Zlomanoff писал(а):
А стійку від знака бачиш?

KotykPooh писал(а):
А стійку від знака бачиш?

А ТЫ НУДНЫЙ
можешь мне поверить стойка именно от того знака...
та до чого тут це хлопці,я ж не про себе дбаю,мене просто ці кормушки дістали і я то може й вірю що то саме та стойка,але дехто почне морозиться,якщо щось буде не так,тому в даному випадку треба зробить чітке фото 3.34 з прив"язкою до місцевості,того ж адмінсуда чи ще якоїсь будівлі,після цього написати до місцевої гаєвні такий запит:
ЗАПИТ
На ділянці дороги ............... по вул........ навпроти будівлі ........... в м.Києві, встановлено дорожній знак 3.34 «Зупинка заборонена».
Згідно ст. 14 Закону України «Про дорожній рух» учасники дорожнього руху мають право на отримання від дорожніх, комунальних та інших організацій інформації про умови дорожнього руху.
Згідно ст.27 Закону України «Про дорожній рух» організація дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях та залізничних переїздах здійснюється із застосуванням технічних засобів та автоматизованих систем керування дорожнім рухом відповідно до правил і стандартів, а також на основі проектів і схем організації дорожнього руху, погоджених із Державтоінспекцією Міністерства внутрішніх справ України.
Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції Україні, ст.1, 15, Закону України «Про звернення громадян» ст. 2, 5, 20, Закону України "Про інформацію", ст. 3, 4, Закону України "Про доступ до публічної інформації",
ПРОШУ:
надати письмову відповідь,
Чи погоджено у встановленому порядку схему організації дорожнього руху згідно ст.27 Закону України «Про дорожній рух» на вищезазначеній ділянці дороги?
Додаток: фотографії зазначених дорожніх знаків на двох аркушах.
і ще одне:
чи встановлено аналогічний знак на найближчому перехресті,тобто коли їхати в зворотньому напрямку він повинен бути з лівого боку?коли прийде відповідь на запит почнем рухатись далі
варіантів може бути декілька,в залежності від того що зморозять гайці.