berkutua писал(а):
А чего было не спросить аля: "якщо відповідь на перше запитання стверджувальна, то прошу надати інформацію про місце розташування цих земель у N-ському районі і, за можливості, з позначенням на графічних матеріалах та викопіювання із кадастрової карти" как-от так.
Если не хочеся спугнуть начальника такими вопросами, то этот вопрос можно задать в следующем запыте, с учетом ответа на первый запрос.
А вообще куда лучше писать? в Управление своего р-н\города или сразу в главное на Киев, что бы оно там засветилось (в любом случае его, если надо, передадут на местное управ.)?
Саме тому і формулював питання з розрахунком на подальшу деталізацію. Адже, якщо знають, що землі є, мають знати, де саме
Я писав до РДА, вони перенаправили на управління Держземагентства в районі.
В Київ писати сенсу немає, вони все одно перенаправлять нижче. Лише продемонструєш, що не знаєш, хто чим займається.
berkutua писал(а):
Ну или все, что свыше 10 стр (на бумаге) пусть передают на е-почту, если это будет бесплатно. А платить за то, что свыше 10 стр..не хочу замарачиваться брать их счета, и оплачивать каждую стр. по 10 коп за скан\принт.
Якщо справа дійде до суду, краще мати паперову відповідь. Щодо оплати, не бачу жодних проблем. Ну заплатиш 10 грн. за копіювання окрім 3,50 за лист. Ціна питання — ділянка ринковою вартістю у сотні тисяч гривень.
І по землях, я би спочатку питався про наявність взагалі, а після того просив деталізацію, при чому без зайвих слів про графічні матеріали тощо: «Прошу повідомити, де саме знаходяться території, з яких громадянам може бути виділено земельні ділянки відповідно до Вашої відповіді від 20.06.2013 № 123.»
aphalin писал(а):
dmytrob писал(а):
Поки немає затвердженого переліку документів, можна бути фізичною особою — підприємцем з відповідними видами діяльності. Також я працюю в приватному підприємсті з 2006 року, де в видах діяльності в типовому статуті записано сільське господарство, тож отримати довідку і запис у трудову книжку проблем немає.
Ет де таке написано?
А де написано зворотнє? В ЗУ «Про фермерське господарство» сказано, що КМУ має затвердити перелік документів на підтвердження досвіду роботи. Поки такого переліку немає, відмовляти через невідповідність документів неможна.
Ситуація один в один з рішенням суду по містобудівних потребах. Не може бути невідповідності тому, що відсутнє.