Текущее время: 19 окт 2025, 01:09

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 46 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 16:23 
Постоялец

Aver писал(а):
Artemxdd2106
Сообщение, не относящиеся к теме
можно просто

Олег, спасибо!) Теперь будем знать!)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 17:11 
Постоялец

Насколько я знаю, лучше делать так: Берешь инфозапрос, делаешь с него копию, при принятии дежурным просишь его поставить дату, вх номер и ФИО принимающего на твоей копии - запрос получен!

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 17:20 
Борец

afrkiev
именно так ;) и я так и сделал

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 17:31 
Борец

вот пока 2 запроса,но на самом деле отправлял один вопрос - один запрос,т.е на сегодня 7 запросов, завтра еще 5 отвезу

писать буду по малейшему поводу по этому экипажу 1705,поскольку я знаю что гопников натравили они, но доказать это невозможно,будем наказывать так как возможно
Цитата:
Начальнику Відділу Державної автомобільної інспекції для обслуговування адміністративної території м. Кривого Рогу та АТІ
УМВС України в Дніпропетровської області
полковнику міліції Панченку М.А.
М О І,
мешкаю: 50099,
м. Кривий Ріг, пр. Карла Маркса,
тел. 067

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

18 січня 2012 року о 18.40 год. по вул. Харитонова я побачив патрульний автомобіль ДАІ державний номер 1705, регіон 04, та інспекторів біля нього, які на підвищених тонах розмовляли з водієм однієї з автівок. Я ввімкнув відеокамеру та підійшов запитати у чому справа, чи не потрібна допомога.
Проте один з інспекторів дістав фотоапарат та почав знімати мене, тримаючи фотоапарат майже у обличчя. Я зробив йому зауваження та відповідно ст. 307 ЦК України Захист інтересів фізичної особи при проведенні фото-, кіно-, теле- та відеозйомок

1. Фізична особа може бути знята на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку лише за її згодою. Згода особи на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку припускається, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру.

Незважаючи на те, що я наголосив на тому, що заперечую проти зйомки, інспектор її не припинив. При цьому другий інспектор казав «Лицо, лицо его снимай…»
Після звернення до мене я попросив інспектора відповідно до ст.5 Закону України «Про міліцію» пред’явити службове посвідчення. Вимогу було проігноровано.
Відповідно до ст.5 Закону України «Про доступ до публічної інформації» доступ до інформації забезпечується шляхом надання інформації за запитами на інформацію. Відповідно до ст.19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» запит на інформацію – це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні. Запитувач має право звернутися до розпорядника інформації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.

На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про доступ до публічної інформації»
ПРОШУ надати відповіді на наступні запитання:
1. З якою метою здійснювалось фотографування мене та мого обличчя.
2. Де в даний час знаходяться зроблені знімки, та чим це підтверджується.
3. Де і як будуть використані зроблені знімки.
4. Якими нормативно-правовими актами керувався інспектор при здійсненні фотографування мене, враховуючи те, що жодних протиправних дій я не вчинив.
5. Чому інспектор відмовився виконати вимоги ст.5 Закону України «Про міліцію», а саме – пред’явити службове посвідчення.

ДОДАТКИ:
1. Диск с відеозаписом.

«19» січня 2012 року ____________________ М О.І.

Цитата:
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

18 січня 2012 року о 19.00 год. я знаходився у своєму автомобілі Шевроле-Авео, на пр. Миру біля дому №2. Неподалік від мене знаходився патрульний автомобіль ДАІ, державний номер 1705, регіон 04.
Близько 19.05 години біля патрульного автомобіля з порушенням п. 15.4 ПДР України зупинився автомобіль Хонда Пілот, державний номер АТ 3153, 16й регіон (транзитні), чим створив перешкоду для руху інших водіїв.
Факт порушення ПДР інспектором було проігноровано, що добре видно на відеозапису у додатку.
Відповідно до ст.5 Закону України «Про доступ до публічної інформації» доступ до інформації забезпечується шляхом надання інформації за запитами на інформацію. Відповідно до ст.19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» запит на інформацію – це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні. Запитувач має право звернутися до розпорядника інформації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.

На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про доступ до публічної інформації»
1. Чому інспектор проігнорував порушення ПДР України з боку водія автомобіля Хонда, д.н. АТ 3153, 16й регіон (транзитні).
2. Чи впливає вартість автомобілю на відношення інспекторів ДПС до фактів порушення ПДР їхніми власниками.

ДОДАТКИ:
1. Диск с відеозаписом.

«19» січня 2012 року ____________________

еще будет запрос про то как они от меня валили и заехали в гаражи в тупик
про то как они фоткали мою машину и номера с нифига
про гопников этих(там лицо одно чуть видно)
про ланос который они остановили и он не остановился и они за ним не погнались

по всем поводам есть видео

будем атаковать спамом :twisted:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 18:03 
Борец

На счет фотографирования можно попробовать привязать к ЗУ "О защите персональных данных"...Номера и марка авто есть, лицо есть...по идее база данных, со всеми вытекающими последствиями.
И ты это, в таких случаях звони - я на 95 обитаю, вчера мог бы подъехать, а то одному апасна :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 20:48 
Борец

Ох нехерасе! Я для Кривбасса такого эпизода просто не ожидал!
Да такое дело надо раскрутить по полной!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 20:52 
Борец

Цитата:
про гопников этих(там лицо одно чуть видно)

Коллега,киньфото гопника на местный форум.Может кто и опознает ублюдка.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 21:13 
Борец

следующий информ запрос
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

18 січня 2012 року о 19.13 год. я знаходився у своєму автомобілі Шевроле-Авео, на пр. Миру біля дому №2. Неподалік від мене знаходився патрульний автомобіль ДАІ, державний номер 1705, регіон 04.
Близько 19:13 години автомобіль ДЕУ ЛАНОС проїхав на забороняючий сигнал світлофору.
Факт порушення ПДР інспектором було побачено і він намагався зупинити цей автомобіль,адже ДЕУ ЛАНОС не зупинився на вимогу інспектора,що добре видно на відеозапису у додатку.

1. Чому інспектор проігнорував порушення ПДР України п.2.4 з боку водія автомобіля ДЕУ ЛАНОС та не намагався наздогнати його.

ДОДАТКИ:
1. Диск с відеозаписом.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 21:17 
Борец

вот эти доблестные инспектора
Изображение

и стоп кадры
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 21:42 
Борец

подскажите где написанно что у гаишника должны быть видны жетоны

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 22:07 
Борец

Aver писал(а):
подскажите где написанно что у гаишника должны быть видны жетоны

Такое не написано! Он просто должен быть!

Цитата:
12.5. Працівники підрозділів ДПС, які заступають у наряд ДПС, повинні мати: охайний зовнішній вигляд; справне спорядження; єдиний формений одяг за сезоном; світловідбиваюче екіпірування; нагрудний знак; табельну вогнепальну зброю; жезл та інші спеціальні технічні засоби; список транспортних засобів, оголошених у розшук за останню добу, із зазначенням марки, державного реєстраційного номера, кольору, ідентифікаційного номера кузова, шасі (рами), особливих прикмет; словесні портрети, фотографії (фотороботи) осіб, які розшукуються; картку маршруту патрулювання, поста (додаток 4); відомість обліку роботи по нагляду за дорожнім рухом (додаток 5); службове та водійське посвідчення; бланки протоколів про адміністративне правопорушення, тимчасових дозволів на право керування транспортними засобами та інших необхідних процесуальних документів; авторучку, олівець, лінійку (рулетку), записну книжку, свисток, кишеньковий ліхтарик; ПДР ( 1306-2001-п, 306а-2001-п ); витяг з Кодексу України про адміністративні правопорушення ( 80731-10, 80732-10 ), що стосується безпеки дорожнього руху, службову сумку або планшет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 22:16 
Борец

Получается что если гей положил знак в карман - он ничего не нарушил, а мы даже не имеем права требовать нам его показать.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 22:22 
Борец

JeffersonT писал(а):
Получается что если гей положил знак в карман - он ничего не нарушил, а мы даже не имеем права требовать нам его показать.

Получается так! Ты конечно можешь потребовать что бы он тебе показал этот значек, но в законе и приказе 111 говориться только об удостоверении!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 22:24 
Борец

у этих типов значки были прикрыты светоотражающимися желетами и я их не мог видеть

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2012, 22:26 
Борец

Aver писал(а):
у этих типов значки были прикрыты светоотражающимися желетами и я их не мог видеть

Эти типы, всегда так делают! Он типа есть и типа его нет! :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 46 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа