|
розповідаю історію дальше: вчора по обіді до голови Координаційної ради області надійшла інформація з перевірених приватних джерел про те, що в Ів-Франківську обл. їде новопризнечений начальник УДАЇ в Ів-Франківській обл.. Завтра о 10:00 приставлення. В той же час така сама інформація, но вже з різних джерел поступає мені та координатору ГО САМООБОРОНА ІВ-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛ. Юрію Тихому. Через буквально десять хвилин картина вимальовувалась, як то кажуть маслом:
Київ вирішив показово злити нач. УДАЇ в Ів-Франківській обл. п. Я. Ковальчука. Прислав перевірку в область. А учора поставив перед фактом написання рапорта на звільнення. Пан Я. Ковальчук від пережитого хвилювання знедужав та подався на лікарняний. Логічний хід з його сторони. В той час до Франківська тимчасово (на час проведення перевірки) командирувався нач. відділу ДАІ Деснянського РУ ГУМВС України в місті Києві пан Некипілий Валерій Павлович. В той же час наш депутат обласної Ради Неміш домовився про зустріч новоспеченого кандидата на крісло головного обласного даїшника та членів Координаційної Ради області. І тільки після затвердження даної кандидатури на Координаційній Раді його зможуть приставити колективу. Но так звану "люстрацію" він не пройшов. Багато було до нього запитань від членів Координаційної Ради, на які він просто не зміг надати відповіді. І мирно поїхав назад у Київ. А Координаційна Рада до завтра має подати резюме своїх кандидатів до департаменту кадрового забезпечення.
_________________ Правила дорожного движения - правила жизни!
|