1. на 0:05-0:08 "Ви перешкоджаєте зважуванню.....", а чому не повідомили геї суть скоєного правопорушення водієм?
2. 0:25- "перегруз даного транспортного засобу......", він на око визначив? Чи на нюх?
3. 0:34- "якщо в нього шина рве.....", а яким чином визначено що шина лопне? В нього в очах манометр?
4. на 0:50- спеціально для гея: Фургон — тип закрытого автомобильного кузова, предназначенный для перевозки грузов, людей или иного оборудования.
5. на 1:05- на підставі чого він робить висновок, що перевозиться ковбаса?
якщо Конституція України: Стаття 30. Кожному гарантується недоторканність житла.
Не допускається проникнення до житла чи д
о іншого володіння особи, проведення в них огляду чи обшуку інакше як за вмотивованим рішенням суду.
6. на 1:18- А.І. пішохід бо в момент з*йомки він не управляє транспортним засобом
ПДР: водій - особа, яка керує транспортним засобом!!!
7. на 1:28- порушення ЗУ "Про міліцію" ст.3 Діяльність міліції є гласною!!!
8. на 1:47- по ДТП необхідно перевірити даний т/з, з якої підстави? Що є ориєнтування на даний автомобіль?
9. на 1:50- "довідка з місця пригоди..." він що казкар, про якісь пригоди розказує?
10. на 1:54- "сюда мені довідку..." а що ще?
11. на якій підставі другий геер збирає особисту інформацію (проводить відеоз*йомку А.І.)?
Стаття 32. Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України.
Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації п
ро особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини."
12. на 2:32 "Ви знаєте походження тої ковбаси, що Ви їсте?" А це вже втручання у приватне життя А.І.
13. на 2:45- "кіпішує, не дає зважити т/з...." да словарний запас явно обмежений.....
14. на 2:58- "Ви мені не представились чого я маю представлятись?", а наказ № 111, п.27.2 "На вимогу громадянина працівник підрозділу ДПС
зобов'язаний пред'явити службове посвідчення."
15. а златая цепь, то такий собі аксесуар? чи спец засіб?
16. на 4:15- на якій підставі приватна власність водія ( водійське посвідчення і свідоцтво про реєстрацію т/з перебувають у руках гея?
17. на 4:30- вынос мозга........
18. на 5:30- "хто Ви такий що Ви до мене прийшли?" а даний відрізок шляху, це його власність?
19. на 5:50 -"та я Вам таких тисячу можу напечатать,,," а це вже ст 358 ч.1 ККУ
20. на 6:30 - "Ви та людина яка тут зовсім непотрібна...", а він дуже потрібній державі Україна?
21. на 8:00- "покажіть що Ви є кореспондент...? воно підписано громодянином якого напевно немає....?"

кабздець
22. на 8:55- "ПОРЯДОК здійснення габаритно-вагового контролю"
почему-то все пропустили одну важную фразу, когда Андрей предложил встретиться после работы, гандуняра проговорился по Фрейду на 7:04 "ви вже з одними зустрічались" и ехидно улыбнулся, косвенно подтвердив, что "встреча" у Роста была именно с ментами ...