Сьогодні 05 листопада 2011 року о 13.05 год. в Полтавській області в м. Миргороді мною було зафіксовано роботу спецпідрозділу ДАІ МВС (Кобра) з відвертими порушеннями ПДР. З моєї з ними розмови вдалося добитися ввімкнення проблискових маячків (хоча від цього нічого не змінюється). Хоча відповіді по факту я так і неотримав. Два автомобілі Skoda Octavia було встановлено на перехрестях головних вулиць міста з найбільшим трафіком. Не соромлячись, 6 чи 7 інспекторів зупиняли практично всі автомобілі для перевірки документів. Водіїв зупиняли на зупинці громадського транспорту або біля виїзду з прилеглої території (автомобіль ДАІ навпроти). Хочу зазначити, що за час моєї з ними розмови (близько 15 хв.) було зупинено тільки 1 чи 2 авто. Хоча до того зупиняли по 3-4 автомобілі. Інспектор з яким велася основна розмова, мав посвідчення на прізвище Мусієнко (можливо помиляюсь). Очевидно це був старший даного загону "мадагаскарських лемурів", як видно з відео, коли вони всі стоять з полосатими палками за спиною. . Інспекторам спецпідрозділів важче поставити свої автомобілі відповідно ПДР, ніж сперечатися з громадянами та ставати героями відео в інтернеті. Небажання працювати в рамках закону просто "вопиющее", при чому все це робиться відкрито і без найменшого почервоніння на обличчях від сорому (хіба що від злості).
driver75 писал(а):
Возможно я ошибаюсь но на ту дорогу где им обещали жители не заезжать завернул мопед. Надо было бы им дать ответить за свои слова.
Ви не помиляєтеся. Тоді я цього не помітив у процесі розмови, але при повторному перегляді, дійсно, туди повернув моторолер. Але ви мабуть зрозуміли, що всі апеляції були б марними.
Вообще интересная отмазка-"Автомобиль стоит с включеным маячком".Насколько я помню ПДД работникам милиции можно отступать только от п.2.3а-ремни и п.2.9.д-средства связи.А в остальном работники МВД такие-же участники дор.движения как и мы-простые смертные и обязаны соблюдать правила!
_________________ Однажды ученик спросил у Мастера:
— Долго ли ждать перемен к лучшему? — Если ждать, то долго! - ответил Мастер
Той, що передавав привіт своїй мамі, здається той самий, що в новинах на сайті про Полтаву проводив обшук в жовтому джипі Toyota. Схоже гамно-людина. Все ходив умнічав. То автомобіль чешський, то чому руки трусяться, то вони громадяни Естонії, то він взагалі тут нідочого - просто рядом проходить. "Петросян" коротше.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6