Текущее время: 24 фев 2025, 10:38

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1220 ]  На страницу Пред.  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 82  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 23 дек 2013, 15:10 
Борец

Beatle писал(а):
Ответ на запрос:

А ты пытаешся выбить участок на том месте генплана, который раскрашен в поносный цвет?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 дек 2013, 15:13 
Борец

berkutua, к сожалению думаю не прокатит так, ибо
Цитата:

Про затвердження Правил
утримання зелених насаджень
у населених пунктах України

Зелені насадження загального користування - зелені
насадження, які розташовані на території загальноміських і
районних парків, спеціалізованих парків, парків культури та
відпочинку; на територіях зоопарків та ботанічних садів, міських
садів і садів житлових районів, міжквартальних або при групі
житлових будинків; скверів, бульварів, насадження на схилах,
набережних, лісопарків, лугопарків, гідропарків і інших, які мають
вільний доступ для відпочинку.

Возможно можно поставить под сомнение, что ты местность есть зелеными насаждениями, однако согласно плана, оно так и есть. Попробую протроллить про выделение земли под дачу.

Цитата:
А ты пытаешся выбить участок на том месте генплана, который раскрашен в поносный цвет?
:lol: Не, на том месте который темно-зеленый. Тот который поносный уже давно застроен, видимо из-за этого и такой цвет. :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 дек 2013, 12:37 
Постоялец

Сельсовет обнаглел:
Я жду себе решения по моим клопотанням, а их все нет и нет -думал почта барахлит.
Сегодня позвонил в сельсовет, а они говорят "приходите забирайте"
Я возмущаюсь и т.п., а в ответ: у нас нет денег на корреспонденцию и нет такого указания от начальства.
Как заставить прислать ответы, да наказать еще?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 дек 2013, 13:57 
Борец

Если есть желание можешь потролить через прокуратуру примерно такhttp://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=9&t=37646 После моей заявы меня встречают в горсовете очень приветливо :lol: Щас ещё одна в прокуратуре. :twisted:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 дек 2013, 14:42 
Постоялец

Проблемка в том, что я поленился отправлять им с описью вложения.
Насколько понимаю - надо инф запрос подать - "чего морозитесь?" а потом по нему и в прокуратуру...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 дек 2013, 23:49 
Постоялец

Вот те на...
Только сейчас увидел что у сельсовета нет Имейла - нигде не указан.
Бумажными инфозапросами долго будет очень... :(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 дек 2013, 09:34 
Борец

а зачем? Пишешь в прокуратуру по факту. Ты когда ответ забирал расписывался ведь и число ставил? Вот и пиши - отправил тогда-то, ответ пришлось забирать самостоятельно тогда-то. Пусть прокуратура их гнет. Могу выложить свой вариант жалобы.
Сообщение, не относящиеся к теме
До Первомайської міжрайонної прокуратури Миколаївської області

ХХХХХХХХ

СКАРГА
на бездіяльність посадової особи у зв’язку з несвоєчасним наданням відповіді на запит

1.11.11 року я звернувся до Первомайської міської ради із інформаційним запитом.
Відповідь я отримав 11.11.2011р. № Д-2і\з, хоча згідно 20ст. Закону України Про доступ до публічної інформації Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту. До того ж мені не було надано достовірної відповіді на перше питання запиту. Згідно ст. 16 п.1.2 Закону України Про засади запобігання і протидії корупції посадовим особам заборонено надавати несвоєчасно, недостовірну чи не в повному обсязі інформацію, яка підлягає наданню відповідно до закону.
Відповідно до статті 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення неправомірна відмова в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, у випадках, коли така інформація підлягає наданню на запит громадянина чи юридичної особи відповідно до законів України «Про інформацію», «;Про доступ до публічної інформації», «;Про звернення громадян», «;Про доступ до судових рішень» та «;Про засади запобігання і протидії корупції», або на адвокатський запит, запит кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, її палати або члена відповідно до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від двадцяти п'яти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Згідно частини першої статті 254 Кодексу України про адміністративні правопорушення про вчинення адміністративного правопорушення складається протокол уповноваженими на те посадовою особою або представником громадської організації чи органу громадської самодіяльності.
Пунктом 11 частини першої статті 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення встановлено, що у справах про адміністративні правопорушення, що розглядаються органами, зазначеними в статтях 218 - 221 цього Кодексу, протоколи про правопорушення мають право складати прокурор або уповноважена ним особа з числа працівників прокуратури (частина третя статті 127-1, статті 172-4 - 172-9, 188-32, 188-35, 212-3 (крім порушень права на інформацію відповідно до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність»));
Хочу звернути Вашу увагу, що протоколи про правопорушення, визначені у статті 212-3 має, право складати саме прокурор або уповноважена ним особа.
Інші органи чи посадові особи таким правом не наділені.

Враховуючи викладене,
ПРОШУ:
- Розглянути скаргу.
- Скласти протокол адміністративного правопорушення за ст. 212-3 КУпАП про вчинення корупційних дій згідно чинного законодавства на особу (осіб) винну у порушенні мого права на своєчасне і повне отримання відповіді стосовно мого звернення від 1.11.11 року № Д-2\з.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 янв 2014, 11:14 
Прохожий

Доброго дня. Ось продовження мого повідомлення на форумі http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=70&t=25218&start=555#p591293

Так як був у відпустці і попросив поштарку не приносити мені в скриньку листів що не поцупили, сьогодні забрав декілька листів з раковецької сьльської ради.

Перший лист інформує мене про те що моє клопотання взято на розгляд комісії :
Изображение

В другому листі вони просять про якусь довідку з Держземагенства. Згідно земельного кодексу я їм надав усі необхідні документи для розгляду мого клопотання. Що їм ще потрібно ?
Ось скан цього листа:
Изображение

Тепер допоможіть мені:
1. Що робити з другим листом ? довідку цю шукаи, чи щось їм писати ?
2. Зверніть будь ласка увагу на підписи шановного пана Солиги В.В. Якого чорта вони різні :shock:
Підробка документів ?? :shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 янв 2014, 17:38 
Борец

mazhuha писал(а):
1. Що робити з другим листом ? довідку цю шукаи, чи щось їм писати ?
Ніяких довідок не треба. Можете сміливо звертатись до суду, щоб зобов*язати їх розглянути ваше клопотання по суті. Інша писанина нічого не дасть.
mazhuha писал(а):
2. Зверніть будь ласка увагу на підписи шановного пана Солиги В.В. Якого чорта вони різні
Підробка документів ??
То все фігня.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 янв 2014, 18:01 
Прохожий

aphalin
Дякую.
Наразі до суду не буду звертатись, напишу їм листа в стилі :
Цитата:
Повідомляю Вас, що мною був розглянутий лист №272 від 27.12.2013.
Керуючись частиною 6 статті 118 земельного кодексу україни разом із клопотанням мною були надані усі необхідні документи, а саме: клопотання (заява), графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки (2 лист.), копія паспорту (3 лист.), копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру (1 лист.). Прошу продовжити розгляд мого клопотання по суті згідно частини 7 статті 118 земельного кодексу україни.

Правильно ?

Ну і чи варто писати в прокуратуру стосовно підписів ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2014, 14:30 
Борец

mazhuha писал(а):
Наразі до суду не буду звертатись, напишу їм листа в стилі :
Розтягуєте задоволення? Толку все одно не буде.
mazhuha писал(а):
Ну і чи варто писати в прокуратуру стосовно підписів ?
Не варто.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2014, 16:45 
Прохожий

aphalin писал(а):
Розтягуєте задоволення?

Насправді ніколи не подавав до суду і хвилююсь стосовно цієї події (як перед першим сексом) і тягну до моменту відмови, а тоді і до суду.

Дякую Вам за те що Ви є тут і даєте консультації. :roll:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 янв 2014, 09:36 
Борец

mazhuha писал(а):
Насправді ніколи не подавав до суду і хвилююсь стосовно цієї події (як перед першим сексом

Дуже гарне порівняння... :lol: Все так і є - спочатку хвилювання, а потім ти вже отримуєш від цього задоволення! :D Тільки на жаль іноді наш самий гуманний суд у світі це задоволення намагається зіпсувати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 янв 2014, 23:33 
Прохожий

Сьогодні написав відповідь на лист в якому у мене вимагають довідку з Держземагенства.
Не судіть строго, це мій перший лист без шаблонів.
Сообщение, не относящиеся к теме
Раковецькій сільській раді
81164, Львівська обл.,
Пустомитівський р-н, с.Раковець

............. Павла Сергійовича
..............................................

Повідомляю Вас, що Ваш лист №272 від 27.12.2013 був розглянутий мною.
Відповідно до частини 6 статті 118 Земельного кодексу України, громадяни, зацікавлені в одержанні безоплатно у власність земельної ділянки із земель державної або комунальної власності для ведення фермерського господарства, ведення особистого селянського господарства, ведення садівництва, будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки), індивідуального дачного будівництва, будівництва індивідуальних гаражів у межах норм безоплатної приватизації, подають клопотання до відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування, який передає земельні ділянки державної чи комунальної власності у власність відповідно до повноважень, визначених статтею 122 цього Кодексу. У клопотанні зазначаються цільове призначення земельної ділянки та її орієнтовні розміри. До клопотання додаються графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки, погодження землекористувача (у разі вилучення земельної ділянки, що перебуває у користуванні інших осіб) та документи, що підтверджують досвід роботи у сільському господарстві або наявність освіти, здобутої в аграрному навчальному закладі (у разі надання земельної ділянки для ведення фермерського господарства). У разі якщо земельна ділянка державної власності розташована за межами населених пунктів і не входить до складу певного району, заява подається до Ради міністрів Автономної Республіки Крим. Верховній Раді Автономної Республіки Крим, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, органам виконавчої влади або органам місцевого самоврядування, які передають земельні ділянки державної чи комунальної власності у власність відповідно до повноважень, визначених статтею 122 цього Кодексу, забороняється вимагати додаткові матеріали та документи, не передбачені цією статтею.

У Вашому листі №272 від 27.12.2013, Ви, керуючись статтею 33 закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” а також частиною 4 статті 116 та частиною 7 статті 186-1 Земельного кодексу України та статтею 50 закону України “Про землеустрій”, повідомляєте мене що з метою уникнення конфлікту інтересів та запобігання правопорушень в сфері земельних відносин, мені необхідно до клопотання подати також довідку з Держземагенства України з державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами, угіддями.

Повідомляю Вас, що у відповідності до частини 6 статті 118 Земельного кодексу України, довідка з Держземагенства України з державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами, угіддями, не входить до переліку документів, які подаються громадянами разом із клопотанням до відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування.

Керуючись частиною 6 статті 118 Земельного кодексу України, у листі від 21.11.2013 я надав вам усі необхідні документи для розгляду мого клопотання, а саме: клопотання (заява), графічні матеріали на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки (2 лист.), копія паспорту (3 лист.), копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру (1 лист.). У клопотанні мною було зазначено цільове призначення земельної ділянки та її орієнтовний розмір.

На основі викладеного вище, прошу Вас продовжити розгляд мого клопотання згідно чинного законодавства. Про результат розгляду клопотання повідомити мене письмово.
Дата Підпис ПІБ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 янв 2014, 18:35 
Борец

Сьогодні було засідання по рішенню про відмову, прийнятому по расово правильній процедурі (на сесії).
Відповідач стандартно ніс ахінею про "як правило треба робити так, а не по закону" і те, що вислів "не відповідає вимогам чинного законодаства", є належною мотивацією відмови. Плюс бачив у законі те, чого там немає.
Після того як суддя спитала "А шо такє дискреційне повноваження?" мені стало ясно яким буде рішення. Я не помилився :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1220 ]  На страницу Пред.  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 82  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа