Текущее время: 23 апр 2026, 03:29

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 60 ]  На страницу 1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 01 май 2012, 22:58 
Постоялец

Может им солнце в голову напекло днем, с таким наглым враньем прям в глаза сталкиваюсь впервые. Раньше думал что в Полтаве у нас вроде адекватные гаишники...
В общем, все на видео

Дайте пожалуйста пример жалобы, на что акцентировать внимание в ней?
У первого в реестре судебных решения 5 оспоренных его постановлений, из них одно по 130. ч.1, у второго 4 оспоренных. Хочу наказать!

Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 май 2012, 08:01 
Постоялец

ГАИдон-это диагноз (что-то типа ДАУН) а даун он даун и в Полтаве и в Киеве и и в Вашингтоне!

— Долго ли ждать перемен к лучшему?
— Если ждать, то долго! - ответил Мастер

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 май 2012, 08:25 
Борец

да...и скольких водил назначают виноватыми у которых нет рега...
пи.си. у нас городок небольшой и рег есть ток у меня и ешё одного форумчанина,так многие спрашивают:
-А что это такое?
-Говорю видеорегистратор....
-А зачем он нужен?
-Чтоб проводить видеофиксацию...
-Тю...бесполезная вешь...Так говорит большинство тех кто интересовался...
Но ситуации на дороге разные бывают,а потом задумываться порой бывает поздно...
Лучше хоть какой то рег. ;) так намного дешевле будет ездить :!:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 май 2012, 09:14 
Борец

До Прокуратури міста Херсон
73000, м.Херсон, вул. Тираспільська, 5-а
Телефон: (0552) 49-05-51

Косенко Віталій Анатолійович,
73000, м. Херсон

З А Я В А

16.08.2011 переглядаючи интернет-сайт Єдиного державного реєстру судових рішень України (http://reyestr.court.gov.ua/) та аналізуючи постанови в справах про притягнення до адміністративної відповідальності, встановив наступне.

Згідно бази даних Реєстру, в ній містяться рішення семи судів щодо скасування постанов про притягнення особи до адміністративної відповідальності винесених інспектором ДПС БДПС ДАІ м. Херсон, прапорщиком міліції Лянсбергом Миколю В’ячеславовичем:

17 січня 2011 року постановою Комсомольського р-го суду м. Херсон в справі № 2-а-466/11 визнано протиправною та скасовано постанову серії ВТ1 № 001668 від 05 грудня 2010 року, складену інспектором ДПС БДПС ДАІ м. Херсон, прапорщиком міліції Лянсбергом Миколю В’ячеславовичем, про притягнення особи до адміністративної відповідальності за ст. 121 ч.1 КУпАП.

25 лютого 2011 року постановою Суворовського р-го суду м. Херсон в справі № 2а-523/11 скасовано постанову серії ВТ1 №004661, винесену 07 грудня 2010 року, складену інспектором ДПС БДПС ДАІ м. Херсон, прапорщиком міліції Лянсбергом Миколю В’ячеславовичем, про притягнення особи до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 126 КУпАП.

27 грудня 2010 року постановою Комсомольського р-го суду м. Херсон в справі №2а-3786/10 скасовано постанову серії ВТ1 №212855, винесену 20 листопада 2010 року, складену інспектором ДПС БДПС ДАІ м. Херсон, прапорщиком міліції Лянсбергом Миколю В’ячеславовичем, про притягнення особи до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 122 КУпАП.

18 квітня 2011 року постановою Каховського міськрайонного суду Херсонської області в справі №2а-2729/11 скасовано постанову серії ВТ1 №047418, винесену 29 березня 2011 року, складену інспектором ДПС БДПС ДАІ м. Херсон, прапорщиком міліції Лянсбергом Миколю В’ячеславовичем, про притягнення особи до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 122 КУпАП.

25 травня 2011 року постановою Дніпровського р-го суду м. Херсон в справі № 2а-2183/11 скасовано постанову серії ВТ1 №052738, винесену 07 травня 2011 року, складену інспектором ДПС БДПС ДАІ м. Херсон, прапорщиком міліції Лянсбергом Миколю В’ячеславовичем, про притягнення особи до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 122 КУпАП.
.
15 березня 2011 року постановою Комсомольського р-го суду м. Херсон в справі №2а-1140/11 скасовано постанову серії ВТ1 №017998, винесену 17 січня 2011 року, складену інспектором ДПС БДПС ДАІ м. Херсон, прапорщиком міліції Лянсбергом Миколю В’ячеславовичем, про притягнення особи до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 122 КУпАП

17 березня 2011 року постановою Комсомольського р-го суду м. Херсон в справі №2а-1000/11 скасовано постанову серії ВТ1 №014745, винесену 11 січня 2011 року, складену інспектором ДПС БДПС ДАІ м. Херсон, прапорщиком міліції Лянсбергом Миколю В’ячеславовичем, про притягнення особи до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 122 КУпАП

Враховуючи дану інформацію, а також систематичність винесення інспектором ДПС БДПС ДАІ м. Херсон, прапорщиком міліції Лянсбергом Миколю В’ячеславовичем протиправних постанов про накладення адміністративних стягнень, вважаю, що в діях Лянсберга М.В. містяться ознаки складу злочину передбаченого ст. 366 КК України (службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів).

Не виключено, що Реєстр містить не повний перелік судових рішень про скасування постанов Лянсберга М. В., а тому в ході перевірки можливо будуть знайдені додаткові докази злочинних дій Лянсберга М.В.

На підставі викладеного, керуючись ст. 95, 97 КПК України,
ПРОШУ:

1. Організувати повну та всебічну перевірку викладених в заяві фактів щодо винесення інспектором ДПС БДПС ДАІ м. Херсон, прапорщиком міліції Лянсбергом Миколою В’ячеславовичем протиправних постанови про накладання адміністративних стягнень.

2. Порушити відносно інспектора ДПС БДПС ДАІ м. Херсон, прапорщика міліції Лянсберга Миколи В’ячеславовича кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст. 366 КК України.

3. Повідомити про прийняте рішення та надіслати копію винесеної постанови.
Додатки:
1. Копія рішення суду від 17 січня 2011 (3 арк.)
2. Копія рішення суду від 25 лютого 2011 (2 арк.)
3. Копія рішення суду від 27 грудня 2010 (2 арк.)
4. Копія рішення суду від 18 квітня 2011 (3 арк.)
5. Копія рішення суду від 25 травня 2011 (3 арк.)
6. Копія рішення суду від 15 березня 2011 (2 арк.)
7. Копія рішення суду від 17 березня 2011 (2 арк.)

16.08.2011 КОСЕНКО В.А.

Френсіс Бекон

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 май 2012, 11:18 
Постоялец

AMG63
Большое спасибо!
У нас в Полтаве 3 прокуратуры. Я проживаю в Октябрьском районе, мне до октябрьской прокуратуры 5 минут ходу. Что б не слать по почте, я ж могу отнести заяву, регистрировать ее у них в канцелярии, правильно?

Еще хочу скаргу в гаёвню накатать, пример у меня есть, ситуацию изложу, но на что акцентировать внимание? Получается на безпідставну зупинку? Или как мне сформулировать то, что они лгут и не краснеют?
Или просто в конце скарги просить провести проверку и дать оценку действиям сотрудников?

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 май 2012, 12:42 
Борец

lobas писал(а):
У нас в Полтаве 3 прокуратуры. Я проживаю в Октябрьском районе, мне до октябрьской прокуратуры 5 минут ходу. Что б не слать по почте, я ж могу отнести заяву, регистрировать ее у них в канцелярии, правильно?

если заява принимается лично, а не как в Харькове в ящик, который на входе стоит, то можно и зайти, должен принять дежурный прокурор...

http://roadcontrol-kharkov.blogspot.com/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 май 2012, 12:44 
Борец

lobas

До Управління ДАІ МВС України
04071 м. Київ, вул. Лук’янівська 62

Шапошнікова Ростислава Сергійовича

З А Я В А

Предметом даної заяви є повідомлення про порушення чинного законодавства працівниками спецзагону ДПС при МВС України.

Суть справи:

14.12.2011 року приблизно о 10:57 на вул. Будівельників 24 знаходився патруль ДАІ спецзагону ДПС при МВС України на службовому автомобілі д\н 0323. Приблизно о 10:57 працівник ДАІ без наявних для цього підстав зупинив транспортний засіб д\н АА 5803 КР. Перевіривши документи, працівник ДАІ відразу відпустив водія зупиненого автомобілю.

Згідно Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, доручається голові МВС України Анатолію Могильову забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.

Відповідно до ст. 254 КУпАП про вчинення адміністративного правопорушення складається протокол уповноваженими на те посадовою особою. Таким чином, працівник ДАІ зупинивши водія автомобілю д\н АА 5803 КР був зобов’язаний повідомити водію суть вчиненого правопорушення та скласти відносно водія адміністративний протокол. Проте, ніяких протоколів працівник ДАІ не складав.

З наведеного випливає, що або працівник ДАІ не повідомив водію суть вчиненого правопорушення, чим порушив вимоги Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, або повідомив суть вчиненого правопорушення, але не склав адміністративний протокол, чим порушив вимоги ст. 254 КУпАП.

На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,

ВИМАГАЮ:

1. Провести ґрунтовну та всебічну перевірку даної заяви.

2. Притягнути до дисциплінарної відповідальності винного працівника ДПС спецзагону ДПС при МВС України за порушення вимог чинного законодавства під час зупинки транспортного засобу АА5803КР 14.12.2011 року.

3. Надати вмотивовану відповідь про результати розгляду заяви та вчинені дії.

07.03.2012

http://roadcontrol-kharkov.blogspot.com/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 май 2012, 13:31 
Постоялец

XoxoL
Спасибо! Вот начеркал, подскажите все ли правильно?

Начальнику Управління ДАІ ГУ МВС України
в Полтавській області
Штепі Олександру Івановичу

Від ****** Станіслава Евгеновича
м. Полтава, вул. ******************

Заява

Предметом данної заяви є повідомлення про порушення чинного законодавства працівниками ДАІ м. Полтави.

Суть справи:

30 квітня 2012 року, приблизно о 20:36 в м. Полтава, під час керування своїм транспортним засобом Ford Focus на вул. Жовтнева за мною їхала машина ДАІ, наближаючись до дому за №73 патруль ДАІ без явних для цього підстав зупинив мене шляхом ввімкнення проблискових маячків синього та червоно кольору та спеціального звукового сигналу. Дотримуючись ПДР, я зупинився.
До мого автомобілю підійшов інспектор Ріжко Ігор Володимирович (номер нагрудного знаку ПО 0107) та попросив документи на транспортний засіб. Після чого заявив що я, начебто, перевищував швидкість та не зупинився на його вимогу на вул. Маршала Бірюзова, що він подавав мені сигнал про зупинку жезлом та свистком. Після цього підійшов інспектор Жушман Максим Анатолійович (номер нагрудного знаку ПО 0108) і підтвердив слова свого напарника, що я, начебто, перевищував швидкість і не зупинився на вимогу працівника міліції. Після перевірки моїх документів працівники ДАІ попрощалися та поїхали далі.
На відео(яке є в додатках) видно, що рухаючись по вул. Маршала Бірюзова мене ніхто не зупиняв, один працівник ДАІ сидів в патрульному авто, інший зупинив автомобілі ВАЗ-21099 та Peugeot, стоявши спиною до мене та спілкувався з водієм ВАЗ-21099.
Згідно Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, доручається голові МВС України Анатолію Могильову забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.
Відповідно до ст. 254 КУпАП про вчинення адміністративного правопорушення складається протокол уповноваженими на те посадовою особою. Таким чином, працівники ДАІ зупинивши мене були зобов’язані повідомити мені суть вчиненого правопорушення та скласти відносно мене адміністративний протокол. Проте, ніяких протоколів працівники ДАІ не складали.
З наведеного випливає, що або працівники ДАІ зупинили мене безпідставно та видумали неіснуючі порушення ПДР з мого боку, чим порушили вимоги Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, або повідомив суть вчиненого правопорушення, не склали адміністративний протокол, чим порушили вимоги ст. 254 КУпАП.

ВИМАГАЮ:

2. Притягнути працівників ДАІ м. Полтави Ріжко І.В. та Жушмана М.А. до дисциплінарної відповідальності за порушення вимог чинного законодавства під час зупинки мого транспортного засобу 30.04.2012.

Додатки:
1 CD диск з відеозаписом.

И еще такой вопрос, можно ли такую же скаргу как в гаёвню отправить и в прокуратуру? Ее формулировка будет такая же? (2 заявы в прокуратуру по каждому гаёнышу на основе оспореных в суде постановлений уже написаны)

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 май 2012, 14:25 
Борец

так же стоит добавить то, что мусора заврались в своих пояснениях, сначала была девятка, потом не было.
ну и запрещенна остановка двух и больше ТС в тёмное время суток.
ну и запись с визиря затребовать

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 май 2012, 16:59 
Постоялец

Alyans
Запись с визира я тогда внесу четвертым пунктом в "ВИМАГАЮ"
Допишу что жушман заврался, а вот с остановкой более 2х машин в темное время суток, где это написано? Смотрел 111 приказ, что-то не нахожу такого пункта...

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 май 2012, 17:28 
Борец

23.3.5. Під час руху з метою зупинення транспортного засобу - учасника дорожнього руху вмикати спеціальні світлові і звукові сигнальні пристрої на патрульному транспортному засобі.

Категорично забороняється стояти перед або за зупиненим транспортним засобом, спиною до учасників дорожнього руху та руху транспортних засобів, зупиняти патрульний автомобіль попереду зупиненого транспортного засобу та здійснювати в нічний час зупинення двох і більше транспортних засобів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 май 2012, 17:45 
Постоялец

Alyans
У меня на жестком диске видимо какая-то старая версия 111 приказа, даже пункта такого нет! Спасибо!

Конечная версия заявы:

Начальнику Управління ДАІ ГУ МВС України
в Полтавській області
Штепі Олександру Івановичу

Від ***** Станіслава Евгеновича
м. Полтава, вул. ************

Заява

Предметом данної заяви є повідомлення про порушення чинного законодавства працівниками ДАІ м. Полтави.

Суть справи:

30 квітня 2012 року, приблизно о 20:36 в м. Полтава, під час керування своїм транспортним засобом Ford Focus на вул. Жовтнева за мною їхала машина ДАІ, наближаючись до дому за №73 патруль ДАІ без явних для цього підстав зупинив мене шляхом ввімкнення проблискових маячків синього та червоно кольору та спеціального звукового сигналу. Дотримуючись ПДР, я зупинився.
До мого автомобілю підійшов інспектор Ріжко Ігор Володимирович (номер нагрудного знаку ПО 0107) та попросив пред’явити документи на транспортний засіб. Після чого заявив що я, начебто, перевищував швидкість та не зупинився на його вимогу на вул. Маршала Бірюзова 26, що він подавав мені сигнал про зупинку жезлом та свистком. Після цього підійшов інспектор Жушман Максим Анатолійович (номер нагрудного знаку ПО 0108) і підтвердив слова свого напарника, що я, начебто, перевищував швидкість і не зупинився на вимогу працівника міліції. Після перевірки моїх документів працівники ДАІ попрощалися та поїхали далі.
На відео(яке є в додатках) видно, що рухаючись по вул. Маршала Бірюзова мене ніхто не зупиняв, один працівник ДАІ сидів в патрульному авто, інший зупинив автомобілі ВАЗ-21099 та Peugeot, стоявши спиною до мене та спілкувався з водієм ВАЗ-21099, чим порушив п. 23.3.5. Наказу «Про затвердження інструкції з питань діяльності підрозділів дорожно-патрульної служби Державтоінспекції МВС №111», а саме зупинив 2 автомобілі в нічний час. В кінці нашої бесіди Жушман М.А заявив, що на момент коли мене, начебто, зупиняли біля їхнього патруля взагалі не було автомобілів.
Відповідно до ст. 254 КУпАП про вчинення адміністративного правопорушення складається протокол уповноваженими на те посадовими особами. Таким чином, працівники ДАІ зупинивши мене були зобов’язані повідомити мені суть вчиненого правопорушення та скласти відносно мене адміністративний протокол. Проте, ніяких протоколів працівники ДАІ не складали.
З наведеного випливає, що або працівники ДАІ зупинили мене безпідставно та видумали неіснуючі порушення ПДР з мого боку, чим порушили вимоги Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, або повідомивши суть вчиненого правопорушення не склали адміністративний протокол, чим порушили вимоги ст. 254 КУпАП.

ВИМАГАЮ:

2. Притягнути працівників ДАІ м. Полтави Ріжко І.В. та Жушмана М.А. до дисциплінарної відповідальності за порушення вимог чинного законодавства під час зупинки мого транспортного засобу 30.04.2012.
4. Надати мені фото\відео докази перевищення мною допустимої швидкості руху на вул. Маршала Бірюзова з приладу «візир».

Додатки:
1 CD диск з відеозаписом.

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 май 2012, 17:49 
Борец

lobas

вот свежак 111 ;)
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0576-09

Френсіс Бекон

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2012, 09:32 
Постоялец

Только что позвонили из ГАИ. Попросили прийти на рассмотрение жалобы + взять с собой оригинал видео(я им отправил видео как на ютуб, ускоренное) Типа видео ускоренное, а я в этот момент проезжал еще мимо 2х патрулей. На оригинале присутствует пару матов, собственно по этому я его ускорял и убирал звук.
Какие будут пожелания\наставления? :)

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2012, 09:41 
Борец

так пореж звук на месте матов

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 60 ]  На страницу 1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа