У меня суд 27 мая. по гражданскому делу. Я ответчик, и у меня есть основания для отвода судье. Набросал заявление для отвода ... ---------------------------------------------------------------------- До Петропавлівського районного суду Дніпропетровської області Позивач: ФИО дата року народження, яка проживає за адресою: Адрес поштовий індекс 52700, тел.: ххххххххххх Відповідач: ФИО який проживає за адресою: вул. адрес поштовий індекс 52700, тел..: ххххххххххххх ЗАЯВА ПРО ВІДВІД СУДДІ На розгляді у Петропавлівському суду Дніпропетровськой області, знаходиться справа № ххххххххх (суддя – Полубан Н.П.) за позовом ФИО до ФИО про (позовні вимоги). Початок розгляду вказаної справи призначено на 27.05.2014 р. о 09.00.годині. При розгляді даної справи, суддя Полубан Н.П. не може брати участі і підлягає відводу, оскільки суддя брав участь у розгляді справи №ххххх за моїм зверненням до Петропавлівського районного суду, про (позовні вимоги) з позовом до ФИО Суддя Петропавлівського районного суду Полубан Н. П. приймав рішення по даній справі, і виніс постанову в якій відмовив мені в моїй позовній заяві в повному обсязі, але прийняв рішення задовольняючи мої позовні вимоги частково. Згідно ст.182 ч. 3-4. Обставини, які враховуються судом при визначенні розміру аліментів; 3) наявність у платника аліментів інших дітей, непрацездатних чоловіка, дружини, батьків, дочки, сина; 4) інші обставини, що мають істотне значення. Такими обставинами я вважаю той факт, що суддя не дивлячись на моє пояснення, де я чітко пояснював, що моє матеріальне становище змінилось і мають вплив інші життєві фактори, суддя Полубан Н.П. прийняв рішення не на мою користь в повному обсязі. змусив мене витратити час на оскарження, що призвело до втрати коштів. Цим мені завдано матеріальної і моральної шкоди. Згідно п.4 ч. 1 ст. 20 ЦПК України якщо є інші обставини, які викликають сумнів в об'єктивності та неупередженості суддя не може брати участі в розгляді справи і підлягає відводу. Таким чином, розгляд справи у судді Петропавлівського Районного суду Дніпропетровської області суддею Полубан Н.М. у справі № хххххх викликає сумнів щодо неупередженості судді Полубан Н.М. Суддя не може брати участі у розгляді справи, оскільки рішення по справі № хххххх р. Яке було прийняте за участі судді Полубан Н.М. було скасоване постановою Апеляційного суду Дніпропетровської області № ххххххх Враховуючи все вищевикладене та згідно до п. 4 ч. 1 ст. 20 ЦПК України Просю: Суддю Петропавлівського Районного Суду Полубан Н.М. відвести від розгляду справи № ххххх за позовом ФИО до ФИО
Додатки: 1. Копія Постанови Апеляційномого суду Дніпропетровської області по справі № хххххх «_____» ________________ 2014. Ф.И.О. ---------------------------------------------------- Вроде все прально написал! Подправте если че не так!!!! Вопрос ??? Как правильно и эфективно использовать это заявление?? В районном суде при расмотрении дела в зале суда присутствует только судья, секретарь и ответчик с истецом! Заявить отвод этому судье в зале суда и вручить ему это заявление? Либо же заранее (За несколько дней до суда) отнести это заявление в приёмную суда! Или же обратится к главной судье районного суда которая назначала єтого судью рассматривать єто дело и вручить ей ету заяву???
_________________ Слава Україні!!!
|