Текущее время: 30 ноя 2024, 03:42

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

В этом разделе публикуются:
1. Сообщения о предстоящем выходе в телеэфир сюжета ДК
2. Видеоролики с сюжетами ДК
3. Ссылки на статьи СМИ о ДК

Формат заголовка темы:
"дата время имя_канала тема_сюжета"

Например:
"23.12.2010 21:45 ICTV Частные штрафплощадки"

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 58 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 24 дек 2010, 15:03 
Борец

Появилась статья и видео на НТН там можно оставить комментарий ВОТ ССЫЛКА жмем и оставляем там свои комментарии и пожелания.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 дек 2010, 15:26 
Новобранец

AIDO писал(а):
Появилась статья и видео на НТН там можно оставить комментарий ВОТ ССЫЛКА жмем и оставляем там свои комментарии и пожелания.

Заказняк - верный. Оставил несколько постов там. Думаю, что потрут.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 дек 2010, 15:37 
Борец

os100 писал(а):
AIDO писал(а):

Заказняк - верный. Оставил несколько постов там. Думаю, что потрут.

Может и сотрут но сначала прочитают :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2011, 22:21 
Прохожий

мне понравился ответ этого придурка "Я в Европе ВЫХОЖУ даю документы, у меня их проверяют и я уезжаю". Он или никогда не был в Европе, или просто гонит. Скорее и первое и второе.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2011, 22:35 
Борец

ALFREE писал(а):
мне понравился ответ этого придурка "Я в Европе ВЫХОЖУ даю документы, у меня их проверяют и я уезжаю". Он или никогда не был в Европе, или просто гонит. Скорее и первое и второе.

Просто вместо налапу вставили слово документы от и весь фокус.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 янв 2011, 14:32 
Новобранец

AIDO писал(а):
ALFREE писал(а):

Просто вместо налапу вставили слово документы от и весь фокус.

Да это наверное с 10-го дубля сняли,видно что парниша нервничает и слова правильные забывает!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 янв 2011, 22:08 
Постоялец

КТО то в теме говорил про хозяина ИНТЕра и НТН ...так я его сына знаю Андреем зовут.... погоняло "МАША", живёт на русановке))
если конечно ЭТОТ человек не сменился лет за 5-7..
не в курсе? ОН был и раньше хозяином?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 янв 2011, 22:41 
Борец

Piston писал(а):
КТО то в теме говорил про хозяина ИНТЕра и НТН ...так я его сына знаю Андреем зовут.... погоняло "МАША", живёт на русановке))
если конечно ЭТОТ человек не сменился лет за 5-7..
не в курсе? ОН был и раньше хозяином?

хозяин Интера и НТН- ХОРОШКОВСКИЙ ...... ОН ЖЕ ГЛАВА СБУ ))))))))))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 янв 2011, 22:58 
Постоялец

папа Карло писал(а):
В Израиле полисмен сопровождает пьяного водилу, который сел и поехал, и если тот не нарушил, у них нет прав его останавливать.
Они просто едут сзади и ждут.
Во!!!
Случай этот был с моим знакомым. Отмечали День рождения в кабаке Тель-Авива.
Выпили, но не до свинства. Полицаи это видели. Провели до дома. Моргнули и уехали.
Не дай бог нарушили б чего!!!
Если без причины остановил, полисмен будет наказан за покушение и ограничения на свободы гражданина на уровне штрафа за пьянку! В Украине же это бизнес! И ложили свои приборы инспекторы ГАИ на на все ваши свободы!!!
Да их у вас никогда и не было!
Вас, робяты, власть держат за быдло!!! И нужны вы, чтобы работать и платить…
.... жить в Израиль!

без коментарів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2011, 20:51 
Постоялец

Остап писал(а):
папа Карло писал(а):
В Израиле полисмен сопровождает пьяного водилу, который сел и поехал, и если тот не нарушил, у них нет прав его останавливать.
Они просто едут сзади и ждут.
Во!!!
Случай этот был с моим знакомым. Отмечали День рождения в кабаке Тель-Авива.
Выпили, но не до свинства. Полицаи это видели. Провели до дома. Моргнули и уехали.
Не дай бог нарушили б чего!!!
Если без причины остановил, полисмен будет наказан за покушение и ограничения на свободы гражданина на уровне штрафа за пьянку! В Украине же это бизнес! И ложили свои приборы инспекторы ГАИ на на все ваши свободы!!!
Да их у вас никогда и не было!
Вас, робяты, власть держат за быдло!!! И нужны вы, чтобы работать и платить…
.... жить в Израиль!

без коментарів.

ТА ДА!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2011, 22:53 
Постоялец

придумали конечно красиво!!!))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2011, 14:19 
Новобранец

Программу "свидок" больше не смотрю! Уроды!!! :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2011, 15:28 
Борец

24.12.2010, 17:10 Олексій Стеценко, керівник програми "Свідок"

Шановні "поборники прав громадян" і активні критики! Дякую Вам за висловлену думку і вважаю, що вона заслуговує на відповідь. Агресивної полеміки влаштовувати не буду, тільки наведу кілька фактів. Тож пропоную Вам їх осмислити.
Щодо юридичного боку поведінки водія та його друзів у ролику:

- Закон України про міліцію. ст. 11, п.2 - "Міліції для виконання покладених на неї обов"язків надається право перевіряти у громадян при підозрі у вчиненні правопорушень документи, що посвідчують їх особу, а також інші документи, необхідні для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд і контроль за виконанням яких покладено на міліцію".

Про жодні моменти, які дозволяють не виконувати цю вимогу будь-якого працівника міліції (не тільки інспектора ДАІ) не йдеться в жодному законі. Також не зазначено жодних умов, які працівник міліціє має виконати, щоб йому показали документи. Всі внктрішні розпорядження МВС, на які активно посилаються в ролику хлопці, - це підзаконні акти, які не відміняють дію закону про міліцію. Інспекторові ж, до речі, відмовилися показати і права з техпаспортом, і паспорта подивитися ніхто не пропонував. А провокативність ситуації підтверджує той факт, що працівникам ППС свої дані хлопці одразу надали й говорили з ними чемно. На цьому це питання вважаю вичерпаним.

Про діяльність таких активістів взагалі:

- Варто замислитися над метою групи молодих людей, що "контролює дороги", влаштовуючи провокації проти працівників ДАІ (які, до речі, можуть бути вигідними певним політичним силам, що не перебувають при владі). Якщо це робиться для безглуздої дискредитації правоохоронних органів, то все хлопці роблять правильно. Та якщо мета - додержання порядку на українських дорогах, то варто було би приділяти увагу й поведінці нахабних водіїв і мажорів, що користуються безкарністю, влаштовують аварії, відверто нехтують правилами та вбивають людей.

Саме мету "порядку на дорогах" переслідують журналісти Свідка. Тому вони показують як водійське нахабство, так і незаконні дії міліціянтів (що засвідчують багато матеріалів: і ДАІвець. який скрутив дулю, і той, що матюкався та силою витяг з машини водія - хоча й, вочевидь, теж провокатора).

Щодо правозахисника Едуарда Багірова:

- на моїй пам"яті ця людина багато разів допомагала відстояти свої права багатьом простим людям (не раз із подачі журналістів НТН та інших ЗМІ). Його фахові оцінкаи та критику в бік державних органів не раз наводиили як аргумент багато українських телеканалів. друкованих ЗМІ та інтернет-видань. Тому звинувачувати його в цілковитому лобіюванні інтересів влади вважаю некоректним. Щодо брудних ремарок стосовно його минулого: я тоді знайомий із ним не був, але вважаю, що оцінювати дії людини, пер за все, варто за теперішніми справами. Кожен припускається в житті помилок, а бруд можна вилити на кого завгодно.

А взагалі "боротися за права" та "контролювати порядок" варто на власному прикладі. Не варто некати від будь-кого (не тільки міліції) ввічливості у відповідь на відверте нахабство.

© http://ntn.ua/uk/news/hooliganism/2010/ ... 01#comment

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2011, 15:37 
Постоялец

И что? Определяющее здесь:
Цитата:
- Закон України про міліцію. ст. 11, п.2 - "Міліції для виконання покладених на неї обов"язків надається право перевіряти у громадян при підозрі у вчиненні правопорушень документи, що посвідчують їх особу, а також інші документи, необхідні для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд і контроль за виконанням яких покладено на міліцію".

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2011, 15:41 
Борец

Цитата:
Щодо брудних ремарок стосовно його минулого: я тоді знайомий із ним не був, але вважаю, що оцінювати дії людини, пер за все, варто за теперішніми справами. Кожен припускається в житті помилок, а бруд можна вилити на кого завгодно.

100% С таким прошлым президентом не грех стать, а тут напали на "де'Артаньяна", он же стольким помог!!! :evil:
Хотя, не знаю почему, но в силовые структуры с таким прошлым не берут. Нужно, чтоб депутаты срочно исправили эту несправедливость!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 58 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа