Текущее время: 18 апр 2026, 09:49

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 49 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 14 авг 2012, 16:10 
Постоялец

igorexa78 писал(а):
vitaly писал(а):
Водитель не путайте "регулируемый перекресток" от нерегулируемого пешеходного перехода! Светофор на перекрестке регулирует движение автомобилей, там же нет светофоров для пешеходов и разметка "зебра" соответствующая, которая говорит о нерегулируемом пешеходном переходе!

я не претендую на истину в первой инстанции (я писал в начале что случай неоднозначный), но Общие положения ПДД Украины говорят:
Регулированным считается пешеходный переход, движение по которому регулируется светофором или регулировщиком, не регулированным - пешеходный переход, на котором нет регулировщика, светофоры отсутствуют или отключены или работают в режиме мигания желтого сигнала;
Тут же ничего не говорится о том что должен быть отдельный светофор для автомобилей и пешеходов? С разметкой согласен, но по приоритету сигналы светофора выше чем дорожная разметка.

"движение по которому регулируется светофором". А в вашем случае, светофор не ругулирует движение по пешеходному переходу, регулирует движение транспортных средств. В ПДД в разделе светофоры посмотрите какие виды бывают и что регулируют.!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 авг 2012, 20:14 
Борец

ну гоняли же их от туда

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 авг 2012, 20:43 
Постоялец

2 вопроса :
- где остановили ? по видео не узнал местности, вроде как Севастопольская ?
-что за регистратор с таким хорошим качеством звука

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 авг 2012, 20:55 
Борец

гей остановить остановил, а вот впарить несмог, гнида хитрожопая!
водителю за выдержку респект!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 авг 2012, 06:55 
Постоялец

anatolik писал(а):
2 вопроса :

1. Да, это светофор на троллейбусном кольце в Ново-Романовке, на Севастопольской
2. Gazer H515 он же DVR-029

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 авг 2012, 07:25 
Борец

es2803 писал(а):
ну гоняли же их от туда

О ! 1433 знаменитая :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 авг 2012, 10:04 
Постоялец

вот, наваял немного
был бы очень признателен если бы подсказали ссылки на конкретные статьи, пункты НПА которые нарушил инспектор!

СКАРГА
Відповідно до ст. 3 Закону України «Про звернення громадян»
заява – це повідомлення про порушення чинного законодавства з боку державних органів влади, їх посадових чи службових осіб.
13 серпня 2012 року, приблизно о 17.30 мене було зупинено інспектором нагр.номер КР0225 після проїзду пішохідного переходу на зелений сигнал світлофора у районі кінцевой зупинки «Ново-Романовка» що на вул.Севастопольскій у м.Сімферополі.
Підійшовши до мене, інспектор Курабцев В.В. порушуючи чинне законодавство та регламентуючі діяльність ДАІ інструкції та Накази, а саме «Закон України про Міліцію», Наказ №111 не привітався, не назвав свого прізвища та звання, не назвав суть скоєного правопорушення, а почав розмову з вислову: «Почему людей не пропускаете?» Звісно що мене обурила така зневага до Законів України представником влади, капітаном міліції. Я попросив роз’яснити мені чому інспектор вважає, що даний пішохідний перехід нерегульований, на що інспектор відповів що ознаками нерегульованого пішохідного переходу є розмітка. Це не відповідає Правилам Дорожнього Руху, де чітко і ясно дається визначення регульованого та нерегульованого пішохідного переходу, а саме: «Регульованим вважається пішохідний перехід, рух по якому регулюється світлофором чи регулювальником, нерегульованим - пішохідний перехід, на якому немає регулювальника, світлофори відсутні або вимкнені чи працюють у режимі миготіння жовтого сигналу;». Так як я не створював перешкод для руху пішоходів які знаходились зовсім на іншій смузі руху та дотримувався безпечної дистанції до них, я вважав безпідставними звинувачення у скоєному правопорушенні. Проте інспектор Курабцев В.В. вимагав передати йому моє посвідчення водія, всупереч діючому Законодавству! Я не погодився з незаконними вимогами працівника міліції та попросив його пред’явити своє посвідчення. З другої спроби інспектор зневажливо пред’явив своє посвідчення таким чином щоб я не зміг побачити його посади та швидко сховав. Така зневага до мене, як громадянина України, представниками органів влади, вдруге обурила мене, тому я вимагав показати мені посвідчення на час достатній для ознайомлення. Після цього я намагався подзвонити на «Горячу Лінію УДАІ» у м.Сімферополі за телефоном (0652) 550-161, але мені ніхто не відповів. Не сподіваючись на вирішення конфлікту іншими шляхами я пред’явив своє Посвідчення водія та Свідоцтво про реєстрацію ТЗ.
Після цього інспектор раптом забажав звірити номери вузлів та агрегатів мого автомобілю, що нібито може бути у розшуку, та вимагав від мене вийти з салону та власноруч відчинити капот, хоч я і погодився надати можливість інспектору звірити номери, але після відповідної чинному законодавству процедури огляду моєї власності.
Почувши це, інспектор пригадав що в них проходить спецоперація «Вибухівка. Зброя» та запитав чи не перевожу я те чи інше, адже йому здалось що в мене підозрілий вигляд. Я відповів що нічого забороненого не перевожу, та згоден дати оглянути йому мій автомобіль за участі двох понятих та протоколу огляду.
Після тривалої суперечки стосовно знань Правил дорожнього руху України інспектор Курабцев В.В. дозволив мені продовжити рух, не склавши при мені ні протокол про адміністративне порушення, ні протокол огляду ТЗ, тим самим підтвердивши мою позицію про безпідставність звинувачень мене у скоєні будь-якого злочину.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;
Відповідно до ст. 19 Закону України «Про звернення громадян» органи державної влади та їх посадові особи зобов'язані: об'єктивно, всебічно і вчасно перевіряти заяви; невідкладно вживати заходів до припинення неправомірних дій, виявляти, усувати причини та умови, які сприяли порушенням; письмово повідомляти громадянина про результати перевірки заяви і суть прийнятого рішення.
На підставі викладеного, керуючись ст.ст.5-7 Законом України «Про звернення громадян»,

ПРОШУ:
1. Провести додаткову перевірку знань Курабцева В.В. законодавства України, а саме Законів України «Про міліцію», «Про дорожній рух», Правил дорожнього руху України та відомчих наказів та інструкцій.
2. За необхідності провести додаткове навчання інспектора Курабцева В.В. законодавству Украіни у межах його службових повноважень.
3. Притягнути до дисциплінарної відповідальності Курабцева В.В. за невиконання Законів України та поведінку не гідну почесного звання капітана міліції.
4. Дати ґрунтовну та вмотивовану письмову відповідь про прийняті заходи стосовно Курабцева В.В. у порядку та у терміни, передбачені ст. 20 Закону України «Про звернення громадян».
В підтвердженні цього випадку я маю відеозапис, який можна проглянути за адресою
http://youtu.be/wtBJyoOdZTs
У випадку несвоєчасного надання відповіді або надання неповної чи недостовірної відповіді залишаю за собою право звернутись у прокуратуру, СВБ та засобів масової інформації.

17.08.2012

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 авг 2012, 14:40 
Борец

igorexa78 писал(а):
вот, наваял немного
был бы очень признателен если бы подсказали ссылки на конкретные статьи, пункты НПА которые нарушил инспектор!

СКАРГА
заява – це повідомлення про порушення чинного законодавства з боку державних органів влади, їх посадових чи службових осіб.
13 серпня 2012 року, приблизно о 17.30 мене було зупинено інспектором нагр.номер КР0225 після проїзду пішохідного переходу на зелений сигнал світлофора у районі кінцевой зупинки «Ново-Романовка» що на вул.Севастопольскій у м.Сімферополі.
Підійшовши до мене, інспектор Курабцев В.В. порушуючи чинне законодавство, ДОРУЧЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ від 1 вересня 2011 року, " Щодо забезпечення прийняття нормативно-правових актів, що випливають з Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень»" та регламентуючі діяльність ДАІ інструкції та Накази, а саме Закон України "Про Міліцію», Наказ №1116 не привітався, не назвав свого прізвища та звання, не назвав суть скоєного правопорушення, а почав розмову з вислову: «Почему людей не пропускаете?» Звісно, що мене обурила така зневага до порушених інспектором моїх конституційних прав, а саме, Стаття 33. Конституції України "Кожному, хто на законних підставах перебуває на території України, гарантується свобода пересування", Законів України представником влади, капітаном міліції. Я попросив роз’яснити мені чому інспектор вважає, що даний пішохідний перехід нерегульований, на що інспектор відповів, що ознаками нерегульованого пішохідного переходу є дорожня розмітка. Це не відповідає Правилам Дорожнього Руху, де чітко і ясно дається визначення регульованого та нерегульованого пішохідного переходу, а саме: «Регульованим вважається пішохідний перехід, рух по якому регулюється світлофором чи регулювальником, нерегульованим - пішохідний перехід, на якому немає регулювальника, світлофори відсутні або вимкнені чи працюють у режимі миготіння жовтого сигналу;». Так як я не створював перешкод для руху пішоходів, які знаходились зовсім на іншій смузі руху та дотримувався безпечної дистанції до них, я вважав безпідставними звинувачення у скоєному правопорушенні. Проте інспектор Курабцев В.В. вимагав передати йому моє посвідчення водія, всупереч діючому Законодавству! А саме пункт 2.4. Правил дорожнього руху:
На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також: а) пред'явити для перевірки документи;
Я не погодився з незаконними вимогами працівника міліції та попросив його пред’явити своє посвідчення, на підставі статті 5 Закону Про міліцію та Наказу МВС №111 п.27.2 "Під час звернення до учасників дорожнього руху працівник підрозділу ДПС зобов'язаний привітатися, чітко й зрозуміло назвати свою посаду, звання, прізвище, суть звернення та на їх вимогу пред'явити службове посвідчення."
З другої спроби інспектор зневажливо пред’явив своє посвідчення таким чином щоб я не зміг побачити його посади та швидко сховав. Така зневага до мене, як громадянина України, представниками органів влади, вдруге обурила мене, тому я вимагав показати мені посвідчення на час достатній для ознайомлення. Після цього я намагався подзвонити на «Горячу Лінію УДАІ» у м.Сімферополі за телефоном (0652) 550-161, але мені ніхто не відповів. Не сподіваючись на вирішення конфлікту іншими шляхами я пред’явив своє Посвідчення водія та Свідоцтво про реєстрацію ТЗ.
Після цього інспектор раптом забажав звірити номери вузлів та агрегатів мого автомобілю, що нібито може бути у розшуку, та вимагав від мене вийти з салону та власноруч відчинити капот, хоч я і погодився надати можливість інспектору звірити номери, але після відповідної чинному законодавству процедури огляду моєї власності.
Почувши це, інспектор пригадав, що в них проходить спецоперація «Вибухівка. Зброя», але чим підтверджується проведення цієї операції, наазами, чи розпорядженнями будь якої посадової особи- інспектором ДПС ДАІ мені не повідомлено, він запитав чи не перевожу я те чи інше, адже йому здалось, що в мене підозрілий вигляд. Я відповів що нічого забороненого не перевожу, та згоден дати оглянути йому мій автомобіль за участі двох понятих та протоколу огляду траснпортного засобу.
Після тривалої суперечки стосовно знань Правил дорожнього руху України інспектор Курабцев В.В. дозволив мені продовжити рух, не склавши при мені ні протокол про адміністративне порушення, ні протокол огляду ТЗ, тим самим підтвердивши мою позицію про безпідставність звинувачень мене у скоєні будь-якого злочину.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;
Відповідно до ст. 19 Закону України «Про звернення громадян» органи державної влади та їх посадові особи зобов'язані: об'єктивно, всебічно і вчасно перевіряти заяви; невідкладно вживати заходів до припинення неправомірних дій, виявляти, усувати причини та умови, які сприяли порушенням; письмово повідомляти громадянина про результати перевірки заяви і суть прийнятого рішення.
На підставі викладеного, керуючись ст.ст.5-7 Законом України «Про звернення громадян»,

ПРОШУ:
1. Провести повну всебічну перевірку знань Курабцева В.В. законодавства України, а саме Костиутції України, Законів України «Про міліцію», «Про дорожній рух», Правил дорожнього руху України та відомчих наказів та інструкцій.
2. Провести додаткове навчання та атестування інспектора Курабцева В.В. законодавству Украіни у межах його службових повноважень.
3. Притягнути до дисциплінарної відповідальності Курабцева В.В. за невиконання Конституції України, Законів України та поведінку не гідну почесного звання капітана міліції.
4. Дати ґрунтовну та вмотивовану письмову відповідь про прийняті заходи стосовно Курабцева В.В. у порядку та у терміни, передбачені ст. 20 Закону України «Про звернення громадян».
5. На підставі Закону України "Про міліцію", а саме статті 25 "Відповідальність працівників міліції" працівник міліції у межах повноважень, наданих цим Законом та іншими законодавчими актами, самостійно приймаючий рішення і несе за свої протиправні дії або бездіяльність дисциплінарну чи кримінальну відповідальність.
При порушенні працівником міліції прав і законних інтересів громадянина міліція зобов'язана вжити заходів до поновлення цих прав, відшкодування завданих матеріальних збитків, на вимогу громадянина публічно вибачитися.
В підтвердженні цього випадку я маю відеозапис, який можна проглянути за адресою
http://youtu.be/wtBJyoOdZTs

У випадку несвоєчасного надання відповіді або надання неповної чи недостовірної відповіді залишаю за собою право звернутись у органів прокуратури, СВБ та засобів масової інформації.

17.08.2012

добавил и поправил орфографию- в целом отлично!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 авг 2012, 16:10 
Прохожий

igorexa78 писал(а):
anatolik писал(а):
2 вопроса :

1. Да, это светофор на троллейбусном кольце в Ново-Романовке, на Севастопольской
2. Gazer H515 он же DVR-029

а в настройках регистратора какой длительностью ты ролики пишешь, у меня если 15 минут ставлю порядка 15 секунд между рольками пропадает((

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 авг 2012, 16:18 
Постоялец

Препятствий не создал, опасности не было …в таких случаях цитируй ПДД….
ПДД п. 18.1. Водитель транспортного средства, которое приближается к нерегулируемому пешеходному переходу, на котором находятся пешеходы, должен уменьшить скорость, а в случае необходимости остановиться, чтобы уступить дорогу пешеходам, для которых может быть создано препятствие или опасность.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2012, 00:52 
Борец

Психиатр писал(а):
Знаки - приоритетны над разметкой.
Разметка внизу приоритетов.

ссылку...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2012, 01:28 
Борец

freeman john писал(а):
СКАРГА

Определись, ты заяву пишешь или скаргу ?
freeman john писал(а):
Підійшовши до мене, інспектор Курабцев В.В. порушуючи чинне законодавство, ДОРУЧЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ від 1 вересня 2011 року, " Щодо забезпечення прийняття нормативно-правових актів, що випливають з Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень»" та регламентуючі діяльність ДАІ інструкції та Накази, а саме Закон України "Про Міліцію», Наказ №1116 не привітався, не назвав свого прізвища та звання, не назвав суть скоєного правопорушення, а почав розмову з вислову: «Почему людей не пропускаете?

Много воды... ты письмо бабушке пишешь и жалуешься на нехорошего дядю инспектора ???
Підійшовши до автомобіля Курабцев В.В почав розмову з вислову: "Почему людей не пропускаете?". Чим порушив ст.ст. 3, 5 ЗУ "Про міліцію", п.14.7 "ІНСТРУКЦІї з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС "
в общем слишком много текста по сути не нужного...
Чем больше текста, тем меньше вероятности что его прочитают... А если прочитают, то не поймут, а если будут понимать то к концу письма забудут о чем читали... Заява должна быть написано кратко, четко и лаконично...
ИМХО. если интересно пиши подумаем как сократить...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2012, 01:34 
Постоялец

отлично, спокойно и уверенно

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2012, 05:21 
Борец

zephyr писал(а):
Психиатр писал(а):

ссылку...

Я это не утверждаю, а спрашиваю! Ещё раз пишу и выделяю жирным шрифтом то, что ты видимо проглядел:

Светофор - приоритетен над знаками.

Так - нет?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2012, 07:36 
Постоялец

как-то мнения разделились: кто предлагает побольше цитироваания, кто говорит что поменьше воды... :?:
а я уже и конверт принес, запечатывать и отправлять... :(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 49 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа