Текущее время: 27 мар 2026, 04:30

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 32 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 16 май 2013, 09:23 
Борец

ruslan1983 писал(а):
datskiy писал(а):
ruslan1983 писал(а):
нет данных начальника ,что делать ?В ментовку областную писать?

можна в область, все одно скоріше за все повернуть в місто :)

на что упор делать по видео ? ПДД Украины , общение-этика,уважение,морали... , бесплатная доставка в РОВД гражданина Украины без всяких причин .... , что еще ,или что лишнее .Прошу помощи в составлении жалобы

ну десь так:
скарга
на дії працівників сз беркут
00.00.2013 о 00:00, я як і сотня інших невідомих мені громадян прогулювалися в парку ім. міліціянта. Раптом, не зрозуміло звідки, на алеї, яка призначена для пішоходів, по якій ходять інваліди, діти та матері з візками, з*явився патрульний автомобіль з розпізнавальним знаками "беркут" та номерним знаком .... Варто зазначити, що в 30 м від місця події є проїзна частина призначена для ТЗ які обслуговують парк. Не ввімкнувши проблискові маячки співробітники міліції "пролетіли" повз людей тим самим створюючи небезпеку для останніх. Буквально через ... хвилин, їх "блискавичний" ТЗ їхав вже у зворотньому напрямку, на виїзд. І тут, зважаючи на те, що я гуляв з дитиною, моє батьківське серце не витримало і я пішов в "атаку". Озброївшись відео-камерою, яку люб*язно мені надав мій же мобільний телефон, я перекрив дорогу ТЗ. Водій авта був в шоці! Це ж треба йому, працівнику беркуту не дають проїхати. Шляхом обману він хотів таки проїхати повз мене: то казав, що його чекає патруль, то він на виклик приїхав, то я перешкоджаю його діяльності, то ще щось.
Незабаром, патруль, до якого так поспішав водій, сам прийшов до авто. Один з щойно підійшовших "накинувся" на мене, він хотів дізнатися хто я, чому перешкоджаю проїзду і знову ж таки стверджував, що ПДР вони ніяким чином не порушують. Через декілька хвилин словесної "стрілянини", мені вдалося виграти цю "битву". Патрульний автомобіль почав здавати задом туди, звідки приїхав.
Так сталося, що мені терміново треба було пройти саме в той бік, в який задом їхав патруль. Намагаючись виїхати на проїзну частину, водій патрульного ТЗ, забувши про те, що голова людини оснащена "приладом" під назвою мозок, а також забувши про педаль гальм в авто, мало не скоїв на мене наїзд! Працівники міліції усвідомлюючи свою безкарність, в цій ситуації винним зробили мене і наступну "битву" почали вже вони. Вискочивши з авта, лейтинант/капітан почав на мене кричати, провокуючи мене, та зажадав переписати мої дані на аркуш туалетного паперу. Я, усвідомлюючи, що так бути не може, відмовив капітану у наданні своїх персональних даних. Капітана це звісно обурило і єдине що йому лишалося, це взяти мене у "полон". Але підстав не було, тому і цю "битву" виграв я.
Мої слова підтверджує відео-запис, який надаю, та люди, що перебували в парку.
Користуючись правами даними мені КОнституціїю України, ЗУ "Про звернення громадян", прошу:
1) Провести всебічну перевірку по даному факту.
2) В ході перевірки:
Встановити всіх учасників інциденту (міліціянтів);
З*ясувати, чи дійсно був виклик по 102;
3) Роз*яснити підлеглим, зокрема водіям, ПДР.
4) Притягнути даних осіб до відповідальності.
5) Про результати перевірки повідомити мене в строк визначений законом.

Додатки:
відео-запис - 1 компакт диск

00.00.2013 підпис

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 май 2013, 09:38 
Постоялец

додатки диск производитель № (сам номер вокруг кольца заводской!!!)
CD Verbatim №7777777777(сам номер плохо видно но он нужен, так менты оформляют когда добавляют диск к материалам дела :!: )

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 май 2013, 10:10 
Постоялец

шикарно ,информация хорошая)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 май 2013, 12:52 
Постоялец

цікаво, а скільком простим людям реально допомогли ці молодчики... саме простим людям а не при рейдерських розбірках - що є іх основним заняттям зараз???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 май 2013, 12:57 
Борец

tor_sva писал(а):
не поднятая целина , когда их переименуют, вольную птицу позорят.

какое переименовать!...что это даст....нахрен разогнать

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 май 2013, 14:50 
Постоялец

они походили по парку ,потом сели в машину сидели минут 15 следили за мной и уехали, потом я обошел окрестность и снвоа их увидел рядом с парком кого-то выслеживали ,то ли меня или нет)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июл 2013, 17:54 
Постоялец

пришла тупая отписка

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июл 2013, 18:11 
Борец

Напишешь жалобу они её или проигнорируют или напишут что в действиях ментов нарушений не видят. Этож Украина.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июл 2013, 20:27 
Постоялец

Жалоба
СКАРГА

ЗУ «Про звернення громадян»:
ст. 1: Громадяни України мають право звернутися до органів державної влади із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності.
ст. 3: Заява – повідомлення про порушення чинного законодавства збоку державних органів влади, їх посадових чи службових осіб.

Фактичні обставини

«15» травня 2013 року о 20 год. 30 хв. за адресою м. суми, вул. Горького (одразу за перехрестям з вулицею Набережна р.Стрілки) на території парку «Дружба» було зафіксовано порушення Правил дорожнього руху з боку працівникій Державтоінспекції МВС України , підрозділу «Беркут» Транспортний засіб ДАІ МВС України марки УАЗ, номерний знак 0701 (на синьому фоні) здійснив грубе порушення правил дорожнього руху України ,а саме:
11.13 Забороняється рух транспортних засобів по тротуарах і пішохідних доріжках
Як видно на відео під час пересування патрульного автомобіля номерний знак 0701, водієм не було дотримано пункту правил дорожнього руху а саме:
3.1. Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений.
Після перетину тротуара ,патрульний авто здійснив з`їзд по сходам ,які предназначені для сходу з вулиці Горького на територію парка «Дружба». По цим сходам також пересувались громадяни. Але я бачив це дійство як громадянам була створена небезпека ,вони вимушені були змінити свій рух та швидко зійти геть у бік ,щоб не уникнути наїзду патрульним авто. Далі цей самий патрульний авто продовжив свій рух вже по пішохідній парковій доріжці ,на який знаходився я ,моя дружина ,та моя дитина віком 6 років на роликових ковзанах.

Відповідно до ст. 14 Закону України «Про дорожній рух», учасники дорожнього руху зобов'язані: знати і неухильно дотримувати вимог цього Закону, Правил дорожнього руху та інших нормативних актів з питань безпеки дорожнього руху та створювати безпечні умови для дорожнього руху, не завдавати своїми діями або бездіяльністю шкоди підприємствам, установам, організаціям і громадянам. Працівники органів внутрішніх справ при виконанні службових обов'язків можуть відступати від окремих вимог Правил дорожнього руху лише у випадках і при виконанні умов, викладених у них.
Значення терміну «учасники дорожнього руху» встановлюється тією ж ст. 14 Закону України «Про дорожній рух» - учасниками дорожнього руху є особи, які використовують автомобільні дороги, вулиці, залізничні переїзди або інші місця, призначені для пересування людей та перевезення вантажів за допомогою транспортних засобів.
Умови, що дозволяють відступати від вимог ПДР встановлюються пунктом 3.1 Правил дорожнього руху: водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху.

Моя дитина, а також інші діти каталися на роликах по цій пішохідній доріжці,гуляли матері з візками,- вони були вимушені змінити свій рух та зійти з цієї доріжки. Патрульний авто створював перешкоду ,а саме грубо порушив ПДР пункт 11.13 та також 3.1.

Надалі ,цей патрульний авто проїхав по усій довжині доріжці в сторону проспекта Шевченко ,перетнувши парк «Дружба» , здійснюючи перешкоду та небезпеку іншим відпочиваючим. Зробивши зупинку, та стоянку всеж на території парку десь близько 15 хвилин ,патрульний авто развернувся та почав рухатись у зворотньому напрямку в сторону вул.Горького також по цій пішоходній доріжці ,знову таки створюючи небезпеку громадянам ,людям похилого віку ,матерям з візками та дітям на роликових ковзанах.
У цей час я слідкував за своєю дитиною яка каталася на ковзанах ,але знову побачивши цей небезпечний авто вимушен був підбігти до неї та взяти її за руку. Також я увімкнув відеокамеру яка надається у моєму мобільному телефоні,щоб засняти порушення. Патрульне авто рухався в мою сторону в зустрічному напрямку. Щоб уникнути небезпеки я зупинився, також зупинився патрульний авто. Водій авта наказував мені щоб я звільнив дорогу ,але я знаходився не на проїздній дорозі ,а в парку. І жодним чином не порушував жодного законодавства.
Я повідомив водієві ,що він порушує правила дорожноього руху ,та свої інструкції ,а саме Статут патрульно-постової служби міліції України
МВС України; Наказ, Статут від 28.07.1994 № 404 ,та закон України о міліції.
Незважаючи на моє звернення ,водій авта продовжував порушувати ПДР України.

Згодом ,патрульний авто почав рухатись заднім ходом створюючи вже котрий раз небезпеку громадянам відпочиваючим. Я ж продовжував свій відпочинок з донькою на роликах у тому напрямку куди задом їхав патруль. Але згодом десь біля 100 метрів він зупинився ,я теж зупинився ,тому що запідозрив,що патрульний авто може зробити маневр ,який створить мені небезпеку . Надалі я продовжив свій рух трішкі в бік,щоб обійти авто та спостерігав за природою,але в цей самий час патрульний авто почав рухатись в мій бік ,та мало не скоїв на мене наїзд,бампером авта доторкнувшись до моєї правої ноги .

Надалі в мене був шок від того ,що з авта вийшла дуже швидко людина схожа на працівника міліції за формою, та знову не представившись питала в мене «што у вас не получается?» грубим тоном та високим наголосом. Ця бесіда ніяк не може бути бесідою працівником міліції ,і я прохав надати мені посвідчення міліціонера ,щоб бути впевненим з ким я спілкуюсь. Але цей грубий тип пішов,посвідчення я попрохав у наступної людини схожої на працівника міліції .Це був Лупійов Ігор Вікторович .У цей час водій патрульного авто побачивши вільний йому шлях різко тронувся з місця і рушив у напрямку вул Горького по тій самій доріжці де знаходились відпочиваючі.Патрульний авто стояв від мене десь біля 10 метрів з увімкненим двигуном,його обходили громадяни,люди ,тим самим не підозрюваючи ,що авто створює небезпеку.
Надалі ,знову не ввімкнувши проблискові маячки синього кольору, авто рушив у бік вулиці Горького ,звернув праворуч і виїхав на дорогу для авта де зробив зупинку на виїзді з прилеглої території парку «Дружба» в сторону вул.Горького.

На підтвердження фактичних обставин, до заяви додається:
відео на комп’ютерному диску «Verbatim» с/н хххххххххххх 1 шт

Відповідно до ст. 19 Закону України «Про звернення громадян» органи державної влади та їх посадові особи зобов'язані: об'єктивно, всебічно і вчасно перевіряти заяви; невідкладно вживати заходів до припинення неправомірних дій, виявляти, усувати причини та умови, які сприяли порушенням; письмово повідомляти громадянина про результати перевірки заяви і суть прийнятого рішення.

ПРОШУ:
Організувати повну та всебічну перевірку викладених в заяві фактів;
Притягнути до адміністративної та дисциплінарної відповідальності осіб, винних у порушенні ПДР України;
Надати письмову відповідь про результати розгляду заяви та вжиті заходи.

«____»______2013 року _____________________ _________________________________
(підпис) (П. І. Б. заявника)

Ответ
Изображение
Изображение

куда теперь писульку писать ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 июл 2013, 07:53 
Новобранец

Бесполезно -СИСТЕМА!!!!!надо эту писульку скрутить в трубочку и засунуть ИМ в попульку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 июл 2013, 09:09 
Борец

Пипец) То есть если гражданин будет ехать по пешеходной дорожке. не создавая помех - его не штрафанут?)))))))))) :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 июл 2013, 09:17 
Борец

ruslan1983
Если есть желание - пиши в МВД захарычу и в прокуратуру. Наказать не накажут, а вот на денежку им придется раскошелиться

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 июл 2013, 16:20 
Постоялец

Sans писал(а):
ruslan1983
Если есть желание - пиши в МВД захарычу и в прокуратуру. Наказать не накажут, а вот на денежку им придется раскошелиться

Желание есть ,а вот сам вряд ли составлю, хоть примеры может какие-то....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 июл 2013, 19:19 
Борец

ruslan1983
Привет я прочитал твою личку завтра напишу тебе жалобу на ответ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 июл 2013, 19:53 
Борец

Психиатр писал(а):
Пипец) То есть если гражданин будет ехать по пешеходной дорожке. не создавая помех - его не штрафанут?)))))))))) :lol: :lol: :lol:

Ну это логика ментов, я буду курить траву никому не мешать, значит меня штрафовать не будут

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 32 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа