Текущее время: 09 апр 2026, 23:35

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Парковка Плошадь Харьков
СообщениеДобавлено: 28 янв 2013, 21:43 
Борец

sergey7276 писал(а):
Marc7 писал(а):
sergey7276
[url]http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1342-2009-п[/url]
Чеки за паркування выдавать не должны. По факту выдачи - парковочка 100% черная.
ПС. Оплачивать "ФОП Рога и копыта" - это вообще жесткачь.

Цитата:
"26. Користувач зобов'язаний:

поставити транспортний засіб на місце для паркування відповідно до дорожньої розмітки та дорожніх знаків, а також з дотриманням вимог цих Правил і Правил дорожнього руху;

сплатити вартість послуг з утримання майданчиків для платного паркування;

розмістити у лівому нижньому куті лобового скла транспортного засобу платіжний документ так, щоб забезпечити його видимість для перевірки;"

Это для кого написали?

Еще...

Цитата:
У разі сплати та вартості послуг з утримання майданчиків для платного паркування готівкою або за допомогою спеціальної платіжної картки через автоматичний в'їзний термінал користувач отримує паркувальний талон, на якому зазначено час в'їзду на майданчик для паркування, та сплачує за час паркування на автоматичному виїзному терміналі відповідно до паркувального талону з отриманням фіскального чека.

Паркомат видає два фіксальних чека, один ставиться під скло авто, а другий кидаєте в карман. Так, що ніякі касові апарати, посилайте їх на ..уй!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Парковка Плошадь Харьков
СообщениеДобавлено: 29 янв 2013, 12:30 
Новобранец

Я вчера когда на парковку возле Восторга на Пролетарской заезжал, сразу начал готовится к "интересному" разговору - вспоминал номер постановления, номера статей и т.д. Но все так быстро закончилось, я аж немного подрасстроился. Парковщик говорит - дай денег, я отвечаю - а где у вас паркомат, хочу банковской карточкой оплатить. Он делает глазенки как у кота из Шрека, и еле еле, почти шепотом - ну может вы в банкомате снимите в магазине и может тогда заплатите и разворачивается и отходит в сторону! Я аж рот открыл от удивления, а пообщаться, а повымогать!!! :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа