Текущее время: 19 мар 2026, 19:41

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 48 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 05 дек 2013, 21:28 
Борец

samum писал(а):
Помощь нужна в составлении бумаг на этих пидарасов

viewtopic.php?f=21&t=22901
Похожая тема с образцами заяв, скарг итд.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 дек 2013, 21:41 
Постоялец

Блин! Писать жалобу не на кого. Кроме номера нагрудного значка нет ничего. Написал инфозапрос:
Цитата:
Запит на інформацію
згідно Закону України
«Про доступ до публічної інформації»

Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні звернення або особисто звертатись до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.

Відповідно до ст. 10 Закону України "Про інформацію" право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення.

Згідно ст. 14 Закону України "Про доступ до публічної інформації" розпорядники інформації зобов'язані надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об'єктивність наданої інформації.

Керуючись ст.ст. 9,10,32,33 ЗУ "Про інформацію", ст.ст. 3,4,5,10,14 ЗУ "Про доступ до публічної інформації", прошу письмово надати вичерпну відповідь на такі питання:

Прошу надати інформацію щодо працівника ДАІ м. МакіЇвка з нагрудним знаком ДО 1018, який ніс службу 05.12.2013 року та мае звання старшого прапорщика, приблизно об оджинадцятій годині дня. На патрульному авто марки Шкода Октавія г.н. 1617 разом з працівником ДАІ м. МакіЇвки Попадюком Ігорем Олексійовичем (нагрудний знак ДО 0279)

Відповідно до ст. 20 «Про доступ до публічної інформації» надати достовірну, повну, точну відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту на поштову та електронну адресу запитувача.

Надеюсь ответят. После этого писать заяву в прокуратуру? Я правильно мыслю?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 дек 2013, 21:53 
Борец

А сразу в прокуратуру, указав всё, что известно? Я думаю, что сами выяснят кто оно есть.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 дек 2013, 21:56 
Постоялец

yeexf писал(а):
А сразу в прокуратуру, указав всё, что известно? Я думаю, что сами выяснят кто оно есть.

Вариант! Но в какую прокуратуру писать? Не приходить же в местную или макеевскую и писать под их диктовку. Нужно составить заяву, и уже с готовой идти (ехать) в прокуратуру. Можно письмом отослать. Но нужен совет грамотных людей касательно составления и адресата. Вот о чем я собственно и прошу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 дек 2013, 22:12 
Борец

Прокуратуры Макеевки

ГОРОДСКАЯ
86125, ул. Островского, 32
Канцелярия 6-20-78
ЦЕНТРАЛЬНО-ГОРОДСКОЙ РАЙОН
86125, ул. Островского, 5а
Приемная 22-34-12
ГОРНЯЦКИЙ РАЙОН
86108, ул.Лихачева, 51
Приемная 22-04-22
Заведующий подразделением по учету и доставке документов 9-47-11
КИРОВСКИЙ РАЙОН
86101, ул. Димитрова, 1
Канцелярия 9-47-11
ЧЕРВОНОГВАРДЕЙСКИЙ РАЙОН
86114, ул. Малиновского, 57
Канцелярия 4-09-47
СОВЕТСКИЙ РАЙОН
86141, ул. Гаврилова
Приемная 3-13-37

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 дек 2013, 22:14 
Постоялец

yeexf писал(а):
Прокуратуры Макеевки

ГОРОДСКАЯ
Канцелярия 6-20-78
Приемная 22-34-12
ГОРНЯЦКИЙ РАЙОН
86108, ул.Лихачева, 51
Приемная 22-04-22
Заведующий подразделением по учету и доставке документов 9-47-11
КИРОВСКИЙ РАЙОН
86101, ул. Димитрова, 1
Канцелярия 9-47-11
ЧЕРВОНОГВАРДЕЙСКИЙ РАЙОН
86114, ул. Малиновского, 57
Канцелярия 4-09-47
СОВЕТСКИЙ РАЙОН
86141, ул. Гаврилова
Приемная 3-13-37

Нужен только текст заявы. Завтра буду думать. Сегодня уже сил нет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 дек 2013, 22:16 
Борец

Заява в произвольной форме, главное, чтобы понятно было, в чём суть и чего хочешь.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 дек 2013, 23:12 
Постоялец

Цитата:
Генеральному прокурору України
01601, м. Київ; вул. Різницька, 13/15

Копія
ГОРОДСКАЯ
хххххх

ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН
в порядку ст.95 КПК України

Предметом даної заяви є повідомлення про вчиння працівників ДАІ дій, ща мають ознаки злочину передбаченного ст. 365, ст. 371 ст..162 КК України.

Суть справи:

Я ххххххх хх.хх.хххх р.н. , находився у салоні автомобіля припаркованого по вулиці Дніпровській біля бажанівського авторинку. Близько одинадцятої години дня 05.12.2013 р. до мене підійшов чоловік у формовому одязі співробітника ДАІ, який не представився та почав вимагати водійське посвідчення та "техпаспорт". На моє прохання показати своє службове посвідчення, людина у формі мені відмовила. Також цей громодянин почав віказувати погрози у мій адрес, а саме: "я сейчас научу тебя общаться с сотрудниками". Після чого я ще раз попросив його показати службове посвідчення, котре останній проігнорував. У той момент, коли я відвернувся від чоловіка у форменному одязі працівника ДАІ, щоб дістати лист паперу для написання скарги, на мене був здійсненний напад з застосуванням фізичної сили: тягнув мене за одяг, за шию, за руки, намагався відібрати ключі від авто, намагався виштовхнути мене з авто. При цьому особа у формовому одязі співробітника ДАІ промовляла, що я є наркомном, і він зобов'язаний відсторонити мене від кермування. Усі події зафіксовані на відеорегистратор який знаходився у салоні авто на момент інцинденту. Під час сутички з чоловіком у формовому одязі працівника ДАІ, мені вдалося здійснити дзвінок на номер 102. Під час розмови з черговим особа у формовому одязі прцівника ДАІ намагалась відченити двері моєї автівки та наносила удари кулаком по лівому боковому склу авто, у якому я знаходився. Згодом приїхала слідчо оперативна група. Працивники слідчо-оперативної групи приняли в мене заяву.

Відповідно до частини другої ст. 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Проте, жодний нормативний акт не зобов'язує водія виходити з власного автомобілю чи сідати у службовий автомобіль. Це також підтвердив начальник ДПС ДАІ МВС України Олег Сірий, даючи інтерв'ю на Першому національному телеканалі (http://www.youtube.com/watch?v=LFmE3LEPcP8). Таким чином, вимога вийти з автомобіля чи навпаки заборона туди повертатися не є законною та не повинна виконуватись.

Положення абзацу шостого пункту 5 частини першої статті 11, згідно з яким міліції надається право затримувати і тримати у спеціально відведених для цього приміщеннях "осіб, які виявили непокору законній вимозі працівника міліції, до розгляду справи судом, але не більше ніж на 24 години" втратило чинність, як таке, що є неконституційним, на підставі Рішення Конституційного Суду (Рішення № 10-рп/2011 від 11.10.2011).

Відповідно до ст. 13 ЗУ "Про міліцію": Працівники міліції мають право застосовувати заходи фізичного впливу, в тому числі прийоми рукопашного бою, для припинення правопорушень, подолання протидії законним вимогам міліції, яка здійснюється із застосуванням сили щодо працівників міліції або інших осіб, якщо інші способи були застосовані та не забезпечили виконання покладених на міліцію обов'язків.

Як вбачається з відео расташованому за адресою в інтернеті: https://www.youtube.com/watch?v=KTId96zwT4Y, на час застосування сили водій не чинив жодного опору.

Також відповідно до ст.14 ЗУ "Про міліцію" працівники міліції мають право застосовувати наручники лише у випадках, вичерпний перелік яких наведений в цій статті. Жодний випадок не підпадає під ситуацію, коли водій прохає працівника ДАІ показати своє службове посвідчиння.

Також, відповідно до ст. 5 ЗУ "Про міліцію" При звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення. У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти високу культуру і такт.

Окрім цього, відповідно до ст. 12 ЗУ "Про міліцію": Застосуванню сили, спеціальних засобів і вогнепальної зброї повинно передувати попередження про намір їх використання, якщо дозволяють обставини. Без попередження фізична сила, спеціальні засоби і зброя можуть застосовуватися, якщо виникла безпосередня загроза життю або здоров'ю громадян чи працівників міліції.
Як вбачається з відео, працівник міліції с нагрудним знаком ДО 1018 застосував силу до мене без попередження, хоча жодної безпосередньої загрози життю або здоров'ю громадян чи працівникам міліції не було.

Беручи до уваги вищенаведене, очевидно, що працівники ДАІ вчинили цілу низку порушень вимог чинного законодавства, за деякі з них передбачена також кримінальна відповідальність, зокрема статтями 365, 371 та 162 Кримінального кодексу України.

Зухвала поведінка працівників міліції викликає обурення та непокоєння. Грубі порушення Конституції та норм чинного законодавства працівниками міліції підривають довіру до представників влади та викликають сумніви у спроможності захистити громадян від протиправних посягань.

Зважаючи на це, вимагаю вжити невідкладні заходи реагування щодо працівників ДАІ в рамках наданих вам повноважень.

На підставі виклдаенного, керуючись ст. 95,97 КПК України

ПРОШУ:

В термін десять днів порушити за вказаними фактами кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ст..365, ст..371 ст..162 КК України.

Надіслати копію винесеної постанови в порядку ст. 97КПК України

Пока что смог только так. Жду рецензий! очень жду!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 дек 2013, 02:50 
Постоялец

Мда ребят, хорошо что я в штатах такого не вижу.. Ни яка падла по кустам не сидит. Всего два месяца как свалил, но блин ребята что вижу , это уже точно прокуратура

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 дек 2013, 07:18 
Постоялец

гайдона на кол!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 дек 2013, 09:05 
Борец

samum писал(а):
на этих пидарасов (да простят меня Админы, но даже "Геев" они не заслуживают).

Не извиняйся. Гей был только один - французский физик Гей Люссак. А это они самые.
Жалобы накатай непосредственному начальству (копию в Киев, в ЦУ), в УВБ МВД, в прокуратуру.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 дек 2013, 09:26 
Новобранец

Цитата:

Написано нормально. Но если будешь лично везти заяву в прокуратуру, допиши, что до заявы додается диск с видеозаписом, запиши видос на диск и также отдай в прокуратуру.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 дек 2013, 09:32 
Постоялец

dr1nk писал(а):
Цитата:

Написано нормально. Но если будешь лично везти заяву в прокуратуру, допиши, что до заявы додается диск с видеозаписом, запиши видос на диск и также отдай в прокуратуру.

Буду отправлять заказным письмом. Накладно будет ехать в Макеевку с Алчевска. Думаешь, стоит в письма болванки приложить?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 дек 2013, 10:06 
Борец

samum писал(а):
dr1nk писал(а):
Цитата:

Буду отправлять заказным письмом. Накладно будет ехать в Макеевку с Алчевска. Думаешь, стоит в письма болванки приложить?

да, я диск вместе с заявой оправлял, отправляй запись, обязательно!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 дек 2013, 10:09 
Постоялец

mangust писал(а):
да, я диск вместе с заявой оправлял, отправляй запись, обязательно!

гут!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 48 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа