Текущее время: 04 апр 2026, 16:34

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 18 мар 2013, 10:16 
Постоялец

alexdor писал(а):
Серёга, а где это было?
По поводу этого горе-инспектора. На форуме была тема и автор темы выходил на меня в телефонном режиме, какой то "козак" сфальсифицировал его по 130-ой, был суд, чела лишили в\у. Вполне вероятно, что это то самое "козак".
И, просьба, Серёга, ебальники их фиксируй пожалуйста. Тем самым мы же создаём базу данных этих пидаров.

Это было на Кольцевой, между Одинцова и Шевченко, напротив техникума какого-то. Другого Козака в облгаи нету, я когда шерстил реестр судебных решений - только один фигурант, вот этот! Козак Олександр Сергеевич, живет в Мене. Если надо еб$льник, то он есть в одноклассниках, Козак О.С. пгт. Мена, 32 года.
На протяжении недели постораюсь выделить время, накрапать жалобу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2013, 10:52 
Постоялец

alexdor писал(а):
сфальсифицировал его по 130-ой, был суд, чела лишили в\у.

Кинь ссылку плиз, если не трудно найти.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2013, 13:03 
Борец

parashutist писал(а):
Это было на Кольцевой, между Одинцова и Шевченко, напротив техникума какого-то. Другого Козака в облгаи нету, я когда шерстил реестр судебных решений - только один фигурант, вот этот! Козак Олександр Сергеевич, живет в Мене. Если надо еб$льник, то он есть в одноклассниках, Козак О.С. пгт. Мена, 32 года.
На протяжении недели постораюсь выделить время, накрапать жалобу.

Изображение
Это она? С подружкой?
http://www.odnoklassniki.ru/profile/526181187577 страница её в однокласниках.

parashutist писал(а):
alexdor писал(а):
сфальсифицировал его по 130-ой, был суд, чела лишили в\у.

Кинь ссылку плиз, если не трудно найти.

Серёга, уже не вспомню где? Если понадобится связь с тем человеком, то могу поднять свои записи, где то записан телефон. А тему не могу найти.

И, пользуясь случаем.

С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ ТЕБЯ! БУДЬ УДАЧЛИВ И ЗДОРОВ!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2013, 14:44 
Постоялец

alexdor писал(а):

Да это он!
За поздравления спасибо!!! )
Знакомый апеляцию подавал ? как вообще развел он его? Реально был трезв, или кто знает ?..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2013, 15:07 
Борец

parashutist писал(а):
alexdor писал(а):

Да это он!
Знакомый апеляцию подавал ? как вообще развел он его? Реально был трезв, или кто знает ?..

Да не знаком я с тем человеком. Нашёл он мой номер телефона в Черниговской ветке, позвонил спросить как ему поступить. С его слов он был трезв. В протоколе отказался расписываться и заполнять объяснения. После этого хватило ума съездить в наркодиспансер и продуться там. Всё по нулям. Взял справку. Затем он вышел на форум ДК. Он Жене кажись тоже звонил. Когда мне позвонил, до суда оставалось пару дней, просил помощи, но меня в Чернигове не было. Я ему подсказал где на форуме найти исковые заявления. Предупредил его, что первую инстанцию он скорее всего проиграет, так и вышло. Затем была информация от него, в его же теме, что первый суд проиграл, собирался подавать аппеляцию. А дальше как то никакой информации и не было.
Из разговора с ним по телефону, как я понял, молодой парень, семья, ребёнок маленький, машина единственный источник дохода семьи, встреча его с Козаком была едва ли не первым его опытом общения с гнидами-фальсификаторами. Продули его, уж чем не помню, прибор показал "опьянение", составила эта падаль козак на него протокол, ну и так далее по схеме мусорской.
Если для тебя важна та тема, то в качестве подарка для тебя готов поискать её на форуме. Но ой, Серёга, много перелопатить придётся.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2013, 16:40 
Постоялец

alexdor писал(а):
parashutist писал(а):
alexdor писал(а):

Да это он!

Да не знаком я с тем человеком. Нашёл он мой номер телефона в Черниговской ветке, позвонил спросить как ему поступить. С его слов он был трезв. В протоколе отказался расписываться и заполнять объяснения. После этого хватило ума съездить в наркодиспансер и продуться там. Всё по нулям. Взял справку. Затем он вышел на форум ДК. Он Жене кажись тоже звонил. Когда мне позвонил, до суда оставалось пару дней, просил помощи, но меня в Чернигове не было. Я ему подсказал где на форуме найти исковые заявления. Предупредил его, что первую инстанцию он скорее всего проиграет, так и вышло. Затем была информация от него, в его же теме, что первый суд проиграл, собирался подавать аппеляцию. А дальше как то никакой информации и не было.
Из разговора с ним по телефону, как я понял, молодой парень, семья, ребёнок маленький, машина единственный источник дохода семьи, встреча его с Козаком была едва ли не первым его опытом общения с гнидами-фальсификаторами. Продули его, уж чем не помню, прибор показал "опьянение", составила эта падаль козак на него протокол, ну и так далее по схеме мусорской.
Если для тебя важна та тема, то в качестве подарка для тебя готов поискать её на форуме. Но ой, Серёга, много перелопатить придётся.

Да думаю в наказании Козака она сильно не поможет, так что не трать драгоценное время.
И кажеться мне что сразу же можно готовить заявления в прокуратуру, так как Черниговское руководство имеет привычку игнорить обращения граждан.. И кстати вопрос, можно ли написать выше, что б они взяли рассмотрение заявления на контроль? В управление на Богомольца, или смысла нету? Потому как велика вероятность получить простую отписку, а наказать очень уж хочеться.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2013, 17:31 
Борец

parashutist писал(а):
И кажеться мне что сразу же можно готовить заявления в прокуратуру, так как Черниговское руководство имеет привычку игнорить обращения граждан.. И кстати вопрос, можно ли написать выше, что б они взяли рассмотрение заявления на контроль? В управление на Богомольца, или смысла нету? Потому как велика вероятность получить простую отписку, а наказать очень уж хочеться.

То, что с Киева перешлют заяву в Чернигов, очевидно, тому свидетельств туева хуча на форуме. Не знаю, Серёга, как правильно будет. Я заявы посылаю так, первую в низшую инстанцию, через три-четыре дня в высшую. Из расчёта, что первые получили, отписались мне как обычно отпиской, а в это время летит кляуза в высшую инстанцию, пересылается в низшую и, опа, засада, только отписались, мол "не выявлено", а тут с верху такая же фигня приходит. У меня не много заяв, но один раз сработало, вызывали в местную прокуратуру по просьбе Вышгородской, для снятия показаний. Хотя по первому заявлению в Вышгородскую прокуратуру, отписались общими фразами. В общем, думаю, в любом случае вторая заява не помешает и не навредит. А там сам решай. Тут нам что мудрость вековая говорит? "Сколькобы заявлений не писал, лишь бы гайдона уволил". :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2013, 17:34 
Постоялец

alexdor писал(а):
То, что с Киева перешлют заяву в Чернигов, очевидно, тому свидетельств туева хуча на форуме. Не знаю, Серёга, как правильно будет. Я заявы посылаю так, первую в низшую инстанцию, через три-четыре дня в высшую. Из расчёта, что первые получили, отписались мне как обычно отпиской, а в это время летит кляуза в высшую инстанцию, пересылается в низшую и, опа, засада, только отписались, мол "не выявлено", а тут с верху такая же фигня приходит. У меня не много заяв, но один раз сработало, вызывали в местную прокуратуру по просьбе Вышгородской, для снятия показаний. Хотя по первому заявлению в Вышгородскую прокуратуру, отписались общими фразами. В общем, думаю, в любом случае вторая заява не помешает и не навредит. А там сам решай. Тут нам что мудрость вековая говорит? "Сколькобы заявлений не писал, лишь бы гайдона уволил". :D

Когда писал вторую выше, ты как формулировал? Слал тупо копию, или писал мол, тебя не удовлетворяет ответ низшей, что-то в этом роде?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2013, 17:49 
Борец

Отсылал идентичные один в один, вплоть до последних запятой с точкой. Но ход твоей мысли мне понравился.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2013, 11:36 
Постоялец

Код:
До Обласного ДАІ МВС України
14037 м. Чернігів, вул. Борисенка 66

КОПІЯ: До Департаменту ДАІ МВС України
04071 м. Київ, вул. Лук’янівська 62

Від -------- Сергія Олександровича

З А Я В А

Предметом даної заяви є повідомлення про неналежну поведінку працівника ДАІ МВС України під час спілкування с громадянами, чисельні та систематичні порушення законів України та внутрішніх наказів МВС та невиконання працівником ДАІ МВС України вимог Доручення Президента України від 01.09.2011 року.

Я, ---------- С.О., рухаючись по вулиці Кільцева, був зупинений працівником обласного ДАІ МВС України, прапорщиком Козак Олександром Сергієвичем, біля будинку, який має адресу вул. Кільцева 20. На вимогу повідомити мені причину зупинки та суть скоєного правопорушення, прапорщик Козак О.С. повідомив мені, що я, рухаючись з вулиці Одинцова, не зупинився перед знаком «Стоп». На що я заперечив, бо насправді я зупинився перед перехрестям належним чином. І так як я остерігався фальсифікації адміністративної справи, я попросив інспектора ознайомити мене з доказами мого правопорушення, якщо вони є. На що інспектор відповів мені, що є відеозапис, але він не зобов’язаний мені нічого надавати. На неодноразову вимогу ознайомити мене з доказами згідно ст. 268 та ст.251 КУпАП інспектор відповідав, що пред’явить їх у суді. А також сказав, що він не зобов’язаний нічого доказувати, і що я буду доказувати те, що я не порушував ПДР. Після цієї фрази я наголосив на презумпції невинуватості, але це словосполучення для інспектора виявилося цілковитою новиною!
Через деякий незначний час, напарником інспектора Козак О.С. було зупинено інший транспортний засіб і інспектор Козак С.О. пішов у його бік. На моє зауваження, що інспектори не мають права в темну пору доби зупиняти більше ніж один транспортний засіб, інспектор відповів: «А вас кто-то останавливал?..». Чим і довів безпідставність моєї зупинки. Та наприкінці нашого спілкування, замість того, щоб вибачитись за безпідставну зупинку, та побажати щасливої дорогі, інспектор сказав наступну фразу: «Столба поймаешь своего, расслабся!». Таке спілкування інспектора з громадянами є неприпустимим. Також згідно п. 2.1 наказу №111 від 27.03.2009р. інспектори ДАІ мають бути ввічливими і тактовними у спілкуванні з громадянами.
Крім того, хочу наголосити, що я виконав вимоги ПДР щодо зупинки ТЗ перед знаком «Стоп», більш того, з місця патрулювання працівників ДАІ неможливо точно визначити, чи була повною зупинка транспортного засобу чи ні, так як заважає високий паркан. Вже не кажучи про те, щоб зафіксувати це на відеокамеру.
Пізніше я переглянув єдиний Державний реєстр судових рішень. І знайшов там 7 відмінених постанов, які були винесені прапорщиком Козак О.С., що свідчить про систематичність  фальсифікацій адміністративних справ. Про що буде надане відповідне звернення до прокуратури міста Чернігова. Зазначені рішення судів можно переглянути за наступними посиланнями:
http://www.reyestr.court.gov.ua/Decision/Review/?RegNumb=5205055
http://www.reyestr.court.gov.ua/Decision/Review/?RegNumb=14832013
http://www.reyestr.court.gov.ua/Decision/Review/?RegNumb=10077499
http://www.reyestr.court.gov.ua/Decision/Review/?RegNumb=10526701
http://www.reyestr.court.gov.ua/Decision/Review/?RegNumb=13896767
http://www.reyestr.court.gov.ua/Decision/Review/?RegNumb=16571091
http://www.reyestr.court.gov.ua/Decision/Review/?RegNumb=9318778
Хочу також зазначити, що данний реєстр не містить вичерпний перелік рішень, тобто теоретично фактів фальсифікацій може бути на багато більше.
Відеозапис інценденту можно переглянути за наступним посиланням:
http://www.youtube.com/watch?v=AFB_ufcTMao

Також хочу наголосити, що безпідставні зупинки даним інспектором носять систематичний характер. Так, 24.11.2012 року, я теж був безпідставно зупинений прапорщиком Козак О.С. Тоді прапорщик повідомив мені в якості причини зупинки якусь спецоперацію, яку він не зміг підтвердити, та не повідомив мені суті скоєного мною правопорушення. Також прапорщик Козак О.С. сказав, що він нічого не чув про Доручення Президента України від 01.09.2011 року.

Відповідно до вимог Доручення Президента України від 01.09.2011 року доручається голові МВС України забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо:
 права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.

Відеозапис інценденту 24.11.2012року, можна переглянути за наступнім посиланням:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NsE4QowVzbc
(дата на відео реєстраторі не вірна)

На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,

ВИМАГАЮ:

-    Провести ґрунтовну та всебічну перевірку викладених в заяві фактів;
-    Роз’яснити прапорщику Козак О.С. суть, зміст та значення поняття презумпції невинуватості;
-    Притягнути до дисциплінарної відповідальності винного працівника ДАІ;
-    Надати мені письмову відповідь про результати проведеної перевірки та вжиті заходи у встановлений законом срок;

_______________(дата)                                                    __________________(підпис)

Мужики, огромная просьба, посмотрите заяву, подкорректируйте. Что можно еще добавить?
Вопрос, осталась ли где-то норма, что геи не могут останавливать больше 1 машины ночью ? Она была в 466 приказе, но его давно отменили.
Посмотрите, может еще чето можно добавить в заяву.
Спасибо заранее.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2013, 11:41 
Борец

Блять, у ГАИ две беды. Прапорщики и прапорщики.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2013, 13:29 
Борец

parashutist, поскольку имело место быть от Козака пожелание втречи со столбом, то требуй ещё извинений и объяснений происхождения самого пожелания от самого Козака. Ну а поскольку ты был вынужден опубликовать ролик в нете, что бы донести факт пожелания до руководства, и его, ролик, просмотрело большое кол-во народа, значит пожелание его стало публичным, а посему требуй публичных и извинений. Сам ли он запишет свои извинения, или его руководство, или тебя пригласят в качестве режисёра, не суть важно, главное что бы извинения были опубликованы в интернете. Ну а чего, попробуй.

Да, кстати, вот та тема, о которой мы говорили выше, по поводу 130-ой от этого "козака"
http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=84&t=26709&hilit=%D0%9A%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BA

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2013, 15:21 
Постоялец

я бы внес некие коррективы, как-то по опыту так хотелось бы написать....

З А Я В А

Предметом даної заяви є:
- повідомлення про неналежну поведінку працівника ДАІ МВС України під час спілкування с громадянами
- чисельні та систематичні порушення законів України та внутрішніх наказів МВС
- невиконання та незнання працівником ДАІ МВС України вимог Доручення Президента України від 01.09.2011 року.

Я, ---------- С.О., рухаючись по вулиці Кільцева, був зупинений працівником обласного ДАІ МВС України, прапорщиком Козак Олександром Сергієвичем, біля будинку, який має адресу вул. Кільцева 20. На вимогу повідомити мені причину зупинки та суть скоєного правопорушення, прапорщик Козак О.С. повідомив мені, що я, рухаючись з вулиці Одинцова, "не зупинився перед знаком «Стоп»". На що я заперечив, бо насправді я зупинився перед перехрестям належним чином(є відеодоказ або свідок або ще щось....).
Я остерігався фальсифікації адміністративної справи, тому попросив інспектора ознайомити мене з доказами мого ніби-то правопорушення.

Інспектор не дадав мені доказів мого ніби-то правопорушення, а відповів мені, що "є відеозапис, але він не зобов’язаний мені нічого надавати", чим порушив ст. 268 та ст.251 КУпАП.

На неодноразову вимогу ознайомити мене з доказами згідно ст. 268 та ст.251 КУпАП інспектор відповідав, що "пред’явить їх у суді.", тобто інспектор не володіє знаннями законів, як того вимагає ЗУ Про Міліцію.

А також сказав, що він не зобов’язаний нічого доказувати, і що я буду доказувати те, що я не порушував ПДР. Після цієї фрази я наголосив на презумпції невинуватості, але це словосполучення для інспектора виявилося цілковитою новиною! Інспектор знову показав своє незнання законів.

Через деякий незначний час, напарником інспектора Козак О.С. було зупинено інший транспортний засіб і інспектор Козак С.О. пішов у його бік. На моє зауваження, що інспектори не мають права в темну пору доби зупиняти більше ніж один транспортний засіб, інспектор відповів: «А вас кто-то останавливал?..». Чим і довів безпідставність моєї зупинки.

Та наприкінці нашого спілкування, замість того, щоб вибачитись за безпідставну зупинку, та побажати щасливої дорогі, інспектор сказав наступну фразу: «Столба поймаешь своего, расслабся!». Таке спілкування інспектора з громадянами є неприпустимим. Також згідно п. 2.1 наказу №111 від 27.03.2009р. інспектори ДАІ мають бути ввічливими і тактовними у спілкуванні з громадянами, тобто інспектор не знає про що йдеться у п. 2.1 наказу №111 від 27.03.2009р.

Крім того, хочу наголосити, що я виконав вимоги ПДР щодо зупинки ТЗ перед знаком «Стоп», більш того, з місця патрулювання працівників ДАІ неможливо визначити, чи була зупинка транспортного засобу на вимогу знаку СТОП чи ні, так як заважає високий паркан.
Вже не кажучи про те, щоб зафіксувати це на відеокамеру.

Пізніше я переглянув єдиний Державний реєстр судових рішень. І знайшов там 7 відмінених постанов, які були винесені прапорщиком Козак О.С., що свідчить про систематичність фальсифікацій адміністративних справ. Про що буде надане відповідне звернення до прокуратури міста Чернігова. Зазначені рішення судів можно переглянути за наступними посиланнями:
http://www.reyestr.court.gov.ua/Decisio ... mb=5205055
http://www.reyestr.court.gov.ua/Decisio ... b=14832013
http://www.reyestr.court.gov.ua/Decisio ... b=10077499
http://www.reyestr.court.gov.ua/Decisio ... b=10526701
http://www.reyestr.court.gov.ua/Decisio ... b=13896767
http://www.reyestr.court.gov.ua/Decisio ... b=16571091
http://www.reyestr.court.gov.ua/Decisio ... mb=9318778
Хочу також зазначити, що данний реєстр не містить вичерпний перелік рішень, тобто теоретично фактів фальсифікацій може бути на багато більше.
Відеозапис інценденту можна переглянути за наступним посиланням:
http://www.youtube.com/watch?v=AFB_ufcTMao

Також хочу наголосити, що безпідставні зупинки даним інспектором носять систематичний характер.
Так, 24.11.2012 року, я теж був безпідставно зупинений прапорщиком Козак О.С. Тоді прапорщик повідомив мені в якості причини зупинки якусь спецоперацію, яку він не зміг підтвердити, та не повідомив мені суті скоєного мною правопорушення. Також прапорщик Козак О.С. сказав, що він нічого не чув про Доручення Президента України від 01.09.2011 року. (доказом є відео: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sE4QowVzbc)

Відповідно до вимог Доручення Президента України від 01.09.2011 року доручається голові МВС України забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень»,
зокрема щодо:
права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.

На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,

ВИМАГАЮ:

- Провести ґрунтовну та всебічну перевірку викладених в заяві фактів;
- Роз’яснити прапорщику Козак О.С. суть, зміст та значення поняття презумпції невинуватості;
- Притягнути до дисциплінарної відповідальності винного працівника ДАІ;
- Надати мені письмову відповідь про результати проведеної перевірки та вжиті заходи у встановлений законом срок;

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа