяць вона була знову призначена на посаду начальника СВ Скадовського РВ УМВС.

2. 28 червня 2006 року біля 06 години на центральному пляжі рядом зі Скадовським торгівельно-морським портом Скрипника Геннадія Олексійовича зупинили Андрій Миронець з братом Олексієм Миронець, які забрали у нього мобільний телефон нанесли йому по тілу удари руками та ногами. Вивезли на пустир і викинули. Після чого він прийшов додому і дружина викликала швидку допомогу. Лікарі виявили, що йому причинено середньої тяжкості тілесні ушкодження: закрита черепно-мозгова травма, струс головного мозку, перелом правої вилицевої кістки зі зсувом, крововилив в білкову оболонку правого ока, синець на обличчі справа та садно в ділянці лівої брови та 4 синці на лівому плечі. Постанову начальника СВ Іванюк Н.Р. в порушені кримінальної справи по вищевказаному факту – відмовлено.

20 січня 2007 року винесена постанова про скасування постанови про відмову в порушені кримінальної справи прокурором Скадовського району

Херсонської області та порушена кримінальна справа за фактом спричинення тілесних ушкоджень середньої тяжкості Скрипнику Г.О. братами Миронець А.А. та Миронець О.А. Досудове слідство по кримінальній справі зупинено, пізніше поновлено. Кримінальна справа по цей день не направлена до Скадовського районного суду. Таких випадків в Скадовському РВ УМВС дуже багато.

Враховуючи викладене прошу Вас провести перевірку викладених фактів працівниками міністерства внутрішніх справ України.

З повагою,

04 травня 2012 року _____________ М. Ф. Гопанчу

07 06 2012, 15:02

Цитата:
Начальник Скадовского отделения ГАИ В. Тайченачев

если я правильно нагуглил.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 12:22 
Постоялец

Slavco2003 писал(а):
Хамовитый ???? Всего то ???? Да это просто ублюдок беспардонный в погонах.
И вполне заслуживает того, чтоб на него написали пару жалоб. Хотя бы за уровень общения с Гражданами Украины.
А эта курица с милиции... ладно, не стану оскорблять женщин....
А кто там кричал "иди бл снимай дальше придурок" и в середине сюжета материл ?
Только за это - увольнение и никаких пенсий и поблажек !
Даёшь на первую страницу с заголовком "Рыло гаи".
Автору отдельный риспект за выдержку и спокойствие !
Не каждому дано

Это кент майора кричал в конце мол придурок и т.п. И смех в конце ролика была нормальная реакция над его высказываниями. Он стоял на противоположной стороне улицы и общался с майором когда мы подошли!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 июн 2012, 15:18 
Постоялец

AMG63 писал(а):
Управделами

дата и время когда это было

будем писать :mrgreen:

женщина подполковник тоже из ГАИ смотрите нашивки :shock:

Владимир Владимирович Тайченачев

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 16:05 
Постоялец

Костя а на этот видос будет ли письмо. Очень хочется этого гавнюка наказать!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2012, 13:02 
Новобранец

Управделами писал(а):
Проезжая по городу Скадовску обратили внимание что автомобиль сотрудников ДПС стоит с нарушением. Остановились сделать замечание. Померяли 7,5 метров!!! Пошли искать водителя. Появился майор и хамовитым тоном вёл с нами диалог. В его тоне и разговоре было понятно что ему наплевать на все Законы, ПДД и мнение граждан!!!

Он какой то недоразвитый !

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 авг 2012, 12:13 
Постоялец

Благодарю Влада (Vizar) за эту "скаргу"!!!
До УМВС України в Херсонській обл.
73014, м. Херсон, вул. Кірова, 4.
Поспілько Олександр Сергійович
73000, м. Херсон, вул.************
СКАРГА
09.06.12 приблизно о 18.00 в м. Скадовську на вул. Чапаєва, знаходився автомобіль ВАЗ 21099 д/н 0346 (на синьому фоні), який був припаркований менш ніж за 10 метрів від пішохідного переходу.
Я зупинив свій транспортний засіб неподалік, та вийшов поцікавитись у інспектора чому він порушує Інструкції затвердженої Наказом МВС №111 від 27.03.2009, п.15.9 ПДР України, на що у відповідь отримав погрози та хамську поведінку майора ДАІ ХЕ 0141. На моє прохання службове посвідчення мені не було пред’явлено.
Як видно з відео, що додається до цієї заяви, патрульний автомобіль ДАІ розташований за 7.5 метрів до перехрестя .
Відповідно до 15.9 ПДР, Стоянка забороняється: г) на пішохідних переходах та ближче ніж за 10 метрів до них.
Відповідно до ст. 14 Закону України «Про дорожній рух», учасники дорожнього руху зобов'язані: знати і неухильно дотримувати вимог цього Закону, Правил дорожнього руху та інших нормативних актів з питань безпеки дорожнього руху та створювати безпечні умови для дорожнього руху, не завдавати своїми діями або бездіяльністю шкоди підприємствам, установам, організаціям і громадянам. Працівники органів внутрішніх справ при виконанні службових обов'язків можуть відступати від окремих вимог Правил дорожнього руху лише у випадках і при виконанні умов, викладених у них.
Значення терміну «учасники дорожнього руху» встановлюється тією ж ст. 14 Закону України «Про дорожній рух» - учасниками дорожнього руху є особи, які використовують автомобільні дороги, вулиці, залізничні переїзди або інші місця, призначені для пересування людей та перевезення вантажів за допомогою транспортних засобів.
Умови, що дозволяють відступати від вимог ПДР встановлюються пунктом 3.1 Правил дорожнього руху: водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху.
Згідно відповіді УДАІ УМВС України в Херсонській обл.. від 28.10.2011 №6/7-10722 ця ділянка дороги не є місцем концентрації ДТП.
Відповідно наказу №111 «ІНСТРУКЦІЯ з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС»:
9.6. Розташування наряду (службового автомобіля) ДПС для
здійснення профілактичних заходів у схемі маршруту патрулювання
визначається виключно в місцях концентрації ДТП з урахуванням часу
доби, інтенсивності руху та виду правопорушень, з причини яких
стаються ДТП.
27.2. На вимогу громадянина працівник підрозділу ДПС зобов'язаний
пред'явити службове посвідчення.
Як видно з відео, що додається до цієї заяви, патрульний автомобіль д/н 0346 знаходився менш ніж за 10 метрів до пішохідного переходу
Відповідно до ПДР України:
9.9. Аварійна світлова сигналізація повинна бути ввімкнена:
а) у разі вимушеної зупинки на дорозі;
9.11. Якщо транспортний засіб не обладнано аварійною світловою сигналізацією або вона несправна, треба встановити знак аварійної зупинки.
Тобто в ПДР України чітко сказано що треба робити коли сталась така ситуація, яку описує інспектор ХЕ 0141
Відповідальність за порушення п. 15.9 ПДР передбачена ст. 122 ч. 1 КУпАП та тягне за собою накладення штрафу від п'ятнадцяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Відповідно до ст. 254 КУпАП, про вчинення адміністративного правопорушення складається протокол уповноваженими на те посадовою особою.
Згідно п. 5.1 Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом МВС України від 27 березня 2009 р. №111, начальники ГУМВС, УМВС та їх заступники відповідають за суворе дотримання законності й дисципліни особовим складом підрозділів ДПС, здійснення заходів щодо забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення, організацію належного прийому та своєчасного розгляду звернень громадян.
Відповідно до розділу 6 вищевказаної Інструкції, працівник підрозділу ДПС під час несення служби зобов'язаний досконало знати ПДР, цю Інструкцію, організовувати безпечний та безперешкодний дорожній рух, постійно контролювати дотримання учасниками дорожнього руху правил, норм і стандартів, діючих у сфері безпеки дорожнього руху, під час службової діяльності дотримуватись законності, не допускати її порушень іншими працівниками.
Відповідно до ст. 19 ЗУ «Про звернення громадян», органи державної влади в межах своїх повноважень зобов'язані об'єктивно, всебічно і вчасно перевіряти заяви чи скарги, невідкладно вживати заходів до припинення неправомірних дій, виявляти, усувати причини та умови, які сприяли порушенням, забезпечувати поновлення порушених прав.
Керуючись ст. 1, 7, 15, 18 Закону України «Про звернення громадян»,
ПРОШУ:
1. За зазначеними фактами провести повну та всебічну перевірку викладених в заяві фактів і притягнути винних працівників ДПС до дисциплінарної відповідальності за порушення наказу №111, а саме п.9.6. та 27.2.
2. Притягнути винних працівників ДПС до адміністративної відповідальності за порушення п. 15.9 ПДР України.
2. Надати ґрунтовну та вмотивовану відповідь про результати розгляду скарги.

Додатки:
Відео http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 70Wy75pXQ4

« 27 » серпня 2012р. ____________Поспілько О.С.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 сен 2012, 13:56 
Постоялец

http://24zp.org.ua/news/2012-09-06-2912
http://dubovka.com.ua/v-doroge/2150-gai ... video.html

Скорее всего реакия на жалобу!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 сен 2012, 14:09 
Борец

Напишите запрос - кого наказали за незаконный пешеходный переход.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 сен 2012, 14:13 
Херсонский

SergeyAS писал(а):
Напишите запрос - кого наказали за незаконный пешеходный переход.

Отправили. Ждем ответ!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 сен 2012, 20:11 
Постоялец

Ребята ну наконец. МАЙОР НАКАЗАН!!!

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 40 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа