Предметом даної скарги є протиправні дії інспекторів ДАІ, які мали місце 07 лютого 2013 року на трасі Е583, М21 в населеному пункті Калинівка, Вінницького району, Вінницької області.
«07» лютого 2013 року приблизно о 14 год. 20 хв., в населеному пункті Калинівка, Вінницького району, Вінницької області, керуючи транспортним засобом Daewoo Lanos зеленого кольору, я був зупинений інспектором ДАІ. Інспектор, який мене зупинив, підійшов до мого автомобілю і одразу пішов назад, нічого не пояснюючи мені, не представляючись, чим порушив вимоги п. 21-1. ст. 11 ЗУ «Про міліцію». Коли я побачив такі дії працівника міліції, в мене виникли підозри, що це переодягнений злочинець, тому, щоб пересвідчитись в протилежному, я вийшов з автомобіля і попрямував до патруля, що розташовувався неподалік (наздоганяючи при цьому інспектора ДПС, який мене зупинив). На мої численні прохання представитися та пред’явити свої службові посвідчення, згаданий ІДПС та його напарник відповіли категоричною відмовою, чим порушили вимоги ст. 5 ЗУ «Про міліцію», вимоги п. 1.2. ч. V Правил поведінки та професійної етики осіб рядового та начальницького складу ОВС України (далі – Правила) та вимоги п. 27.2. Інструкції з питань діяльності підрозділів ДПС ДАІ МВС (далі – Інструкція). Патрульний автомобіль цих інспекторів (ВАЗ 2107 державний номер 0986 (регіон 02)) стояв безпосередньо в місці виїзду з прилеглої території та таким чином, що його не було видно іншим учасникам дорожнього руху. Проблисковий маячок та аварійна сигналізація на патрульному автомобілі були вимкнені. Припаркувавши патрульний автомобіль таким чином, водій патрульного автомобілю ВАЗ 2107 державний номер 0986 (регіон 02) порушив вимоги п. 15.9 и) та 15.10 а) ПДР, а також вимоги п. 12.3.3 та п. 6.26. Інструкції. Окрім цього обидва інспектори ДПС не мали при собі нагрудних знаків, чим порушили вимоги п. 11.5. Інструкції. Через 5 хвилин після того, як мене зупинив згаданий ІДПС, обидва інспектори сіли в патрульний автомобіль та втекли в невідомому напрямку. Зваживши на ці численні порушення, я навіть не був впевнений, що переді мною працівники ДПС ДАІ – внаслідок чого був змушений телефонувати на лінію 102 (дзвінок на 102 я здійснив приблизно о 14 годині 30 хвилин). Викладені в цій скарзі факти підтверджують невиконання безпосередніми керівниками згаданих інспекторів ДПС вимог Доручення Президента України від 01.09.2011 року, а саме ігнорування зобов’язання проводити роз’яснювальну роботу. Всі викладені в цій скарзі факти зафіксовані дзвінком на 102. З відеозаписом, на якому зафіксовані всі вищевикладені факти, можна ознайомитись на CD-диску (див. додаток) або за адресою в інтернеті:
http://youtu.be/j3gUNW4AaOkЗгідно п. 15.9. и) ПДР України:
Зупинка забороняється ближче 10 м від виїздів з прилеглих територій і
безпосередньо в місці виїзду;
Згідно п. 15.10. а) ПДР України:
Стоянка забороняється у місцях, де заборонена зупинка;
Згідно п. 6.26. Інструкції з питань діяльності підрозділів ДПС ДАІ МВС, затвердженої Наказом МВС України №111 від 27.03.2009р:
Працівник підрозділу ДПС під час несення служби зобов'язаний під час керування патрульним автомобілем (автобусом, мотоциклом) бути прикладом для інших учасників дорожнього руху в частині дотримання ПДР;
Згідно п. 11.5. Інструкції з питань діяльності підрозділів ДПС ДАІ МВС, затвердженої Наказом №111 від 27.03.2009р:
Працівники підрозділів ДПС, які заступають у наряд ДПС,
повинні мати: охайний зовнішній вигляд; справне спорядження;
єдиний формений одяг за сезоном; світловідбиваюче екіпірування;
нагрудний знак;
Згідно п. 12.3.3. Інструкції з питань діяльності підрозділів ДПС ДАІ МВС, затвердженої Наказом №111 від 27.03.2009р:
Під час несення служби на транспортних засобах застосовуються такі тактичні способи: Дислокація патрульного автомобіля в місцях його найкращої видимості для всіх учасників дорожнього руху з одночасним пішим переміщенням працівника до найбільш напружених ділянок руху;
Згідно п. 27.2. Інструкції з питань діяльності підрозділів ДПС ДАІ МВС, затвердженої Наказом №111 від 27.03.2009р:
Під час звернення до учасників дорожнього руху працівник підрозділу ДПС зобов'язаний привітатися, чітко й зрозуміло назвати свою посаду, звання, прізвище, суть звернення та на їх вимогу пред'явити службове посвідчення;
Згідно ст. 5 Закону України «Про міліцію»:
При звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище,
звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення;
Згідно п. 21-1) ст. 11 Закону України «Про міліцію»:
Працівник підрозділу міліції повинен повідомити водія про причину зупинення
транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення;
Згідно п. 1.2. частини V Правил поведінки та професійної етики осіб рядового та начальницького складу ОВС України, затверджених Наказом МВС України №155 від 22.02.2012р:
Працівникові органів внутрішніх справ необхідно починати службове спілкування з привітання (прикласти руку до головного убору, перебуваючи у форменому одязі), утримуючись від рукостискання; представитися, назвати посаду, спеціальне звання, прізвище, коротко повідомити мету і причину звернення, на прохання громадянина пред’явити службове посвідчення;
Згідно Доручення Президента України від 01.09.2011 року:
Доручається голові МВС України забезпечити проведення роз’яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов’язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення;
Згідно ст. 122 КУпАП:
Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг, правил перевезення вантажів, буксирування транспортних засобів, зупинки, стоянки, проїзду пішохідних переходів, ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах, а так само порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками, - тягнуть за собою накладення штрафу від п'ятнадцяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Виходячи з викладеного вище дії працівників ДПС можна кваліфікувати як грубий дисциплінарний проступок, а нехтування п. 15.9. та п.15.10. ПДР є адміністративним правопорушенням.
На підставі викладеного, керуючись статтями 5-7 Закону України «Про звернення громадян»,
ПРОШУ:
1. Провести повну та всебічну перевірку фактів, викладених в даній скарзі;
2. Надати службові дані інспекторів ДПС, які здійснювали патрулювання на автомобілі ВАЗ 2107 д/н 0986 (регіон 02) 7-го лютого 2013 року о 14 год. 20 хв. (ПІБ, звання, посада, номер нагрудного знаку);
3. Притягнути інспектора ДПС водія автомобіля ВАЗ 2107 д/н 0986 (регіон 02) згідно ст. 122 ч.1 КУпАП до адміністративної відповідальності за порушення п. 15.9. та п. 15.10. ПДР;
4. Притягнути до суворої дисциплінарної відповідальності інспекторів ДПС, які несли службу в даний час на даному автомобілі, за грубі та численні порушення ЗУ «Про міліцію», порушення Правил поведінки та професійної етики осіб рядового та начальницького складу ОВС України та порушення Інструкції з питань діяльності підрозділів ДПС ДАІ МВС;
5. Притягнути до дисциплінарної відповідальності безпосереднього керівника згаданих інспекторів ДПС за недотримання ними посадових інструкцій, ЗУ «Про міліцію» та Доручення Президента України;
6. Про результати розгляду даної скарги та прийняті міри повідомити мене письмово за вказаною адресою у визначені законодавством строки.
Додатки:
1. CD диск з відеофайлом, на якому зафіксовані факти, викладені в скарзі.
11 «лютого» 2013 року