Текущее время: 26 апр 2026, 15:17

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 07 апр 2012, 06:26 
Борец

Размещаю свое видео здесь т.к. гаишник обозвал меня ДК на 7-ой минуте, но если кто-то посчитает мое видео здесь неуместным прошу переместить в другой раздел.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 апр 2012, 07:49 
Борец

На 3:40 хорошо :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 апр 2012, 09:15 
Борец

lentai
Заяву на них по-любому! Оно стало посредине перекрёстка еще и умничает!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 апр 2012, 10:50 
Борец

Наскільки я бачу фішками огородженний ланос :?
Писати однозначно, і вимагати щоб був складений протокол на водія ланоса, за стоянку на перехресті.
Автор молодець.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 апр 2012, 12:13 
Постоялец

Так тут у них целый "букет"! Они ж нарушают. Машины останавливают на перекрестке...http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=2&t=17008

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 апр 2012, 17:40 
Постоялец

На цьому відео добре видно, що разом з ними ще порушує правила водій ланоса, на якого вони б повинні були скласти адміністративний протокол. Потрібно дізнатись чи був складений адміністратимвний протокол на водія ланоса, якщо ні, то на цих працівнників ДАІ прокуратура, чи ВБ може 100% скласти й ще протокол про корупцію. Спробуйте.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 апр 2012, 18:02 
Постоялец

MrJerry2981 писал(а):
Наскільки я бачу фішками огородженний ланос :?
Писати однозначно, і вимагати щоб був складений протокол на водія ланоса, за стоянку на перехресті.
Автор молодець.

Однозначно Ланос в паре работает, выступая своеобразной ширмой :evil: :evil: :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 апр 2012, 18:05 
Постоялец

Ланос у них касир. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 апр 2012, 01:51 
Постоялец

На сколько я помню, не однократно подымались темы по поводу страховых агентов, которые постоянно стоят на перекрестках. Их надо гонять...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 апр 2012, 09:23 
Борец

Фраза про пешеходный переход - очень лишняя. Молодец, конечно, что подошел и пообщался, видно, просто, что есть волнение. Вот они и начали быковать с ходу. Сконцентрируйся :)

Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то - только кислород в углекислый газ и пищу в говно. © Noize MC.
Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 апр 2012, 13:52 
Постоялец

Вот эти хамы опять. Броварской проспект их любимое место. Я их уже встречал на черниговской, теперь на птицефабрике. Буду идти до конца.

11 квітня 2012 року приблизно о 14 год. за адресою Київська обл., Броварський проспект, «Київська птахофабрика» на зупинці громадського транспорту «Птахофабрика» мною було зафіксовано порушення ПДР з боку працівників ДАІ МВС України. Транспортний засіб ДАІ МВС України «Шкода Октавіа» білого коліру д.\н. знак 2740 (на синьому фоні) здійснив стоянку с порушеннями ПДР, чим порушив вимоги п.15.9 ПДР за що передбачена відповідальність згідно ст.122 КУпАП. Автомобіль був розташований безпосередньо на зупинці громадського транспорту. Поряд з автомобілем були встановлені помаранчеві «конуси» та прилад для вимірювання швидкості «Візир». Інспектори ДАІ зупиняли автомобілі безпосередньо на зупинці для громадського транспорту чим створювали незручність для громадян та небезпеку для громадського транспорту, якому заважали автомобілі зупинені інспекторами ДАІ. Проблискові маячки на транспортному засобі ДПС не працювали весь мій час спостерігання за ним.
Я вирішив звернуться до інспекторів ДАІ з усною заявою згідно ЗУ «Про звернення громадян». Я підійшов до автомобіля ДПС, зачекав коли інспектор порозмовляє по мобільному телефону, привітався, назвав своє ім’я та повідомив про причину звернення до інспектора ДАІ. На моє прохання пред’явити мені своє службове посвідчення інспектор н.з. КІ-0920 відмовився, аргументуючи тим що він не зобов’язаний цього робити чим порушив ЗУ «Про міліцію». Далі інспектор почав на мене кричати, сказав, що я «прийшов з лісу» чим мене дуже образив, сів в автомобіль ДПС та почав сміятись з мене. Таким чином моє звернення було повністю проігноровано в грубій формі. Через хвилину інспектори зібрали свої речі, сіли в автомобіль ДАІ, здійснили рух заднім ходом, чим порушили ПДР 27.2 та поїхали в сторону м.Бровари.
....
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян», ПРОШУ :
1. Організувати повну та всебічну перевірку викладених в заяві фактів.
2. Повідомити, чи була внесена на 11-04-2012 зупинка для громадського транспорту «Птахофабрика» на Броварському проспекті, Київська обл., в маршрут для патрулювання інспекторам працюючим на автомобілі д.н. 2740?
3. Повідомити мені прізвища, посади, наявність стягнень у зазначених інспекторів та прізвище і посаду їх безпосереднього керівника.
4. Притягнути до адміністративної відповідальності інспекторів ДПС, які несли службу 11.04.2012 на Броварському пр. біля «Київської птахофабрики» за порушення п.15.9, 27.2 ПДР України, ЗУ «Про міліцію», ЗУ «Про звернення громадян».
5. Притягнути до дисциплінарної відповідальності інспекторів ДПС, які несли службу 11.04.2012 на Броварському пр. біля «Київської птахофабрики» за порушення п.15.9, 27.2 ПДР України, ЗУ «Про міліцію», ЗУ «Про звернення громадян».
6. Притягнути до відповідальності безпосереднє керівництво зазначених інспекторів згідно чинного законодавства за неналежний контроль знання Законів України та ПДР зазначеними інспекторами ДПС.
7. Надати ґрунтовну письмову відповідь про результати розгляду заяви та вжиті заходи.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 апр 2012, 12:24 
Постоялец

Люди добрые! Да сколько ж это будет продолжаться?

На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян», ПРОШУ :

1. Організувати повну та всебічну перевірку викладених в заяві фактів.
2. Повідомити, чи була внесена на 27-04-2012 виїзд з «Національного заповідника «Биківнянські могили» на Броварському проспекті, м.Київ, в маршрут для патрулювання інспекторам ДАІ Ніколаєнко О.М та ї Мізерному О.І, які працювали на автомобілі ДАІ д.н. 2740?
3. Притягнути до адміністративної відповідальності інспектора Ніколаєнко О.М та ї Мізерного О.І згідно ст.254 КУпАП за порушення п.15.9, за що передбачена відповідальність згідно ст.122 КуПАП.
4. Притягнути до суворої дисциплінарної відповідальності старшого інспектора сектору оформлення матеріалів ДТП та дізнання відділу ДАІ Дніпровського РУ ГУМВС України в місті Києві майора міліції Ніколаєнко О.М та інспектора сектору оформлення матеріалів ДТП та дізнання відділу ДАІ Дніпровського РУ ГУМВС України в місті Києві старшого лейтенанта міліції Мізерного О.І за систематичні порушення ПДР, ЗУ «Про звернення громадян», наказу МВС №111.
5. Притягнути до відповідальності безпосереднє керівництво зазначених інспекторів, а саме, начальника сектору оформлення матеріалів ДТП та дізнання відділу ДАІ Дніпровського РУ ГУМВС України в місті Києві капітана міліції Осадчука О.С. згідно чинного законодавства за неналежний контроль знання Законів України та систематичні порушення ПДР зазначеними інспекторами ДПС.
7. Надати ґрунтовну письмову відповідь про результати розгляду заяви та вжиті заходи.
Додатки:
1. Відео в Інтернет: http://youtu.be/7xrvWQ1UeiI. Порушення ПДР 27-04-2012.
2. Відео в Інтернет: http://www.youtube.com/watch?v=mvdMUmJC9Fo . Порушення ПДР 11-04-2012.
3. Відео в Інтернет: http://www.youtube.com/watch?v=uRWmwIbGy7s. Порушення ПДР 6-04-2012.

Пояснения инспекторов:
1. Тут воруют деревья. Поєтому у нас тут и дислокация.
2. Разговаривал с лейтенантом, майор пошел в лес к директору заповедника и взял у него пояснения по поводу краж в защиту своей позиции.
3. Когда позвонил в доверие меня сразу спросили: "Это дорожный контроль?" :) Говорю, это гражданин Украины...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 апр 2012, 13:04 
Борец

rr9898
Классно! Респект и уважуха! :D :D Они уже не знали куда деться, что бы вы их оставили в покое :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 апр 2012, 14:08 
Постоялец

В процессе разговора майор на меня так смотрел :evil: и прикусывал губы, что я думал он прямо тут мне вырежет сердце

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 апр 2012, 18:45 
Постоялец

Еще забыл. В конце когда я выключил уже телефон мне инспектор говорит, "ну ничего, мы все под Богом ходим", на что я сказал "я в это не верю, хотя нас он всех покарает, а вас сначала покарает Фемида...". Пауза...
Вот они говорят что мы провокаторы. Через 10 минут я въезжаю в Бровары, а там в начале страшный перекресток - пересечение окружной и проспекта. Я позвонил 102 и попросил прислать регулировщика пока не работает светофор. Если бы вы видели, что там иногда творится, сколько смертей там было... На том конце сказали "спасибо"...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа