parashutist писал(а):
Обязательно, эффект нужно закрепить. Ато я смотрю они в Чернигове совсем еще не пуганные никем. Доки не показывают, пытаются запретить снимать, нарушение не устраняют. Я думал такие гаишники исчезли еще год - два назад, а нет.. )
згоден на всі 100%, особливо мене "вбило" те що доки відмовляються пред"являти, напевно дійсно таки ще ніхто не нагибав цих "братків"
Цитата:
Ну ниче будем нагибать через ответственного. И первый раз был предупредительный, думаю в следующий раз по каждому эпизоду последует жалоба.
вважаю що спочатку потрібно провести профілактично-роз"яснювальну роботу і фіксувати кожен патруль на відповідність ним обіцяного, якщо почнуть і далі дуркувать тоді будем переходить на більш жорсткі ментоди
Цитата:
Давайте определятся со временем, касательно меня, мне удобнее вечером после работы. А на выходных я часто не в городе )
у мене позмінний графік роботи тому теж не дуже зручно, але потрібно домовлятись не в откритому режимі щоб це було несподіванкою для них
крім того потрібно підкріпитись окремими доками, щоб не доводити один-одному щось голословно, краще показати їм бумагу за підписом Резнікова чи іншого чела, я цим займусь вже сьогодні(підготую те що в мене є в наявності та може ще дещо запитаю у ДАП ДАІ)
на рейд потрібно виходити не менше 3,4-х активістів на випадок неадекватних дій зі сторони беспредєльщиків і бажано щоб у всих були камери