Текущее время: 03 апр 2026, 19:48

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 33 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 12 окт 2012, 12:27 
Борец

Цитата:
А через сколько времени "общения" ты попросил составить протокол о задержании?
примерно через час! Но он начал отмазиваться что я мол вас не задерживаю!!я сказал "я поехал домой" он" покажите техпаспорт и едьте с Богом" и так несколько раз по кругу!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2012, 13:24 
Постоялец

Конечно, сидеть за компьютером и рассуждать легко, но неужели нельзя было прервать его выступление, объяснив что проблемами "как я должен", "а если", "а вдруг" дожно заниматься его начальство, а на месте ничего не остается кроме как следовать процедуре.

Если у него есть претензии к процедуре, он их должен предъявлять начальтсву в рапортах, а не водителю.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2012, 13:59 
Борец

Moskal писал(а):

А можно ли в личку получить номерок для экстренной рассылки?

http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=16&t=4560&start=112вот тема была!!! Свяжись с Саша_Скай

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2012, 16:55 
Борец

KotykPooh писал(а):
alikkorn
102 звонил?

вот сам звонок по 102

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2012, 19:54 
Борец

alikkorn
бараны попались значит.
жаловаться будете письменно?

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2012, 20:06 
Борец

KotykPooh писал(а):
alikkorn
бараны попались значит.
жаловаться будете письменно?

Да!хочу друзья чтоб вы помогли с жалобой!куда и кому писать?хочу чтоб грамотно было!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 окт 2012, 12:18 
Прохожий

Это возле моего дома. Я в шоке, беспредел. Нужно сразу было звонить в 102.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 окт 2012, 12:39 
Борец

Витольд
Звонил, а толку аж никакого! Беркутенок кому- то позвонил, те его пару раз еще переспрашивали присылать машину или нет,тот ответитл что присылать( он наверное подумал если пришлют машину, значит нас будут на месте казнить будут)! Приехали гайцы, спросили впорядке документы, я сказал что да, попросил показать,показал(потому что уже устал от этого идиота), все,можете ехать, гаер посмотрел на беркутенка как на дол...ба и мы уехали!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 окт 2012, 12:39 
Борец

Написал вот такую жалобу! может что-то добавить или убрать подскажите!Одну написал в МВС Украъни а вторую в СВБ.

До Управління внутрішньої безпеки МВС України
в м. Києві
01025, м. Київ, вул. Володимирська, 15

Від громадянина:
Корнієнка Олега Сергійовича
02192 м. Київ,

СКАРГА

На протиправні дії старшого лейтинанта Лущан Олександра Вікторовича спецпідрозділу "Беркут".

Предметом даної скарги є протиправні дії співробітника Лущан О.В. спецпідрозділу полку "Беркут" щодо порушення Закону України «Про міліцію» та вимог Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року та інших Законів України.

Суть справи:

08.10.2012 приблизно о 02:20 ночі за адресою м.Київ,на перехресті вулиць Тростянецька та Харківське шоссе я рухався на власному автомобілі Шкода Октавія сірого кольору був зупинений людиною з жезлом в формі міліціонера,згідно пункту 2.4 ПДР України я зупинився. На моє здивування це був співробітник полку "Беркут".Я спитав міліціонера про причину зупинки на що він відповів "план-перхват,убийство в Караване!" потім почав вимагати документи та вийти на вулицю. Я попросив ст.лейтинанта показати свое службове посвідчення згідно ст.5 Закону України "Про міліцію" ним виявився Лущан Олександр Вікторович потім показав міліціонеру свое посвідчення водія. Потім Лущан О.В. почав безпідставно вимагати в мене якийсь документ з його слів "техпасорт" та сказав що автомобіль в угоні. Потім взяв листок паперу та почав переписувати мої персональні данні. З особистого мобільного телефону почав телефонувати та називати дані мого автомобіля,на мое питання куди він телефонував, він відповів "дежурному!". Незаконно та безпідставно підозрював в скоєні злочину. Я запропонував йому скасти протол затримання тому як міліціонер мене тримав майже дві години, він відмовився та сказав що ми чекаєм ДАІ.Я зателефонував по лінї 102 та розповів про конфлікт з співробітником спецпідрозділу "Беркут" мені сказали чекати на чергово, але протягом тривалого часу ми очікували так ніхто і не приїхав. Міліціонер знову почав телефонувати та через деякий час приїхав автомобіль ДАІ, до мене підійшов інспектор ДАІ Овсієнко Сергій Васильович (нагрудний знак КІ 1370) та спросив чи є в мене реєстраційний документ, я показав іспектору документ, після чого він сказав що все впоряку і що ми можемо їхати.

Посилання у мережі Інтернет: http://www.youtube.com/watch?v=mvBPY8fHfUE

Дії співробітника спецпідрозділу полку "Беркут"ст. лейтинанта Лущан О.В. є протиправними за таких підстав:

Відповідно до ст. 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Ст.29 Конституції України кожна людина має право на свободу та особисту недоторканність.Ніхто не може бути заарештований або триматися під вартою інакше як за вмотивованим рішенням суду і тільки на підставах та в порядку, встановлених законом.

Відповідно до ст.21-1 Закону України "Про міліцію" Працівник підрозділу міліції повинен повідомити водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.

В данному випадку, як під час звернення до мене так під час подальшої розмови,
Лущан О.В. не повідомив мені законну причину зупинки та суть скоеного правопорушення.

Як випливає зі змісту розмови Лущан О.В. Зупинив мене безпідставно та не давав змоги вільно пересуватись у потрібному напрямку на що я витратив майже дві години свого власного та дорогоцінного часу, а тому це можна кваліфікувати, як грубе порушення службової дисципліни.

Згідно Закону України "Про захист персональних даних:

Стаття 14. Поширення персональних даних

1. Поширення персональних даних передбачає дії щодо передачі відомостей про фізичну особу з баз персональних даних за згодою суб'єкта персональних даних.

2. Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Як видно на відеозаписі Лущан О.В. записує мої персональні данні на аркуш паперу ігноруючи моє прохання скласти протокол та вносити данні до протоколу.

Відповідно до Правил Дорожнього руху України згідно пункту 2.4. На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:

а) пред'явити для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1;

2.1. Водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі:
а) посвідчення водія на право керування транспортним засобом відповідної категорії;
б) реєстраційний документ на транспортний засіб (для транспортних засобів Збройних
(Сил - технічний талон);

Документи які зазначені в пункті 2.1 ПДР України на той момент я мав при собі,як видно на відеозаписі Лущан О.В. вимагає від мене якийсь невідомий документ який з його слів має назву "техпаспорт".

Згідно ст.11 п.2 Закону України "Про міліцію"
2) перевіряти у громадян при підозрі у вчиненні правопорушень документи, що посвідчують їх особу, а також інші документи, необхідні для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд і контроль за виконанням яких покладено на міліцію;

Крім того, згідно Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, доручається голові МВС України забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень" зокрема щодо права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинки транспортного засобу,суть вчиненого правопорушення.
Проте станом на 8 жовтня 2012 року ст.лейтинанту Лущан О.В. така роз'яснювальна робота проведена не була.При цьому даний міліціонер готовий сперечатись з громадянами України ,вважаючи,що він має повне право зупиняти транспортні засоби не у випадках передбачених законодавством, витрачати власний час громадян на незаконні підозри і балаканину та не повідомляти суть вчиненого правопорушення.
На підставі викладеного,керуючись Законом України "Про звернення громадян".

ПРОШУ:
1. Організувати грунтовну та всебічну перевірку за фактами викладеними в скарзі.

2. Притягнути до суворої дисциплінарної відповідальності старшого лейтинанста спецпідрозділу полку " Беркут" Лущан Олександра Вікторовича за порушення чинного законодавства та невиконання своїх обов'язків.

3. Притягнути до суворої дисциплінарної відповідольності керівницво спецпідрозділу
" Беркут" за ігнорування Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року щодо не проведення серед особового складу роз'яснювальної роботи.

4. Надати вмотивовану відповідь про результати розгляду скарги та вчинені дії.

23.10.2012. _______________ Корнієнко О.С.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 окт 2012, 16:26 
Борец

Сегодня позвонили из СВБ,просят об встрече. Приглашают на Владимирскую 15, пойду посмотю что они хотят!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 окт 2012, 16:51 
Борец

alikkorn писал(а):
Сегодня позвонили из СВБ,просят об встрече. Приглашают на Владимирскую 15, пойду посмотю что они хотят!

САМ НЕ ХОДИ! Друга и две камеры- минимум!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 окт 2012, 17:04 
Борец

Психиатр писал(а):
alikkorn писал(а):

Сегодня пообщаюсь с другом который был тогда со мной если у него получиться значит сходим вдвоем. Мне вообще интересно зачем они меня приглашают??? Рассказать какой старлей хороший?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 окт 2012, 18:09 
Борец

alikkorn писал(а):
Психиатр писал(а):
alikkorn писал(а):

Сегодня пообщаюсь с другом который был тогда со мной если у него получиться значит сходим вдвоем. Мне вообще интересно зачем они меня приглашают??? Рассказать какой старлей хороший?

В теме про обливание кислотой видео, где как раз таки один из начальства СВБ нападет на граждан - так что все возможно!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 окт 2012, 20:18 
Борец

Сегодня с другом были в УВБ написали пояснения,рассказали следователю что и как было. Следователь сказал что материал скоро передает в прокуратуру, добавил что беркутенок на дисциплинарку уже заработал. Буду ждать официальные ответы.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 ноя 2012, 16:47 
Борец

Сегодня из богомольца 10 пришел ответ о том что передали на рассмотрение в ГУМВС м. Киева
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 33 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа