Текущее время: 19 апр 2026, 02:10

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 33 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 25 июл 2012, 20:08 
Постоялец

Какое зашуганое , оно наверно накуренное или бухое.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июл 2012, 20:15 
Постоялец

monstrmon писал(а):
Какое зашуганое , оно наверно накуренное или бухое.

Наверное забилось в уголочек как мышь, понимая что натворил

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июл 2012, 23:46 
Постоялец

jSAM писал(а):
Описание триллера.
Проезжая по улице, увидел как гаишник садится за руль микроавтобуса, возле стояла гаишная 99.
Остановился, спросил что за фигня.
Оказалось автобус снят с регистрации в Ковеле, управляет гражданин РФ, ВУ просроченное, но есть временное. Гаишники за это пытались забрать автобус на штрафплощадку.
После 20-и минутного диалога один из гаишников не выдержал юридического попуска и кинулся на меня, пытаясь забрать камеру, второй при этом, со словами кто Вам дал право нас снимать, ему помогал, третий делал вид, что не при делах. Тот что кинулся, пытался заломать левую руку мне за спину (болевой приём), второй пытался выбить из рук камеру (NIKON D5000).
Итог: автобус поехал домой, тот, что заламывал руку, как мыша сидел в патрульке на протяжении всего дальнейшего разбирательства.
Видео много, монтируется в небольшой ролик.

Ребята признаюсь, такого со мной ещё не было.

Руководство ГАИ города, пытаясь договориться, просило видео не светить, просит сначала встретиться и переговорить.
Требования выдвинул сразу, минимум - поднятие вопроса о неполном должностном соответствии, максимум - увольнение. Это без выноса мусора из избы (без прокуратуры, СВБ, судов и т.д.). Встреча должна была состояться сегодня - получился фонарь.

Процесс восстановления справедливости запущен.
Знаю, что справедливости нет, но сцуко а вдруг да получится эту падаль на нары отправить.
Короче лет на 5 есть чем заняться.

Одним словом мусарье, в начале не могут контролировать свой "барзометр" а потом понимая что не прокатывает суют себе палец в жопу и мурчат!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июл 2012, 19:50 
Постоялец

ну где же видео ??

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июл 2012, 20:43 
Борец

Реально какое-то обострение! Судя по всему дана команда собирать дань к выборам. В Симферополе тоже ситуация с эвакуатором.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июл 2012, 22:31 
Борец

Руководство ГАИ города, пытаясь договориться,

Цена вопроса? 1000у.е.! И видео в свой архив как компромат!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 июл 2012, 05:35 
Постоялец

Заявления я отправил, ждём.
Видео будет обязательно, дайте времени, зашиваюсь в хлам.
Сообщение, не относящиеся к теме
До прокуратури м. Харків
вул.. Студентська 5, м. Харків,61024
Скороходова Сергія Олександровича

Копія:
До Управління роботи з персоналом
ГУ МВС України в Харківській області
вул. Раднаркомівська, 5, Харків, 61002, Україна
Тел. +38 (057) 705-93-55

Копія:
Начальнику Департамента УДАІ МВС України
генерал-майор міліції Лозовий Валерій Миколайович
вул. Лук'янiвська, 62 м.Київ., 04171

про кримінальну відповідальність за неправдивий донос попереджений

ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН
(в порядку ст. 95 КПК України)
Ця заява подана в порядку ст.95 КПК України,яка надає право громадянину повідомити органи прокуратури про вчинений злочин.
23.07.2012 року, близько о 21:00 годині на мене, працівниками МВС, інспектором ДПС роти ДПС ДАІ ХМУ старшиною міліції Сороніним Андрієм Михайловичем та інспектором ДПС роти ДПС ДАІ ХМУ прапорщиком міліції Зелінським Олександром був скоєний напад.
Суть справи.
23.07.2012 року в місті Харкові, рухаючись по вулиці Миру біля будинку №66 я помітив як інспектор ДАІ сідає за кермо цивільного транспортного засобу (мікроавтобус), позаду якого знаходився службовий автомобіль ДПС ДАІ, д.н.з. синього кольору 210360 в якому знаходились ще двоє інспекторів ДПС ДАІ. Підозрюючи перевищення владних повноважень з боку інспектора, що сідав за кермо мікроавтобуса, я вирішив з’ясувати що відбувається і з якою метою інспектор сідає за кермо цивільного автомобіля.
З пояснень водія мікроавтобуса, який виявився громадянином Російської Федерації Сайфуллін Радик Рафаельєвич, стало відомо, що інспектори затримують автомобіль на штраф-майданчик, нібито за порушення вимог ст..126 КУпАП, а саме – не має при собі належних документів, посвідчення водія.
Дійсно, посвідчення водія Сайфулліна Р.Р. виявилося таким термін дії якого минув, але водій пояснював інспекторам, що має тимчасове посвідчення водія і не одноразово пред’являв їм цей документ, на що інспектори не звернули уваги й заволодівши документами водія (водійське посвідчення, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, еміграційна карта) вирішили забрати авто на штраф-майданчик.
Після розмови з водієм я запитав інспекторів про те, що сталося і чому інспектор вирішив власноруч доставити авто на штраф-майданчик, що є порушенням вимог Порядку тимчасового затримання та зберігання транспортних засобів на спеціальних майданчиках і стоянках, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 17 грудня 2008 року № 1102 (постанова КМУ №1102).
Інспектори повідомили, що водій не має при собі водійського посвідчення, за це вони затримують транспортний засіб на штраф-майданчик.
Щодо власноручного доставлення транспортного засобу на штраф-майданчик інспектором ДПС ДАІ, інспектор Соронін А.М. повідомив, що має на це повне право, але пояснити, згідно якого законодавчого акту Соронін А.М. отримав таке право, він не зміг.
Також, в ході співбесіди з інспекторами ДПС ДАІ та водієм, з’ясувалося що інспектори вирішили затримати автомобіль не склавши жодного документа, навіть протоколу про адміністративне правопорушення.
Після цього я звернувся до інспектора ДПС ДАІ Сороніна А.М. з проханням представитися та пред’явити службове посвідчення, з метою з’ясування даних для складання відповідних заяв та звернень або показати нагрудний знак, якого на грудях інспектора Сороніна А.М. не було, на що інспектор нахабно заявив, цитую: «Я вам уже предъявил его триста раз и жетон вы мой видели, даже записали»
Це було зухвалою брехнею. Неодноразову вимогу з мого боку представитися, пред’явити службове посвідчення або показати нагрудний знак, інспектор ДПС ДАІ Соронін А.М. не виконав, що є грубим порушенням вимог ст.5 Закону України «Про міліцію».
Також з боку водія мікроавтобусу, Сайфулліна Р.Р. до інспектора ДПС ДАІ Зелінського О.В., який заволодів документами Сайфулліна Р.Р., неодноразово висловлювалася вимога повернути документи (посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію та еміграційну карту) але інспектор документи не віддавав, мотивуючи це тим, що вони йому потрібні. На зауваження про те, що такі дії з боку посадовця є протиправними та підпадають під визначення злочин, Зелінський О.В. ніяк не реагував, навіть не звертав уваги.
Розуміючи, що працівниками міліції порушуються Закони, права та свободи громадян, я став фіксувати що відбувається на фотокамеру, з метою подальшого відстоювання прав та свобод а також притягнення зазначених інспекторів ДПС ДАІ до відповідальності у Законом передбаченому порядку.
Побачивши це, інспектор ДПС ДАІ Соронін А.М. та інспектор ДПС ДАІ Зелінський О.В. зі словами – «На каком основании вы снимаете?! Для чего?! Вы не имеете права меня фотографировать! У вас есть разрешение на съёмку?!» кинулися на мене.
Соронін А.М. схопив мене за ліву руку та намагався провести больовий прийом рукопашного бою, заломити руку за спину. Одночасно з діями Сороніна А.М., Зелінський О.В. намагався вихопити в мене з рук фотокамеру.
Свідки події:
1. Ткачов Олег Олександрович
2. Сайфуллін Радик Рафаельєвич
Також факт нападу на мене бачили ще декілька осіб, які знаходились поблизу події спостерігаючи за тим, що відбувалося, але на даний час дані цих осіб не встановлено.
Крім цього є відеозаписи події, зроблені мною та свідками події.
Також хочу повідомити, що я є журналістом всеукраїнської правової газети «Дорожній Контроль», про що також були повідомлені, зазначені інспектори ДПС ДАІ.
Відповідно до ст. 21 Конституції України, усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними.
Згідно ст. 22 Конституції, права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.
Ст.28 Конституції встановлює право громадянина на повагу до його гідності: ніхто не може бути підданий нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.
Відповідно до ст. 3 ЗУ «Про міліцію», діяльність міліції будується на принципах законності, гуманізму, поваги до особи, соціальної справедливості, взаємодії з трудовими колективами, громадськими організаціями й населенням.
Згідно ст. 5 ЗУ «Про міліцію», міліція поважає гідність особи і виявляє до неї гуманне ставлення, захищає права людини незалежно від її соціального походження, майнового та іншого стану, расової та національної належності, громадянства, віку, мови та освіти, ставлення до релігії, статі, політичних та інших переконань. При звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення. У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти високу культуру і такт.
Відповідно до ст. 17 ЗУ "Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів", відповідальність за скоєння злочину проти журналіста у зв'язку з виконанням ним професійних обов'язків або перешкоджання його службовій діяльності прирівнюється до відповідальності за скоєння таких же дій проти працівника правоохоронного органу.
За таких обставин в діях інспекторів ДПС ДАІ Сороніна А.М та Зелінського О.В. вбачаються ознаки кримінальних злочинів проти здоров’я особи , проти власності, проти авторитету органів державної влади а також цілої низки злочинів у сфері службової діяльності.
Насамперед це ст.15 ч.2 Кримінального кодексу України «Замах на злочин» тобто безпосередня спрямованість на вчинення злочину означає, що особа розпочинає вчинення дій (бездіяльності), передбачених відповідною статтею Особливої частини КК (починає виконувати об'єктивну сторону злочину, ставить об'єкт кримінально-правової охорони у стан безпосередньої небезпеки заподіяння йому істотної шкоди).
В зазначених діях співробітників міліції прямо вбачається порушення Законодавства, що підпадають під відповідальність визначену Кримінальним кодексом України:
Стаття 126. Побої і мордування
Стаття 187. Розбій
Стаття 356. Самоправство
Стаття 357. Викрадення, привласнення, вимагання документів,
штампів, печаток, заволодіння ними шляхом
шахрайства чи зловживання службовим становищем
або їх пошкодження
Стаття 364. Зловживання владою або службовим становищем
Стаття 365. Перевищення влади або службових повноважень
На підставі вищевикладеного, керуючись ст.94, 95, 97 КПК України,
ПРОШУ:
1. Порушити кримінальну справу відносно інспектора ДПС роти ДПС ДАІ ХМУ старшини міліції Сороніна А.М. та інспектора ДПС роти ДПС ДАІ ХМУ прапорщика міліції Зелінського О.В.;
2. Прийняти постанову в порядку ст. 97 КПК та направити на мою поштову адресу у встановлений законом строк.

24.07.2012 р. Скороходов С.О.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 июл 2012, 07:29 
Борец

jSAM писал(а):
Заявления я отправил, ждём.
Видео будет обязательно, дайте времени, зашиваюсь в хлам.
Сообщение, не относящиеся к теме
До прокуратури м. Харків
вул.. Студентська 5, м. Харків,61024
Скороходова Сергія Олександровича

Копія:
До Управління роботи з персоналом
ГУ МВС України в Харківській області
вул. Раднаркомівська, 5, Харків, 61002, Україна
Тел. +38 (057) 705-93-55

Копія:
Начальнику Департамента УДАІ МВС України
генерал-майор міліції Лозовий Валерій Миколайович
вул. Лук'янiвська, 62 м.Київ., 04171

про кримінальну відповідальність за неправдивий донос попереджений (лишнее)

ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН
(в порядку ст. 95 КПК України)
Ця заява подана в порядку ст.95 КПК України,яка надає право громадянину повідомити органи прокуратури про вчинений злочин.
23.07.2012 року, близько о 21:00 годині на мене, працівниками МВС, інспектором ДПС роти ДПС ДАІ ХМУ старшиною міліції Сороніним Андрієм Михайловичем та інспектором ДПС роти ДПС ДАІ ХМУ прапорщиком міліції Зелінським Олександром був скоєний напад.
Суть справи.
23.07.2012 року в місті Харкові, рухаючись по вулиці Миру біля будинку №66 я помітив як інспектор ДАІ сідає за кермо цивільного транспортного засобу (мікроавтобус), позаду якого знаходився службовий автомобіль ДПС ДАІ, д.н.з. синього кольору 210360 в якому знаходились ще двоє інспекторів ДПС ДАІ. Підозрюючи перевищення владних повноважень з боку інспектора, що сідав за кермо мікроавтобуса, я вирішив з’ясувати що відбувається і з якою метою інспектор сідає за кермо цивільного автомобіля.
З пояснень водія мікроавтобуса, який виявився громадянином Російської Федерації Сайфуллін Радик Рафаельєвич, стало відомо, що інспектори затримують автомобіль на штраф-майданчик, нібито за порушення вимог ст..126 КУпАП, а саме – не має при собі належних документів, посвідчення водія.
Дійсно, посвідчення водія Сайфулліна Р.Р. виявилося таким термін дії якого минув, але водій пояснював інспекторам, що має тимчасове посвідчення водія і не одноразово пред’являв їм цей документ, на що інспектори не звернули уваги й заволодівши документами водія (водійське посвідчення, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, еміграційна карта) вирішили забрати авто на штраф-майданчик.
Після розмови з водієм я запитав інспекторів про те, що сталося і чому інспектор вирішив власноруч доставити авто на штраф-майданчик, що є порушенням вимог Порядку тимчасового затримання та зберігання транспортних засобів на спеціальних майданчиках і стоянках, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 17 грудня 2008 року № 1102 (постанова КМУ №1102).
Інспектори повідомили, що водій не має при собі водійського посвідчення, за це вони затримують транспортний засіб на штраф-майданчик.
Щодо власноручного доставлення транспортного засобу на штраф-майданчик інспектором ДПС ДАІ, інспектор Соронін А.М. повідомив, що має на це повне право, але пояснити, згідно якого законодавчого акту Соронін А.М. отримав таке право, він не зміг.
Також, в ході співбесіди з інспекторами ДПС ДАІ та водієм, з’ясувалося що інспектори вирішили затримати автомобіль не склавши жодного документа, навіть протоколу про адміністративне правопорушення.
Після цього я звернувся до інспектора ДПС ДАІ Сороніна А.М. з проханням представитися та пред’явити службове посвідчення, з метою з’ясування даних для складання відповідних заяв та звернень або показати нагрудний знак, якого на грудях інспектора Сороніна А.М. не було, на що інспектор нахабно заявив, цитую: «Я вам уже предъявил его триста раз и жетон вы мой видели, даже записали»
Це було зухвалою брехнею. Неодноразову вимогу з мого боку представитися, пред’явити службове посвідчення або показати нагрудний знак, інспектор ДПС ДАІ Соронін А.М. не виконав, що є грубим порушенням вимог ст.5 Закону України «Про міліцію».
Також з боку водія мікроавтобусу, Сайфулліна Р.Р. до інспектора ДПС ДАІ Зелінського О.В., який заволодів документами Сайфулліна Р.Р., неодноразово висловлювалася вимога повернути документи (посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію та еміграційну карту) але інспектор документи не віддавав, мотивуючи це тим, що вони йому потрібні. На зауваження про те, що такі дії з боку посадовця є протиправними та підпадають під визначення злочин, Зелінський О.В. ніяк не реагував, навіть не звертав уваги.
Розуміючи, що працівниками міліції порушуються Закони, права та свободи громадян, я став фіксувати що відбувається на фотокамеру, з метою подальшого відстоювання прав та свобод а також притягнення зазначених інспекторів ДПС ДАІ до відповідальності у Законом передбаченому порядку.
Побачивши це, інспектор ДПС ДАІ Соронін А.М. та інспектор ДПС ДАІ Зелінський О.В. зі словами – «На каком основании вы снимаете?! Для чего?! Вы не имеете права меня фотографировать! У вас есть разрешение на съёмку?!» кинулися на мене.
Соронін А.М. схопив мене за ліву руку та намагався провести больовий прийом рукопашного бою, заломити руку за спину. Одночасно з діями Сороніна А.М., Зелінський О.В. намагався вихопити в мене з рук фотокамеру.
Свідки події:
1. Ткачов Олег Олександрович
2. Сайфуллін Радик Рафаельєвич
Також факт нападу на мене бачили ще декілька осіб, які знаходились поблизу події спостерігаючи за тим, що відбувалося, але на даний час дані цих осіб не встановлено.
Крім цього є відеозаписи події, зроблені мною та свідками події.
Також хочу повідомити, що я є журналістом всеукраїнської правової газети «Дорожній Контроль», про що також були повідомлені, зазначені інспектори ДПС ДАІ.
Відповідно до ст. 21 Конституції України, усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними.
Згідно ст. 22 Конституції, права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.
Ст.28 Конституції встановлює право громадянина на повагу до його гідності: ніхто не може бути підданий нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.
Відповідно до ст. 3 ЗУ «Про міліцію», діяльність міліції будується на принципах законності, гуманізму, поваги до особи, соціальної справедливості, взаємодії з трудовими колективами, громадськими організаціями й населенням.
Згідно ст. 5 ЗУ «Про міліцію», міліція поважає гідність особи і виявляє до неї гуманне ставлення, захищає права людини незалежно від її соціального походження, майнового та іншого стану, расової та національної належності, громадянства, віку, мови та освіти, ставлення до релігії, статі, політичних та інших переконань. При звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення. У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти високу культуру і такт.
Відповідно до ст. 17 ЗУ "Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів", відповідальність за скоєння злочину проти журналіста у зв'язку з виконанням ним професійних обов'язків або перешкоджання його службовій діяльності прирівнюється до відповідальності за скоєння таких же дій проти працівника правоохоронного органу.
За таких обставин в діях інспекторів ДПС ДАІ Сороніна А.М та Зелінського О.В. вбачаються ознаки кримінальних злочинів проти здоров’я особи , проти власності, проти авторитету органів державної влади а також цілої низки злочинів у сфері службової діяльності.
Насамперед це ст.15 ч.2 Кримінального кодексу України «Замах на злочин» тобто безпосередня спрямованість на вчинення злочину означає, що особа розпочинає вчинення дій (бездіяльності), передбачених відповідною статтею Особливої частини КК (починає виконувати об'єктивну сторону злочину, ставить об'єкт кримінально-правової охорони у стан безпосередньої небезпеки заподіяння йому істотної шкоди).
В зазначених діях співробітників міліції прямо вбачається порушення Законодавства, що підпадають під ознаки злочину передбачених статтями відповідальність визначену Кримінальним кодексом України:
Стаття 126. Побої і мордування
171 (перешкоджання службовій діяльності журналістя при викунанні службових обовзків)
Стаття 187. Розбій
Стаття 356. Самоправство
Стаття 357. Викрадення, привласнення, вимагання документів,
штампів, печаток, заволодіння ними шляхом
шахрайства чи зловживання службовим становищем
або їх пошкодження
Стаття 364. Зловживання владою або службовим становищем
Стаття 365. Перевищення влади або службових повноважень
На підставі вищевикладеного, керуючись ст.94, 95, 97 КПК України,
ПРОШУ:
1. Порушити кримінальну справу відносно інспектора ДПС роти ДПС ДАІ ХМУ старшини міліції Сороніна А.М. та інспектора ДПС роти ДПС ДАІ ХМУ прапорщика міліції Зелінського О.В. за ознаками злочину передбаченого ст.ст. (все статьи);
2. Направити на мою поштову адресу у встановлений законом строк постанову про порушення кримінільної справи відносно інспектора ДПС роти ДПС ДАІ ХМУ старшини міліції Сороніна А.М. та інспектора ДПС роти ДПС ДАІ ХМУ прапорщика міліції Зелінського О.В. .

24.07.2012 р. Скороходов С.О.

Френсіс Бекон

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг 2012, 23:15 
Постоялец

Итак, в этом деле поставлена точка.

Департамент УГАИ и Управление работы с персоналом при ГУ МВД в Харьковской области опустило мою жалобу в УГАИ по обслуживанию г. Харькова.
Дело рассматривал командир роты ДПС майор м-ии Игнатенко Сергей Иванович, который очень не хотел доводить дело до суда и поскольку ГАИшнику, напавшему на меня, светил разбор его действий в контексте как минимум трёх уголовных статей, всячески пытался уладить конфликт полюбовно.
Признаюсь у него это получилось, поскольку я настаивал на дисциплинарном взыскании в виде неполного служебного соответствия а согласился на банальный строгий выговор.
Согласился я на столь незначительное (на мой взгляд) наказание только лишь потому, что во время рассмотрения этого дела я увидел, что этот инспектор реально раскаялся в содеяном. Он реально жалел, что исполнил такой номер.

Короче - все довольны.
Я - потому что наказал
Инспектор - потому что отделался всего лишь выговором
Командир - потому что дело не дошло до суда и попа осталась прежних размеров

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг 2012, 23:30 
Постоялец

Добрые Вы!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг 2012, 23:32 
Постоялец

jSAM писал(а):
и попа осталась прежних размеров

ну может самую малость шире :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг 2012, 23:57 
Постоялец

К стати, с прокуратуры ответа так и не было, но это уже отдельная история ...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 авг 2012, 05:00 
Постоялец

Можно еще было потребовать погоны инспектора...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 авг 2012, 06:46 
Постоялец

Показательно. Поучительно. А самое главное - действенно. Надеюсь, что после просмотра и прочтения сего опуса, у других милиционеров не будет возникать желание распускать руки, даже если люди без камеры (рядом всегда найдется свидетель с мобильным :D ).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 авг 2012, 06:56 
Прохожий

Здорово получилось! Так их!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 33 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа