G0Gi писал(а):
и в конце, плюс ко всему, по тротуару ещё поехали...
rr9898, а про это видео в МВД ещё не сказали, что оно тоже "плохое"?

Через пару дней увидят. Иду на почту писать отправлять сюда...
Полк ДПС ДАІ при УДАІ ГУМВС України м. Києва
04119, м.Київ, вул. Сім’ї Хохлових, 5
Командиру полку ДПС
П-ку Комишному В.І.
Копія: ВВБ МВС в м.Києвi
01025, м. Київ, вул. Володимирська, 15
2 травня 2012 року приблизно о 17 год. за адресою м.Київ., на виїзді з Дніпропетровського шосе до вул. Академіка Заболотного мною було зафіксовано порушення ПДР з боку працівників ДАІ МВС України н.з. КІ-0296 та КІ-0293. Транспортний засіб ДАІ МВС України «Шкода Фабиа» білого коліру д.\н. знак 1925 (на синьому фоні) здійснив стоянку з порушеннями ПДР, чим порушив вимоги п.15.10 (в) ПДР України. Автомобіль ДАІ був розташований безпосередньо на тротуарі залишаючи для пішоходів менше 2-х метрів. Поряд з автомобілем був установлений на тринозі прилад для вимірювання швидкості «Візир», якій ще більше зменшував місце для проходу пішоходів, що створювало можливу небезпеку його пошкодження пішоходами. На початку моєї розмови з інспекторами ДАІ проблискові маячки на транспортному засобі ДПС не працювали, у процесі розмови інспектори включили синій проблисковий маячок, що видно у відео у додатках. Підійшовши до інспекторів ДПС я привітався та запитав чому інспектори порушують ДПР. На що інспектори ДПС висловили впевненість, що вони не порушують ПДР. На мою вимогу скласти на водія автомобіля «Шкода Фабиа» білого коліру д.\н. знак 1925 адміністративний протокол про порушення ПДР п.15.10 за що передбачена відповідальність згідно ст. 122 ч. 1 КУпАП мені було відмовлено чим було порушено ЗУ «Про міліцію», проігноровано ЗУ «Про звернення громадян». Неодноразово мені було відмовлено в ознайомлені з службовим посвідченням інспекторів, але нарешті, через 15 хвилин розмови та нагадування інспекторам ДПС законів України, мені були показані службові посвідчення. На автомобілі ДПС працювали інспектор Довгалюк А.М. та Таращук І.В. З відео видно, що інспектори стверджують про те що проблисковий маячок на автомобілі працював чим було порушено присягу працівника внутрішніх справ.
Інформацію щодо розуміння інспекторами ДПС ЗУ «Про міліцію», Конституції України, ЗУ «Про звернення громадян», наказу МВС №111 можна отримати з відео.
...
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян», ПРОШУ :
1. Організувати повну та всебічну перевірку викладених в заяві фактів.
2. Повідомити, чи був внесений на 02-05-2012 тротуар за вищевказаною адресою в маршрут для патрулювання інспекторам ДАІ Довгалюк А.М. та Таращук І.В , які працювали на автомобілі ДАІ д.н. 1925?
3. Притягнути до адміністративної відповідальності водія автомобіля «Шкода Фабия» д.н. 1925 згідно ст.254 КУпАП за порушення п.15.10, за що передбачена відповідальність згідно ст.122 КуПАП.
4. Притягнути до дисциплінарної відповідальності інспекторів ДПС за порушення ПДР, ЗУ «Про звернення громадян», наказу МВС №111.
5. Провести додаткові іспити зазначених інспекторів ДПС на знання Конституції України, ЗУ «Про звернення громадян», ЗУ «Про міліцію», наказів МВС та інших нормативно-правових актів які повинен знати інспектор ДПС.
6. Притягнути до відповідальності безпосереднє керівництво зазначених інспекторів згідно чинного законодавства за неналежний контроль знання Законів України та порушення ПДР зазначеними інспекторами ДПС.
7. Надати ґрунтовну письмову відповідь про результати розгляду заяви та вжиті заходи.