dimitrii писал(а):
... если остановили и подозревает, значит протокол и дальше по процедуре, а если окажется что доказательств нет, тогда скарга и по процедуре дисциплинарка.
Ви багатьох по такій схемі притягнули до дисциплінарної відповідальності?
Враховуючи легкість написаних слів - насмілюсь припустити, що Ви навіть не намагались цього зробити, а якщо намагались, то не довели справу до кінця, зрозумівши, що це майже марна втрата часу.
Або ж, у Вас немає ні родини, ні сім'ї, яким Ви б змогли приділяти свій вільний час.
Якщо мої припущення хибні - перепрошую, склалось таке враження.
Щоб притягнути когось до дисциплінарки, йде не менше 1-2 місяців, і це за умови, що є фактичні дані порушення, від якого вже ніяк не викрутишся.
А враховуючи протоколи, постанови, оскарження, суди, апеляції, заяви на дії, вибивання дисциплінарки, то на це піде не менше 3-4 місяців.
А ще врахувати, якщо перший раз відмовились притягати до відповідальності, то надалі потрібно прикласти чимало зусиль, часу, грошей та здоров'я, щоб довести зворотнє, і то не завжди вийде, бо усі наступні покривання посилаються на попередні покривання.
Саме тому, на мою думку, у нашій країні в правовому полі, недоцільно витрачати 1/3 року, щоб спробувати покарати ДАЯ, в той час, як можна спробувати вирішити ситуацію на місці.
Інша справа, якщо такі ситуації 1-2 рази на рік, чи й того рідше - ось тоді можна і "по процедурі".
А якщо таких ДАЇв на дорозі буде по 2 штуки в тиждень, то на любі їхні слова погоджуватись, отримувати протоколи, а потім оскаржувати до посиніння, і витрачати на це все час, гроші і нерви?
Якби автор щось порушив - інспектор склав би протокол 100%, чи то за порушення, чи то по 126.
А враховуючи, що протоколу не було - випливає наступне: у інспектора не було доказів правопорушення, а отже, його слова будувались виключно на припущеннях.
У автора є своя родина, і на мою думку, краще, щоб він свій час і увагу приділяв їй, а не марним доведенням у різних інстанціях, що він не винен.
У нашій країні, як я зрозумів, народившись у сім'ї НЕ посадової особи, відразу являєшся правопорушником.
А те, коли тебе формально спробують ним зробити - лише справа часу.
І наостанок, Вельмишановний "dimitrii", Ростислав, прям як для Вас записав відео-монолог на тему "Безпричинні зупинки", за що йому, особисто від мене, Велике Дякую:

Сообщение, не относящиеся к теме