BigFAN писал(а):
ну шо сказати, ці підори реально в агонії переступили межу, і їм це гикнеться, я в цьому впевнений. але хлопаці якому попсували машинку від цього на даний момент не легше. тому цю не малу для одного біду, можна з легкістю вирішити нашим колективом, цим самим доказавши гайдонам шо ім всерівно край прийде. завтра до обіду від мене впаде дві соточки на рахунок.
в мене питання до львівських активістів, чи не провести акцію протесту з приводу даного злочину? думаю на такі інцеденти потрібно реагувати жостко і всім, бо по одному можуть задавити всіх. а приїхати до Львова підтримати Вас думаю народу приїде достатньо.
а спеціально для мусорків, які я впевнений читають дану тему і тішапься, скажу що якшо не знайдеться законних методів вас наказати, то почнемо боротись вашими методами.
Львівські активісти Вам дуже вдячні за підтримку -
ЦЕ ДЛЯ НАС ДУЖЕ ВАЖЛИВО, ОСОБЛИВО ДЛЯ ЯРОСЛАВА, який за це все заплатив ціною свого автомобіля.
Агонія цієї історії починається з наступного понеділка 08.10.12, зараз триває серйозна підготовка.
Думаєм, що вже десь з середи-четверга можна буде запастися попкорном та слідкувати за результатом роботи, яку провели Львівські активісти.
Ви не повірете, але робота напротязі дня ведеться нон-стоп, в режимі гарячої лінії, телефони червоні!!!