Текущее время: 23 апр 2026, 00:13

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Ликбез на окружной 3
СообщениеДобавлено: 08 май 2012, 01:44 
Постоялец

Майор зажег. Как обычно 15.10в. Стоят на тротуаре.
- Какие колеса?
- Круглые!

- Где я стою?
- Откуда я знаю где вы стоите!

- уберите машину
- зачем?

Слушайте, там реально можно поржать... Буду писать заяву...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Ликбез на окружной 3
СообщениеДобавлено: 08 май 2012, 07:36 
Борец

Очень понравился Ваш диалог. Большое спасибо за Вашу активную работу :!: :!:

Лише за те, що Правда – їх вина.
Мовчи, бо мови вже давно немає,
Забув її, мабуть, ти назавжди.
Та звик, що завжди твоя хата з краю
Така ж похилена, як мають всі раби.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2012, 08:01 
Борец

Плохо, что ничего не видно. А в общем - отлично.

Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то - только кислород в углекислый газ и пищу в говно. © Noize MC.
Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2012, 12:39 
Постоялец

7 травня 2012 року приблизно о 22 год. 10 хв. за адресою м.Київ., вул. Академіка Заболотного, 219-а, мною було зафіксовано порушення ПДР з боку працівників ДАІ МВС України. Транспортний засіб ДАІ МВС України ВАЗ-2107 д.\н. знак 2092 (на синьому фоні) здійснив стоянку з порушеннями ПДР, чим порушив вимоги п.15.10 (в) ПДР України. Автомобіль ДАІ був розташований безпосередньо на тротуарі залишаючи для пішоходів менше 2-х метрів. Поряд з автомобілем був установлений на тринозі прилад для вимірювання швидкості «Візир», якій ще більше зменшував місце для проходу пішоходів, що створювало можливу небезпеку його пошкодження пішоходами. Права частина автомобіля ДАІ була розташована на тротуарі, а ліва частина на газоні. Під лівою частиною автомобіля було видно пошкодження зеленої зони. Під час всієї розмови проблискові маячки на транспортному засобі ДПС не працювали. Підійшовши до інспекторів ДПС я привітався та запитав чому інспектори порушують ДПР. На що інспектори ДПС висловили впевненість, що вони не порушують ПДР, а також, що тут взагалі немає тротуару. Причому, інспектор ДАІ Голубенко (Голуденко) О.П. сам підтвердив, що для пішоходів не залишилось 2 метри для пересування. На мою вимогу скласти на водія автомобіля ВАЗ-2107 д.\н. знак 2092 адміністративний протокол про порушення ПДР п.15.10 за що передбачена відповідальність згідно ст. 122 ч. 1 КУпАП мені було відмовлено фразою «Да какой там протокол?» чим було порушено ЗУ «Про міліцію», проігноровано ЗУ «Про звернення громадян». Моє звернення інспектор ДАІ назвав «спектакль» чим мене дуже образив. Слід зазначити, що на даному місці майже постійно знаходиться автомобіль ДАІ, якій знаходиться на тротуарі. Інспектори ДАІ в ході розмови не могли зрозуміти, навіщо на порушника ПДР треба складати адміністративний матеріал, про що їм було роз’яснено, але все одно мої вимоги були проігноровані. В кінці розмови інспектори сіли в автомобіль ДАІ, здійснили рух по тротуару чим порушили ПДР п.11.13 , та поїхали в невідомому напрямку. Слід зазначити, що задній лівий габарит на патрульному автомобілі не працював, що видно на відео записі. Інспектори не пересвідчились перед початком руху в справності світових приладів автомобіля чим порушили ПДР 31.4.3 а) де зазначено, що «31.4 - Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей. 31.4.3 – Зовнішні світлові прилади – а) кількість, тип, колір, розміщення і режим роботи світлових приладів не відповідають вимогам конструкції транспортного засобу.»

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 май 2012, 09:44 
Борец

Стоянка на газоне, который засеян за деньги налогоплательщиков

«Россия - самая паскудная, до блевоты мерзкая страна во всей мировой истории. Методом селекции там вывели чудовищных моральных уродов, у которых само понятие Добра и Зла вывернуто на изнанку. Всю свою историю эта нация барахтается в дерьме и при этом желает потопить в нем весь мир...» – И.А.Ильин

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июл 2012, 01:55 
Постоялец

смотрим в начале на перепуганого сержантика... :lol:
потом я чиню им мигалку )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа