Текущее время: 03 апр 2026, 16:27

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 77 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: ГАИ Хмельницкий. Вынос мозга.
СообщениеДобавлено: 13 апр 2013, 22:58 
Постоялец

gulvits писал(а):
))))))))))))))))))мечта инспектора)))))))))))Да не поток слов ,а ЛОГИЧНОЕ ОБЬЯСНЕНИЕ ЧТО Я ПРАВА НЕ ДАМ ,ПОТОМУЧТО Я НЕ НАРУШИТЕЛЬ.
Ваше право --- остановит Вас инспектор ,сразу давайте права ,пусть он все там перепишет ,а потом в конце составления протокола ознакамливайтесь с доказательствами своей вины. Хотите -- так поступайте всегда ,тока людей в заблуждение не вводите.Человек НЕВИНОВАТ ,ПОКА ЕГО ВИНА НЕ ДОКАЗАНА СТ 62КУ ,а потом все остальное.В Украине верховенство права поймите это)))))))))) :geek:

Покажите статью, где написано, что после остановки инспектор должен предоставить Вам доказательства ? ;)[/quote]
ст 62КУ[/quote]

В какой части 62 статьи написано, что после остановки инспектор должен предоставить Вам доказательства(цитату, если можно ) ? :D

советую все таки прочитать как ведется дело про "адміністративні порушення"...попадется в след раз более опытный инспектор, не отвертитесь криками :D

З.Ы. я понимаю, что с волками жить по волчьи выть, но все таки из правового поля тоже не всегда нужно выходить

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 апр 2013, 23:05 
Постоялец

dimitrii писал(а):
gulvits писал(а):
))))))))))))))))))мечта инспектора)))))))))))Да не поток слов ,а ЛОГИЧНОЕ ОБЬЯСНЕНИЕ ЧТО Я ПРАВА НЕ ДАМ ,ПОТОМУЧТО Я НЕ НАРУШИТЕЛЬ.
Ваше право --- остановит Вас инспектор ,сразу давайте права ,пусть он все там перепишет ,а потом в конце составления протокола ознакамливайтесь с доказательствами своей вины. Хотите -- так поступайте всегда ,тока людей в заблуждение не вводите.Человек НЕВИНОВАТ ,ПОКА ЕГО ВИНА НЕ ДОКАЗАНА СТ 62КУ ,а потом все остальное.В Украине верховенство права поймите это)))))))))) :geek:

Покажите статью, где написано, что после остановки инспектор должен предоставить Вам доказательства ? ;)

ст 62КУ[/quote]

В какой части 62 статьи написано, что после остановки инспектор должен предоставить Вам доказательства ? :D

советую все таки прочитать как ведется дело про "адміністративні порушення"...попадется в след раз более опытный инспектор, не отвертитесь криками :D

З.Ы. я понимаю, что с волками жить по волчьи выть, но все таки из правового поля тоже не всегда нужно выходить[/quote]
Вы невнимательно читаете что я пишу?НЕВИНОВНЫЙ ЧЕЛОВЕК НЕ ОБЯЗАН ОСТАНАВЛИВАТЬСЯ .Это нарушение ст 62,33 КУ ,нарушение ст 11 п21 ,приказа №111 п.14,7 .Вас можно назвать нарушителем только имея доказательства.Устал с Вами спорить...... :geek:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 апр 2013, 23:13 
Постоялец

gulvits писал(а):
НЕВИНОВНЫЙ ЧЕЛОВЕК НЕ ОБЯЗАН ОСТАНАВЛИВАТЬСЯ

Ого, Кто Вам это сказал :shock:
Вы читали ПДД пункты 2.4, 8.9 ?

62 статья говорит, что Вы не должны доказывать свою вину, а если Вас считают обвиняемым, то обвинитель должен доказать это в законном порядке
в Вашем случае законный порядок - это процедуры, нормы и статьи КУпАП

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 апр 2013, 23:18 
Постоялец

dimitrii писал(а):
gulvits писал(а):
НЕВИНОВНЫЙ ЧЕЛОВЕК НЕ ОБЯЗАН ОСТАНАВЛИВАТЬСЯ

Ого, Кто Вам это сказал :shock:
Вы читали ПДД пункты 2.4, 8.9 ?

62 статья говорит, что Вы не должны доказывать свою вину, а если Вас считают обвиняемым, то обвинитель должен доказать это в законном порядке
в Вашем случае законный порядок - это процедуры, нормы и статьи КУпАП

Инспектор дуля ,ты? :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 апр 2013, 23:22 
Постоялец

gulvits писал(а):
Вас можно назвать нарушителем только имея доказательства

А это уже решает статья 280 КУпАП ;)

Комрад, изучите все таки КУпАП

С ув. инспектор Дуля :D :D :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 апр 2013, 23:34 
Постоялец

dimitrii писал(а):
... если остановили и подозревает, значит протокол и дальше по процедуре, а если окажется что доказательств нет, тогда скарга и по процедуре дисциплинарка.

Ви багатьох по такій схемі притягнули до дисциплінарної відповідальності?
Враховуючи легкість написаних слів - насмілюсь припустити, що Ви навіть не намагались цього зробити, а якщо намагались, то не довели справу до кінця, зрозумівши, що це майже марна втрата часу.
Або ж, у Вас немає ні родини, ні сім'ї, яким Ви б змогли приділяти свій вільний час.
Якщо мої припущення хибні - перепрошую, склалось таке враження.

Щоб притягнути когось до дисциплінарки, йде не менше 1-2 місяців, і це за умови, що є фактичні дані порушення, від якого вже ніяк не викрутишся.
А враховуючи протоколи, постанови, оскарження, суди, апеляції, заяви на дії, вибивання дисциплінарки, то на це піде не менше 3-4 місяців.
А ще врахувати, якщо перший раз відмовились притягати до відповідальності, то надалі потрібно прикласти чимало зусиль, часу, грошей та здоров'я, щоб довести зворотнє, і то не завжди вийде, бо усі наступні покривання посилаються на попередні покривання.

Саме тому, на мою думку, у нашій країні в правовому полі, недоцільно витрачати 1/3 року, щоб спробувати покарати ДАЯ, в той час, як можна спробувати вирішити ситуацію на місці.

Інша справа, якщо такі ситуації 1-2 рази на рік, чи й того рідше - ось тоді можна і "по процедурі".

А якщо таких ДАЇв на дорозі буде по 2 штуки в тиждень, то на любі їхні слова погоджуватись, отримувати протоколи, а потім оскаржувати до посиніння, і витрачати на це все час, гроші і нерви?

Якби автор щось порушив - інспектор склав би протокол 100%, чи то за порушення, чи то по 126.
А враховуючи, що протоколу не було - випливає наступне: у інспектора не було доказів правопорушення, а отже, його слова будувались виключно на припущеннях.

У автора є своя родина, і на мою думку, краще, щоб він свій час і увагу приділяв їй, а не марним доведенням у різних інстанціях, що він не винен.

У нашій країні, як я зрозумів, народившись у сім'ї НЕ посадової особи, відразу являєшся правопорушником.
А те, коли тебе формально спробують ним зробити - лише справа часу.

І наостанок, Вельмишановний "dimitrii", Ростислав, прям як для Вас записав відео-монолог на тему "Безпричинні зупинки", за що йому, особисто від мене, Велике Дякую:
Сообщение, не относящиеся к теме
phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2013, 08:12 
Постоялец

dimitrii - не обижайтесь, логика в ваших рассуждениях есть, но рядовой водитель не обязан знать процедуру оформления адм. дела. Он руководствуется высшей нормой закона, которую обязан был выучить в школе, это КОНСТИТУЦИЯ!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2013, 08:35 
Постоялец

Фото лабанюка можно в студию? люди должны знать хероя в "фейс"...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2013, 10:35 
Постоялец

Transporter писал(а):
dimitrii - не обижайтесь, логика в ваших рассуждениях есть, но рядовой водитель не обязан знать процедуру оформления адм. дела. Он руководствуется высшей нормой закона, которую обязан был выучить в школе, это КОНСТИТУЦИЯ!!!!

Кто вам такое сказал? :D
Водитель, который хочет что-то доказать инспектору, который не хамит, "не ображає", должен оставаться в правовом поле, а как он может оставаться в правовом поле не зная нормы законов ? ;)

To Уважаемый AnDruWa: много воды в тексте не по теме, много догадок и субъективных предположений. Не нужно всех грести под одну дудку, нужно действовать по обстоятельствам и ситуации, и если инспектор не хамит и не кричит, зачем выливать на него поток слов. У Вас цель доказать при любой остановке что "ОНА- Беспричинна по определению" :D

Имхо, на ролике комрад не дал возможность инспектору что-то сказать и доказать.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2013, 11:21 
Постоялец

dimitrii,
Виходячи з ігнорування Вами запитання: чи багатьох Ви притягнути до дисциплінарної відповідальності по своїй "тактиці покори ДАЯм"? - відповідь можна не "озвучувати".

У Ваших "твердженнях" виключно теорія, яку Ви, як вбачається, ніколи і не застосовували на практиці.

Покажіть приклад, як потрібно підставляти сраку ДАЮ, коли він Вас зупиняє і каже, що ви не дали дорогу пішоходу без ніяких на те доказів, а Ви, як законослухняний громадянин, мовчки пред'являєте ДАЮ документи, ... далі "все по процедурі" ..., ну і в кінці - дисциплінарка ДАЮ.

- Якщо покажете практичні та результативні застосування власної теорії, я обіцяю, що вибачусь за всю "воду" у моїх слова і буду у Вас консультуватись по своїх справах, якщо Ви будете не проти авжеж.

"У Вас цель доказать при любой остановке ... " - з самого початку не вірне формулювання. Не при любій - а при безпричинній. Якщо я знаю, що я не порушував, а інспектор каже, що я проїхав на заборонний сигнал (припустимо), то це для мене безпричинна зупинка.

Є докази, що я порушив? - То яка проблема йому їх показати, щоб не ускладнювати ситуацію і побачити мої документи для складання адміністративних матеріалів?

У нас не та країна, і не та міліція, щоб я "на слово" вірив міліції.

Якщо ДАЙ мене зупиняє, і каже, що я порушив, показує припустимо фотку та відео з Візиря, у мене питань ніяких немає, я пред'являю документи, оформляємо протокол, а далі, якщо я з цим не згоден, я буду доводити свою невинуватість.

У Вас з самого початку думки, теорія та "тактика" холопа, а у нашій країні це не припустимо, затопчуть.

ПС: я завжди висловлюю свою суб'єктивну думку, і добре, що хоч це Ви зловили із суті мого повідомлення.

На все добре! ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2013, 11:36 
Постоялец

Уважаемый AnDruWa,
не будьте голословны: Покажите статью, где написано, что после остановки инспектор должен предоставить Вам доказательства ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2013, 11:52 
Новобранец

dimitrii писал(а):
инспектор правильно сказал, сначала 268 , потом доказы, а мозг ИМХО Вы больше себе вынесли, чем инспектору ;)

ЫЫЫ))) Бред сивой кобылы... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2013, 11:57 
Постоялец

PASHA1233 писал(а):
dimitrii писал(а):
инспектор правильно сказал, сначала 268 , потом доказы, а мозг ИМХО Вы больше себе вынесли, чем инспектору ;)

ЫЫЫ))) Бред сивой кобылы... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аналогичный вопрос для "несивой кобылы": Покажите статью, где написано, что после остановки инспектор должен предоставить Вам доказательства ? :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2013, 12:19 
Постоялец

dimitrii писал(а):
Уважаемый AnDruWa,
не будьте голословны: Покажите статью, где написано, что после остановки инспектор должен предоставить Вам доказательства ?

Словесною діареєю займаєтесь наразі саме Ви!

У своїх повідомленнях у цій темі, я ніде не зачіпав обов'язки інспекторів, тому Ваші слова "Покажите статью, где написано ...", - чистої води - голослівні висказування, без фактичних на те підтверджень. Якщо я помиляюсь і я десь писав у цій темі, про обов'язки інспектора щось доводити - зацитуйте, і я вкотре обіцяю, що вибачусь.

Ви вибираєте з тексту лише те, на що Ви здатні відповісти, а усі інші питання, Ви, як інспектор - ігноруєте.

Якщо Ви хочете, щоб я Вам надав посилання на НПА в якому вказано, що "инспектор должен предоставить Вам доказательства", то Ви, будь ласка, у свою чергу, не будьте схожі на інспектора, який чує лише те, що він хоче.

Вкотре, висвітлюю Вам питання, які Ви ігноруєте, та після відповіді на які, я надам Вам усі посилання про які Ви просите.

1) Вкажіть посилання на НПА яким дозволено звинувачували людину по припущенню?!;

2) Скажіть скількох інспекторів Ви притягнули до дисциплінарної відповідальності по своїй тактиці холопа?!;

3) Покажіть як діє Ваша теорія на практиці, а саме, проведіть майстер клас по притягненню до дисциплінарної відповідальності інспектора, по тактиці - холоп!

І ось після цього я із радістю надам Вам усі посилання, які Ви хочете.

Усі послідуючі ігнорування Вами, вищезазначених 2-х питань і 1-го прохання, будуть супроводжуватись взаємністю та визначатись, як - спам!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2013, 12:29 
Постоялец

AnDruWa писал(а):
І ось після цього я із радістю надам Вам усі посилання, які Ви хочете.
]

Что и требовалось доказать - ответ на исходный вопрос Вы так и не предоставили, скорее всего Вы его не знаете и ударились в софистику и обвинения в "холопстве" :D
Отличные методы применения практики правовых полей. Удачи :D

З.Ы Читайте правовые нормы, а не только смотрите видео с youtube :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 77 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа