Текущее время: 06 апр 2026, 13:24

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 26 фев 2013, 09:34 
Прохожий

Перли інспектора сильчука з Кривого Рогу,або операція автомобіль:
phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 фев 2013, 09:47 
Борец

Ну де вони, такі дебіли, беруться?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 фев 2013, 10:12 
Постоялец

Имхо, народ, надо начинать писать еще и жалобы на непосредственное начальство такив вот "перлов", как по мне - удовлетворенные 3-4 заявы на подчиненных, и можно уже писать о служебном несоответствии самого начальника.

Автору респект, но напомню, что все операции и прочее дают гайдону право на остановку, но на проверку документов должно быть основание помимо операции!

Т.е. прохождение какой-то там операции НЕ дает автоматически право на проверку документов!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 фев 2013, 11:54 
Борец

"Прєзідєнт і закон- трошкі разні вєщі!"
Он 100% прав, напрасно на гея наехали.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 фев 2013, 12:07 
Постоялец

Коли вже буде операція "Вурдалак"? А то "автомобіль", "парохед", "літак" та т.ін.
У автора група підтримки - можна тільки позаздрити. На вищому рівні! :D
Успіхів на дорозі. Ганьба перевертням!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 фев 2013, 12:17 
Борец

президенту бы видео отправить

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 фев 2013, 13:08 
Прохожий

ironic писал(а):
Имхо, народ, надо начинать писать еще и жалобы на непосредственное начальство такив вот "перлов", как по мне - удовлетворенные 3-4 заявы на подчиненных, и можно уже писать о служебном несоответствии самого начальника.

Автору респект, но напомню, что все операции и прочее дают гайдону право на остановку, но на проверку документов должно быть основание помимо операции!

Т.е. прохождение какой-то там операции НЕ дает автоматически право на проверку документов!

Написав скаргу у Київ, в обласне ДАЇ та у місцеве.

Начальнику Департаменту ДАІ МВС України
полковнику міліції Астапковичу В. І.
вул. Лук`янівська, 62, м. Київ, 04071, Україна
Від ___________ Олександра Анатолійовича
вул.Інтузіастів ,11 м.Кривий Ріг,
тел.0(564)

Скарга

Шановний Володимир Іванович!

08.02.2013 року приблизно о 21:38 я їхав на своєму автомобілі Бентлі ,н/з КМ 777 ЮА, по об’їзній дорозі у напрямку мкр.-ну Східний, м.Кривого Рогу.
В автомобілі також знаходилась моя дружина, мати та маленька донька. Неподалік АЗС «ОККО» я побачив, що на дорозі стоять 2 автомобілі у попутному напрямку і автомобіль ДПС, що стояв без увімкнених габаритів та маячка синього кольору. Зненацька попереду мого автомобілю на дорогу вибігла людина у світловідблискуючому жилеті та почала махати палицею , що світилася та нагадувала жезл інспектора ДПС. Я зупинився, заблокував двері та трохи опустив скло на дверцятах. До мого автомобіля підійшов чоловік у світловідблискуючому жилеті та сказав ,що він «ГАІ города» та наказав показати йому документи. Так-як на вулиці вже стемніло , я не зміг добре розгледіти уніформу цього чоловіка та з тим, щоб переконатись, що переді мною дійсно співробітник ДАІ я, насамперед, попрохав його пред’явити мені посвідчення та нагрудний знак. Він показав мені посвідчення інспектора ДПС БДПС ВДАІ м.Кривого Рогу на ім’я Сильчука Дмитра Вадимовича, після чого розкривши світловідблискуючий жилет показав нагрудний знак інспектора ДПС серії ДН № 0940 . Я запитав у інспектора про причину зупинки, суть скоєного мною правопорушення , але працівник ДАІ не зміг пояснити на якій законній підставі він зупинив мій автомобіль. Натомість став вигадувати надумані ним причини для зупинки мого транспортного засобу,такі як перевірка документів та спецоперація «автомобіль». Хочу зазначити, що інспектор ДПС Сильчук Д.В. спілкувався зі мною на російській мові,порушуючи тим самим вимоги інструкції №111. Через деякий час до мого авто підійшов чоловік у формі інспектора ДАІ, та не представившись почав без моєї згоди знімати мене на відеокамеру «Sony». Я показав інспектору роздрукований з сайту адміністрації президента аркуш з дорученням президента В.Ф.Януковича від.01.09.2011р., щодо проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо:
права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.
Та інспектор Сильчук ,назвав доручення президента України «якоюсь випіской із інтернета і дажє нє кніга», та сказав ,що «прєзідєнт і закон-трошкі разні вєщі», тим самим виказавши образу і неповагу на адресу чинного президента України.
Тоді я, запропонував інспектору Сильчуку Д.О. показати мені затверджений керівництвом ДАІ документ, що пояснить мені мету проведення операції «автомобіль», у чому полягає її сенс, та яким чином ця операція обходить мене. На це інспектор відповів, що він нічого не зобов’язаний мені надавати, а зі всіма питаннями послав мене на вул.Волгоградську,11 (адреса УДАІ м.Кривого Рогу). Я заперечив на таку відповідь інспектора тим, що я мешкаю у правовій Державі і згідно ст.57 Конституції України:
Стаття 57. Кожному гарантується право знати свої права і обов'язки.
Закони та інші нормативно-правові акти, що визначають права і обов'язки громадян, мають бути доведені до відома населення у порядку, встановленому законом.
Закони та інші нормативно-правові акти, що визначають права і обов'язки громадян, не доведені до відома населення у порядку, встановленому законом, є нечинними.

мені має бути доведено документ, що підтверджує проведення спецоперації під назвою «автомобіль».
На мою вимогу повідомити мені телефон довіри ДАЇ інспектор Сильчук Д.В. дав мені телефон чергового УДАІ м.Кривого Рогу ,так-як не знав номеру телефону довіри. Черговий Цибулько Микола Миколайович не зміг пояснити мені мету проведення операції «автомобіль» та порадив мені передзвонити на телефон довіри за номером (056)744-51-92. Подзвонивши на цей номер черговий телефону довіри Подвалюк Сергій Григорович не зміг мені надати обґрунтування проведення операції «автомобіль» , натомість пояснив сенс відпрацювання як : -«Єдітє на автомобілє?!Вот і всьо!».
Пізніше мені на телефон подзвонив Замкомвзводу роти ДПС ДАІ м.Кривого Рогу капітан Кухарчук Михайло Миколайович, ввічливо вислухав мене, намагався надати пояснення незаконним діям його підлеглого інспектора Сильчука Д.В. та попросив пред’явити інспектору посвідчення водія і свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, а дії інспектора оскаржити у суді. Коли я виконав незаконні вимоги інспектора Сильчука Д.В. і показав йому посвідчення водія і свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, він образив мене при свідках , які знаходилися зі мною в автомобілі, грубо назвавши мене «провокатором». Далі він пішов геть, а я продовжив свій шлях .

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.287, 288,293 КпАП України

Прошу:

- провести повне службове розслідування по даному випадку.
- Згідно ст.18 Закону України «Про звернення громадян» надати обґрунтовану
оцінку кваліфікації інспектора ДПС Сильчука Д.В. та його діям у
зазначеному вище випадку.
- Надати відповідь чи є в штаті УДАІ м.Кривого Рогу посада «Гаі города», як відрекомендувався мені інспектор Сильчук Д.В.
- Надати відповідь, чи має інспектор ДАІ, на прохання водія, повідомити телефон служби довіри ДАІ, та чому це не зробив інспектор Сильчук Д.В.
- Чим пояснюється зневажливе ставлення інспектора Сильчука Д.В. до першої особи Держави Януковича В.Ф.,та його доручення від.01.09.2011р. щодо забезпечення прийняття нормативно-правових актів, що випливають з Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень».
- Чи проводилася роз’яснювальна робота серед працівників підрозділу ДАІ м.Кривого Рогу за дорученням президента України Януковича В.Ф., від.01.09.2011р., щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо:
права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення;
недопущення безпідставного зупинення працівниками підрозділів міліції транспортних засобів для перевірки їх технічного стану;
підвищення культури спілкування працівників підрозділів міліції з водіями під час здійснення заходів контролю.
- У якому Законі України прописане право інспектора ДАІ називати громадянина України «провокатором».

Копію відповіді прошу надіслати мені письмово у встановлені законом строки.

16.02.13. З повагою О.А.

Учора десь о 20:30 на домашній телефон подзвонив Замкомвзводу роти ДПС ДАІ м.Кривого Рогу капітан Кухарчук Михайло Миколайович :shock: .Радісно повідомив,що стоїть біля мого дому поруч мого автомобіля і запропонував вийти до нього "пєрєговоріть".
Розуміється я не піддався на провокації та нікуди не виходив, натомість сказав, що чекаю відповідь на скаргу ,а якщо у нього до мене є якісь питання нехай викликає в ДАЙ, куди я якщо і прийду -то тільки з активістами "ДК" і відеокамерами. Також попередив, якщо щось станеться з машиною- подам на нього до суду і заяву у прокуратуру.Більше не дзвонив!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 фев 2013, 13:15 
Борец

Психиатр писал(а):
президенту бы видео отправить

Ему глубоко насрать с высокой трибуны

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 фев 2013, 16:05 
Постоялец

Доктор Лайтман писал(а):