Текущее время: 24 апр 2026, 10:51

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 12 май 2012, 16:02 
Постоялец

Ну что сказать, могу только показать:

Сейчас этот прапор, уже лейтенант.
Значит прав, Володя :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 май 2012, 16:40 
Новобранец

Просьба.Требование.Что не исполняют его просьбу,он сердится!Требовать-не хочет(Наверняка знает закон)!ИЛИ ТУПОЙ И ВООБЩЕ НИЧЕГО ЗНАЕТ!!! :shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 май 2012, 17:17 
Борец

Alyans писал(а):
кто их разговаривать учил? вОдiй....
та може і батьки не винуваті, шо дтина дурнувата...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 май 2012, 22:46 
Постоялец

За Помойте мне стекло и я ж не предъявляльщик плюсану лайк
вобще все отлично, раскатал недалекого мента по полной
данного инспектора впредь предлагаю именовать "инспектор-убеждусь"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2012, 13:12 
Постоялец

Гаи города на мою жалобу прислало ответ. Ни одного нарушения они не видят.. :?

Жалоба:
Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику відділу ДАІ м. Дніпропетровська
При УДАІ ГУМВС Украіни в Дніпропетровській обл..
49000, Дніпропетровськ, вулиця Троїцька 2а

Заява
про порушення чинного законодавства працівниками ДАІ

24.04.2012 приблизно о 02:30 на вул. Набережна Заводська, я, рухаючись на своєму автомобілі, без наявних для цього підстав був зупинений патрульним автомобілем з ввімкнутими проблисковими маячками.
До мене підійшов інспектор ДПС прапорщик міліції Марченко Олег Петрович, представився як «гаи города, прапорщик» та почав задавати питання особистого характеру які його зовсім не стосуються. На мою вимогу назвати причину зупинки він відповів що «проводяться операції, розшук», та почав прохати у мене пред’явити документи на транспортний засіб, та водійське посвідчення. На моє питання чи підозрює інспектор мене у якомусь правопорушенні, відповідь була що не підозрює, та продовжував вимагати документи які згодом я йому пред’явив.
На підтвердження своїх слів, до заяви додаю диск з відеозаписом розмови з інспектором.
Згідно Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, доручається голові МВС України Анатолію Могильову забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.
Згідно ЗУ «Про міліцію» Статті 11, п.2 міліція має право «перевіряти у громадян при підозрі у вчиненні правопорушень документи, що посвідчують їх особу, а також інші документи, необхідні для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд і контроль за виконанням яких покладено на міліцію»
Згідно Наказу від 27.03.2009 № 111, Ст.14.7. «Під час звернення до водія працівник Державтоінспекції МВС зобов'язаний привітатися, повідомити про причину зупинки транспортного засобу і суть скоєного правопорушення, чітко й зрозуміло відрекомендуватися (назвати свою посаду, звання та прізвище).
Згідно Наказу від 27.03.2009 № 111, Ст. 17.4. інспектору заборонено вступати в розмови з учасниками дорожнього руху з питань, які не мають відношення до служби.
Вважаю що дії інспектора Марченко є незаконними та суперечать чинному законодавству з таких підстав:
1) Не в повному обсязі відрекомендувався (не назвав посаду, прізвище).
2) Не повідомив про причину зупинки та суть скоєного правопорушення. Повідомив причину зупинки тільки на мою вимогу.
3) Вимагав пред’явити документи, ні в чому мене не підозрюючи.
4) Вів розмови на теми які не стосуються його служби.

На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,

ПРОШУ:

1. Провести ґрунтовну та всебічну перевірку даної заяви.

2. Притягнути до дисциплінарної відповідальності винного інспектора ДПС прапорщика міліції Марченка Олега Петровича за порушення вимог чинного законодавства.

3. Надати вмотивовану відповідь про результати розгляду заяви та вчинені дії.

ДОДАТКИ:
1. Диск з відеозаписом. – 1 шт.

Ответ:
Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Имеет ли смысл действовать дальше?
Мне жалко на этих мразей за каждый иск 100грн тратить... (30 грн. судебный сбор+ 20 грн. печать доков, диски, конверты, услуги банка + проезд 50 грн.)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2012, 13:35 
Борец

смысл то имеет, но заставить тебя никто не сможет, борьба против гайцов ведеться народом и это уже печально

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июн 2012, 11:01 
Новобранец

Ну не знаю, тут палиця в двох кінцях. Розбіжність у законах України "Про міліцію" і "Дорожній рух". Якщо між законами розбіжності, тоді використовується верховенство права, а тут два закони рівні між собою. Це ще раз підтверджує про недосконалість наших законів. IMHO.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июн 2012, 11:38 
Борец

dr070vic писал(а):
Ну не знаю, тут палиця в двох кінцях. Розбіжність у законах України "Про міліцію" і "Дорожній рух". Якщо між законами розбіжності, тоді використовується верховенство права, а тут два закони рівні між собою. Це ще раз підтверджує про недосконалість наших законів. IMHO.

Насколько помнится нестыковка в законах трактуется в пользу гражданина

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа