|
Вот такой позов мне составили, может кому пригодится. Донецький окружний адміністративний суд 83052, м. Донецьк, вул. 50-Гвардійської дивізії,17
Позивач:
Відповідачі: Управління пенсійного фонду України у м.========= Донецької області
Головне управління Державного казначейства України у Донецькій області
Третя особа: Відділення державної автомобільної інспекції з обслуговування адміністративної території м.
АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
00.00.0000 року я придбала автомобіль „КІА Sorento”, вартістю 221 586, 67 грн. у ТОВ «Імперіал-Авто» та звернулася із заявою до Управління Пенсійного фонду України у м. =======і та до ВРЕВ м. То при УДАІ ======ГУМВС України в Донецькій області з проханням не зобов’язувати мене сплачувати збір до Пенсійного фонду, але мені було відмовлено і при реєстрації даного автомобіля в органах ДАІ мене було зобов'язано сплатити збір до пенсійного фонду з відчуження автомобіля в сумі 6647,60 грн., про що свідчить квитанція № ======= від ======р. Пунктом 7 статті 1 Закону України “Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування” від 26.06.1997р. №400/97-ВР визначено виключний перелік осіб - платників збору на обов'язкове державне пенсійне страхування, передбачено, що платниками збору є юридичні та фізичні особи при відчуженні легкових автомобілів, крім легкових автомобілів, якими забезпечуються інваліди, та тих автомобілів, які переходять у власність спадкоємцям за законом. На підставі даного Закону обов'язок зі сплати збору на обов'язкове державне пенсійне страхування покладається на осіб лише у випадках відчуження, а не при купівлі автомобілів. Я не є платником збору з операцій з відчуження автомобіля, тому, сплачені мною кошти підлягають поверненню. Відповідно до п.15 Порядку сплати збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій, затвердженого постановою Кабінет Міністрів України від 03.11.1998р. №1740 (далі за текстом – Порядок), передбачена сплата збору при відчуженні автомобіля, а не при його купівлі. Проте, відповідно до п. 12 даного Порядку платниками суми збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з операцій відчуження легкових автомобілів є підприємства, установи та організації всіх форм власності, також фізичні особи, які набувають право власності на легкові автомобілі шляхом купівлі даних автомобілів, у тому числі у виробників або торгівельних організацій (крім випадків забезпечення автомобілями інвалідів згідно чинним законодавством). Частиною 9 Кодексу адміністративного судочинства України у разі невідповідності нормативно-правових актів Конституції України, закону України, міжнародному договору, згода на обов'язковість якою надана Верховною радою України, або іншому правовому акту суд застосовує правовий акт, який має вищу юридичну силу. У роз'яснення Пленуму Верховного Суду України, яке міститься в постанові від 01.11.1996р. №9 зазначено, що судам необхідно виходити з того, що нормативно-правові акти будь-якого державного чи іншого органу підлягають оцінці на відповідність як Конституції, так і закону. Якщо при розгляді справи буде встановлено, що нормативно-правовий акт, який підлягає застосуванню, не відповідає чи суперечить законові, суд зобов'язаний застосувати закон, який регулює ці правовідносини. Оскільки, примусово сплачений збір перерахований до державного бюджету, а контролюючим органом є Пенсійний фонд України, то слід стягнути даний збір з управління Пенсійного фонду в м. Торезі, в сумі 6647,60 грн., списавши з відповідного розрахункового рахунку Головного управління державного казначейства України в Донецькій області. У зв’язку із протиправністю вимог відповідача УПФУ в м.Торезі щодо сплати вказаного збору та відмови у звільненні мене від його сплати я відчула моральні страждання. Мені також довелося обмежити свій сімейний бюджет, вилучивши в з нього значну суму коштів на оплату збору. Я розраховувала на цю кошти, планувала на цю суму відсвяткувати придбання автомобіля та виїхати на відпочинок за межами міста, але не змогла, мені довелося змінювати свої плани, докладати додаткових зусиль для організації свого життя, дозвілля. Вважаю, що глибина та важкість моїх моральних страждань відповідають оцінці в 1000грн. Ці кошти підлягають стягненню з відповідача на підставі п.2 ч.2 ст.23, ст.1167 Цивільного кодексу України. На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст.11, 17, 86, 94, 158, –163, 167 Кодексу адміністративного судочинства України, на підставі Закону України «Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування», п.2 ч.2 ст. 23, ст.1167 ЦК України - ПРОШУ:
1. Стягнути з Управління пенсійного фонду України у м. Торезі Донецької області через Головне управління Державного казначейства України у Донецькій області на користь ФИО неправомірно та примусово сплачений збір в сумі 6647,60 грн. 2. Стягнути з Управління пенсійного фонду України у м. Торезі Донецької області на користь ФИО суму державного мита. 3. Стягнути з Управління пенсійного фонду України у м. Торезі Донецької області на користь ФИО моральну шкоду в сумі 1000грн.
Додатки: 1. Копія мого паспорту та ідентифікаційного коду – 4 примірники, 2. Копія технічного паспорту на автомобіль – 4 примірники, 3. Копія мого звернення до УПФУ – 4 примірники, 4. Копія мого звернення до УДАІ – 4 примірники, 5. Копія відповіді ВРЕВ м.==== при УДАІ ГУМВС в Донецькій обл. – 4 примірники, 6. Копія відповіді УПФУ в м. ======і Донецькій обл. – 4 примірники, 7. Копія квитанції про сплату збору до Пенсійного фонду – 4 примірники, 8. Квитанція про сплату держаного мита 66,48грн. 9. Копія позовної заяви.
«____»___________2011 р. ______________фио
|