Думаю всі ще пам'ятають пост на моїй сторінці від 4-го жовтня: "Зараз я на рейді в Хмельницькій області з друзями Дімою і Сашею. По оперативним даним в місті Кам'янець-Подільську на заправці WOG повинна була проходити передача коштів за вересень місяць в сумі 300$ з інспектора начальнику ДАІ Хмельницької області Сербіну. Прибувши на місце ми побачили це збіговисько на 5 патрульних автомобілях. Коли ми приїхали, інформація підтвердилась. Працівники ДАІ на патрульних автомобілях почали втікати. Ми спробували їх наздогнати але начальник ДАІ на своєму автомобілі, підрізаючи мене, відрізав нас від колони автомобілів ДАІ. Скоро вийде відео..." потім 6-го жовтня, я опублікував відео з втечою начальника Хмельницького ДАІ - Сербіна В.І. Згодом в пресі з'явилась інформація
http://vsim.ua/Podii/hmel-nic-ki-milicioneri-podavati.. що відбувся брифінг УМВС, на який нас нібито запросили а: "Останні не з’явилися і не підтвердили чи спростували звинувачення." що являється повною маячнею бо нас ніхто не повідомляв. Також повідомлялось що "В УМВС в Хмельницькій області заявили, що не залишать справу із наклепом просто так і уже готують документи для позову до суду. Мовляв, подібне псує репутацію та честь Віталія Сербіна та й всього управління." Досі в Суд мене не викликали, хоча з джерел в УМВС є інформація що позов таки готують. На брифінгу згадували камери спостереження з АЗС: "Навіть якщо припустити, що начальник обласного ДАІ дійсно хотів взяти у інспектора 300 доларів, то дивно, що він для цього поїхав за 100 кілометрів у супроводі 4 автомобілів. І приїхав за грошима на заправку, де повсюди стоять камери" надіюсь УМВС долучить записи з них, до матеріалів в судовому провадженні, на яких буде чітко видно, як Сербін посилає інспектора ДАІ "пробити" номера нашого авто, і демонстративно підійшовши з переду, в свою чергу продиктував комусь по телефону і як тільки машинку "пробили" то Сербін віддав наказ, дослівно: "уйо..єм". Так в чому наклеп? Інформація про сходку начальника ДАІ з підлеглими на АЗС, дійсно підтвердилась. Чи отримував Сербін там на місці неправомірну вигоду - не знаю, ми цей факт нажаль не зафіксували, та зважаючи на його втечу можна робити різні припущення. Після публікації відео, до мене почало поступати багато різної інформації про Сербіна та його підлеглих, на суді я опридюдню багато цікавого. А зараз я пропоную всім переглянути сьогоднішнє відео, яке відзняли мої друзі Віталій та Саша про "честь Віталія Сербіна та й всього управління"