Текущее время: 15 апр 2026, 16:28

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 489 ]  На страницу Пред.  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 05 окт 2012, 14:13 
Борец

Цитата:
наступного тижня у Львові планується відкриття нового приміщення Сихівського райвідділу міліції

лучше б пида...ы больничку новую с техникой для сел открыли.

извините за оффтоп. бесят такие новости. :evil:

все толстожопомордые геиШники думают что они Чаки Нориссы, а на самом деле они толстожопомордые пассивные Педерасты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 окт 2012, 14:56 
Борец

Садовому надати всі скарги....з нарізкою відео в кущах патрульних автомобілів,він це Міністру на стіл покладе ....мож дійсно щось з того вийде.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 окт 2012, 17:28 
Новобранец

Скарги повинні бути обовязковими! При чому у всі інстанції в плоть до президента. Вони ж повинні розуміти, що електорат.... Можливо внесуть зміни в ДАІ Львова?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 окт 2012, 20:11 
Борец

nick_melnik писал(а):
Можливо внесуть зміни в ДАІ Львова?
навіть не знаю що думати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 окт 2012, 21:24 
Борец

ну шо сказати, ці підори реально в агонії переступили межу, і їм це гикнеться, я в цьому впевнений. але хлопаці якому попсували машинку від цього на даний момент не легше. тому цю не малу для одного біду, можна з легкістю вирішити нашим колективом, цим самим доказавши гайдонам шо ім всерівно край прийде. завтра до обіду від мене впаде дві соточки на рахунок.
в мене питання до львівських активістів, чи не провести акцію протесту з приводу даного злочину? думаю на такі інцеденти потрібно реагувати жостко і всім, бо по одному можуть задавити всіх. а приїхати до Львова підтримати Вас думаю народу приїде достатньо.
а спеціально для мусорків, які я впевнений читають дану тему і тішапься, скажу що якшо не знайдеться законних методів вас наказати, то почнемо боротись вашими методами.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 окт 2012, 21:31 
Постоялец

BigFAN писал(а):
ну шо сказати, ці підори реально в агонії переступили межу, і їм це гикнеться, я в цьому впевнений. але хлопаці якому попсували машинку від цього на даний момент не легше. тому цю не малу для одного біду, можна з легкістю вирішити нашим колективом, цим самим доказавши гайдонам шо ім всерівно край прийде. завтра до обіду від мене впаде дві соточки на рахунок.
в мене питання до львівських активістів, чи не провести акцію протесту з приводу даного злочину? думаю на такі інцеденти потрібно реагувати жостко і всім, бо по одному можуть задавити всіх. а приїхати до Львова підтримати Вас думаю народу приїде достатньо.
а спеціально для мусорків, які я впевнений читають дану тему і тішапься, скажу що якшо не знайдеться законних методів вас наказати, то почнемо боротись вашими методами.

Львівські активісти Вам дуже вдячні за підтримку - ЦЕ ДЛЯ НАС ДУЖЕ ВАЖЛИВО, ОСОБЛИВО ДЛЯ ЯРОСЛАВА, який за це все заплатив ціною свого автомобіля.
Агонія цієї історії починається з наступного понеділка 08.10.12, зараз триває серйозна підготовка.
Думаєм, що вже десь з середи-четверга можна буде запастися попкорном та слідкувати за результатом роботи, яку провели Львівські активісти.
Ви не повірете, але робота напротязі дня ведеться нон-стоп, в режимі гарячої лінії, телефони червоні!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2012, 11:57 
Борец

перерахував дві соточки, чим багатий..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2012, 12:31 
Постоялец

Скажите, я верно понимаю что - человек поехал в ментовку и ему, пока он ходил там, машину облили?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2012, 12:49 
Постоялец

softm писал(а):
Скажите, я верно понимаю что - человек поехал в ментовку и ему, пока он ходил там, машину облили?

Так точно, а конкретніше біля приміщення "беркуту" :!: :?: :!:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2012, 12:57 
Постоялец

softm писал(а):

Я зустрічався з начальником штабу "Беркут", він знав шо я приїду і мав надати мені якусь інформацію стосовно моєї справи viewtopic.php?f=45&t=15936 в якій були замішані Беркут і Калиновський Т. І. Але зрозуміло шо нічого нового мені не сказали. І втой час поики ми говорили ні про шо, облили мою машину.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2012, 13:19 
Постоялец

Заманили і зробили брудну справу

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2012, 13:48 
Постоялец

andrijan писал(а):
softm писал(а):

Так точно, а конкретніше біля приміщення "беркуту" :!: :?: :!:

Уточняю, чтобы правильно написать.

Господа из "Беркута" видимо не в курсе, что в Украине
планируется изменение количественного
состава спецподразделений.

Лица, которые это сделали, лично разрушают систему
в которою вы обратились за помощью.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2012, 16:01 
Борец

Калиновський Т.І. спеціально облив автомобіль кислотою, коли він стояв біля БЕРКУТА, щоб перекинути всю підозру на беркут, але доля штука серйозна та гавно завжди вспливає доверху, його дуже важко приховати, тому в нього ця схема не вийшла.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2012, 16:42 
Постоялец

Че, вы сами видели?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2012, 17:22 
Постоялец

softm писал(а):
Че, вы сами видели?

Про це трохи пізніше!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 489 ]  На страницу Пред.  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа